1.6

1.6K 43 10
                                    

Tips på bra fanfictions som har med Cara Delevingne eller Harry Styles att göra (helst inte sådana ask.fm/sms osv)? Har redan sett Givenchy av @infinibrows

Ha en trevlig läsning!

***

Kvällen har närmat sig nästan klockan ett på natten och jag är fortfarande kvar vid sjön med många andra. Det verkar ut som alla klasser visste om mötet vid sjön, kylan har redan försvunnit för länge sedan fastän det skulle börjat bli värre vid den här tiden.

Nico kastar vatten på mitt hår och jag vänder bort ansiktet, "Kom igen! De bjuder på lite öl" ropar han och flinar mot mig, jag ser mot honom och efteråt mot en folksamling vid stranden. Det verkar ut som någon har tagit med alkohol hit, "Hur?" frågar jag. Borde lärarna inte ha upptäckt det?

Jag känner hur hans varma hand greppar tag i min under vattnet och hans flin breder sig ut, han drar med mig genom vattnet till stranden. När jag tittar närmare ser jag att det är gympaläraren Dean. Hur i sjutton kunde han ta med alkohol till ungdomar?

"Vad" börjar jag men Nico verkar veta vad jag hade tänkt fråga, "Nu vet du varför alla diggar honom. Han är mer bland ungdomar" förklarar han. Plötsligt känner jag en våt arm runt mina axlar och jag hoppar nästan till.

"Visst är detta awesome?" utbrister Roxy, nästan rakt i mitt öra så att huvudet vibrerar. "Skrik mindre" svarar jag och knuffar lätt till hennes axel och hon himlar med ögonen, men svaret på hennes fråga? Jag har inte känt mig så här levande på väldigt lång tid. Nu känns det som livet kryper tillbaka.

"Det här blir nog bland de bästa kvällar jag har varit med om" svarar jag efteråt och hon skiner upp i ett leende. "Vad bra" säger Nico och tittar mig i ögonen, "För jag hade verkligen kul med dig".

Kinderna blossar igen och jag ler innan blicken svänger bort. Det är vår tur att hämta dricka och Dean står vid en hink med en hög av ölburkar och isbitar, han ser mot oss och sedan mot mig.
"Hur är det i Kalifornien?" frågar han.

"Väldigt bra" svarar jag, det här känns lite obekvämt. Han nickar och ser mot Nico, "Vad ska du ha, herrn?" frågar han med skådespel i rösten.
"Lättöl duger för mig. Vad vill du ha, ma'am?" svarar Nico och ler mot mig.

Jag stirrar tillbaka i några sekunder och rättar till mig innan jag ser mot Dean, "Samma". Han nickar och plockar fram två ölburkar till oss, vi tar emot och lämnar kön.
Jag ser hur vissa sitter i vattnet och dricker, får man ens det? Men Nico verkar inte gå till sjön utan går mot ett annat håll.

Mina instinkter tycker inte jag ska följa med men hjärtat säger att jag ska ge tillit till denna kille som hållit mig sällskap under hela kvällen. Då börjar jag gå efter honom.

Då inser jag att han är på väg upp över den gigantiska kullen vid början av skogens gräns. Han klättrar upp en bit för att komma över den branta väggen av stenar, och så räcker han fram handen för att hjälpa mig upp.

Jag lyckas och vi ställer oss upp, den stora kullen ger en utmärkt utsikt till oss över stranden och sjön. Tydligen är vi inte de enda som vet stället, två par sitter hit och dit på kullen och ena av dessa par sitter och hånglar med varandra.

Jag ser hur killens hand glider under tjejens bikini och då rynkar jag på näsan. Nico rycker på axlarna och ser mot mig, "Upptagen plats" mumlar han med ett beklagande leende.
"Äsch, de stör mig inte" svarar jag och greppar tag i hans handled och drar honom med mig över kullen.

Vi sätter oss ner, helst längre bort från paret som hånglar. Det andra paret sitter vid kanten av branten av stenar och skålar med sina ölburkar. Nico ser det också och höjer sin ölburk mot mig, jag flinar och skålar hans burk med min och vi dricker.

Bakom våra murar ✅Where stories live. Discover now