3.0

1.8K 51 64
                                    

Bad news: SagoChob tog sönder min mobil men hon lovade mig att jag skulle få publicera ut mina kapitel i hennes mobil :--)
(hon vill också tillägga att det var en olycka! sorry guys)

Ha en trevlig läsning.

***

Solen sänkte sig ner bakom dessa skyhöga hus och lämnar efter sig ett spår av rosa, orange och lila himmel. Med varma, svaga vindpustar satt jag och Nico där tillsammans och kysste vår allra första kyss. Efter allting hade vi äntligen gjort det, vi hade visat våra känslor.

Ingenting kändes fel.

,,,,,

Det är Onsdag nu, tyvärr fick jag och Nico inte vara tillsammans hela natten. Jag tittar ut genom dörren och märker att Nico har kommit, vi ska åka till skolan tillsammans idag. Jag ler stort och skyndar mig ut till hans bil, han sitter där och märker att jag kommer gående mot honom.

När jag sätter mig i bilen ser han mot mig med ett leende, "Värst vad du ser glad ut" är det enda han säger. Jag ser mot honom, "Jag är glad" svarar jag och ger honom en kyss på läpparna innan vi börjar åka. Vi har egentligen tänkt skolka idag men jag bad honom att ändå köra till skolan först för att fråga de andra om de vill hänga med till stan istället.

Sedan igår kväll har det inte varit någon stor skillnad, vi behandlar varandra som kompisar fortfarande men vår relation känns mycket större och närmare än någonsin.

Under fem minuters resa i bilen har vi bara suttit och snackat om The Beatles. Jag visste inte att han gillade sådant också. Det är så mycket som vi inte vet om varandra, vi kan varandras bakgrund men inte intresse.

Vi kommer fram till skolbyggnaden och möter Vale, Theo och Roxy där. De vinkar till oss och vi kommer fram till dem, "Läget?" undrar Theo och jag bara nickar. "Allt är bra" svarar Nico. Vale tittar ivrigt mot mig, "Hur gick det igår kväll? Hörde lite skvaller från Theo om vad Nico hade planerat" frågar hon.

Jag skrattar lite och tittar mot Nico som tittar tillbaka mot mig med ett leende också. Jag kollar sedan tillbaka mot Vale, "Det var bra" är det enda jag svarar. Roxy som bara stått där tyst lägger sig i samtalet också, "Såå... vad ska det där betyda?" frågar hon med en finurlig blick mot mig.

Jag skrattar lite, "Vi är tillsammans nu" svarar jag, Roxy ger ur sig ett kort och glatt tjut. "Aaw" säger Vale med en gullig röst. Nico kliar sig i nacken och Theo bara skakar lätt på huvudet och ler, "Äntligen har du verkligen hittat någon" kommenterar han.

Ashton och Cory dyker upp, "Vad händer här?" ropar Ashton och kommer fram till oss, Cory dyker upp bredvid honom. Då ser han att jag och Nico håller i varandras händer, "Vad ska det där betyda nu?" säger han och flinar mot Nico.

Nico ser mot mig och jag tittar mot honom, från ingenstans kysser jag honom på läpparna och ser mot Ashton därefter. Han glor i några sekunder innan han nickar, "Det gick fort. Bra jobbat, Nico, du fick henne" säger han.

"Är du seriös eller vad?" svarar Nico och blänger mot honom en kort stund, "Hon är ingen pryl." Ashton rycker lätt på axlarna, "Vi hade ju vårt v" börjar han. Theo stönar och stirrar mot honom, "Behöver vi banka in det i ditt huvud igen om att det aldrig var något vad?" avbryter han. Cory kliar sig i nacken innan han försvinner.

Ashton tittar mot Theo och sedan Nico, "Lugna er, grabbar. Jag drev lite bara" svarar han. Nico höjer på ögonbrynen men jag himlar bara med ögonen, "Hörni. Jag och Nico tänkte dra till stan idag, hänger ni med?" frågar jag.

Bakom våra murar ✅Where stories live. Discover now