Epilog.

1.6K 63 47
                                    

• Ditt perspektiv •

Flera år har gått, det är 2036 nu.

Det är nyårsafton och om några minuter ska fyrverkerierna avfyras mot den mörka skyn, du skyndar efter dina kompisar. Du och dina kompisar ska stå och se på fyrverkerierna bredvid kyrkogården. Det är det bästa stället att vara på om man vill se himlen tydligt.

Du står där och skrattar åt något skämt som din kompis har dragit fram, och du väntar ivrigt på att det ska bli tolv. Du märker en familj komma gående. En pappa, mamma och två barn. Mamman pratar med pappan en stund innan hon lämnar sin familj och går mot kyrkogården. Du tittar fundersamt på henne.

Du smyger efter henne till kyrkogården och till slut ser du att hon stannar framför en gravsten, hon hukar sig ner. Kvinnan har brunt hår, uppsatt i en bulle och det syns vita hårstrån hit och dit. Hon är klädd i en beige kappa. Hon tittar ner på gravstenen och lägger sin hand mjukt mot ena kind.

"Gott nytt år" hör du kvinnan säga till gravstenen innan hon sänker ner handen och då märker du att det löper ett gammalt ärr över hennes kind. Hon reser sig upp och går ut från kyrkogården och fortsätter att gå mot sin familj.

Du tittar efter henne och går sedan fram till gravstenen för att läsa.

Nicklas Blackburn
¤ 1998 JULI 3  + 2016 MAJ 25

Klockan har slagit och fyrverkerierna far ut mot den mörka skyn och det exploderas av glada färger.


❄️ Gilla och kommentera gärna om boken var bra! ❄️

Tack för ni blev en del av detta! Tack för era kommentarer och gillningar, det pushade mig verkligen framåt jämfört med min bortraderade bok Pranked! (lol)
Känner delvis också ledsen för jag avslutar boken men samtidigt känns det bra för då kan jag fortsätta med andra av mina idéer.

Samtidigt som jag håller på med en ny berättelse så är jag helt öppen för nya följare, något som jag föreslår om ni inte vill missa min nya berättelse!
Här är en liten inledning till min nya bok:
Sjuttonåriga Jennifer och Chelsea får reda på att de hade blivit omväxlade i BB sjukhuset.
Därför bestämmer Jennifers mamma att hon skulle åka till Australien, där Chelseas familj finns.

Det är så mycket som händer och det blir bara värre när Jennifer måste anpassa sig till familjens vardag, vilket är något som är mycket annorlunda.

Och inte nog med det, hon kan inte undvika sin egen attraktiva bror och Chelsea oroar sig för Jennifer ska ta hennes plats.

Följ med tjejernas äventyr i Australien, som innebär sena nätter, drama, en massa surfande och hemligheter!

Ha det så bra, jag älskar er, läsarna!

/m

Bakom våra murar ✅Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora