2.9

1.6K 50 23
                                    

Lite romantik kommer det bli ;) No dirty scenes.
Shipname för Mel och Nico??¿¿

Ha en trevlig läsning xx

***

Skoldagen har slutat för idag, när jag går ensam i korridoren känner jag att en arm hamnar på mina axlar och jag märker att det är Nico. Han ser på mig med ett glatt leende, "Du glömmer väl inte kvällen, babe?". Jag himlar med ögonen lite och ler tillbaka, "Lugn, badboy."

Han släpper mig och går baklänges framför mig, "Bra. Kvällen vill vi inte missa, jag messar när jag hämtar dig senare." säger han och blinkar med ett öga mot mig och jag skrattar tyst. Han börjar gå iväg till sina kompisar och jag går raka vägen hem.

Hela dagen har jag bara tänkt på Carter, vad gör han här? Först kommer Rebecca hit, sedan han. Kan de inte låta mitt liv vara? Jag har fått nog av dem.
Solen står klar på himlen när jag vandrar på trottoaren, jag tittar mot några killar och tjejer som spelar basket på basketplanen i skolgården.

När en tjej har gjort mål går en kille fram mot henne bakom och kramar, hon vrider sig om och de börjar kyssa.
Min blick glider bort från scenen, och jag krockar in i någon genast. Jag känner en hand på mitt nyckelben och omedelbart blir jag knuffad bakåt.

Jag tappar balansen och hamnar på trottoaren, mina handflator skavas och jag känner hur det svider. Jag flämtar till av den snabba överraskningen innan jag ser upp mot personen som jag har krockat in.

Det är inte ensam person, Rochelle står precis framför mig med korsade armar. Sofia och Harper står intill henne och de stirrar ner på mig som om jag var en sopa. "Jaså, har du kommit tillbaka? Jag trodde du hade krupit iväg till din håla" mumlar Rochelle.
Jag höjer upp en av mina händer och ser mot handflatan som blivit röd. Jag reser mig sakta upp därefter och blickar hastigt mot de två tjejerna innan jag möter Rochelles blick.

"Och vad vill ni?" frågar jag och dammar bort smuts från kläderna samtidigt som jag backar undan några steg.

"Vad vill vi dig? Det är vi som ska fråga varför folk är ute efter dig" svarar Rochelle, jag blänger mot dem, vad fan snackade de om? "Herregud, bete dig inte som du inte vet en skit" kommenterar Sofia och stirrar mot mig.
"En kille gick runt på en fest och frågade efter dig, han är tydligen din expojkvän" berättar Sofia och börjar hånflina.

"Stackaren blev dumpad av honom" fortsätter hon och Harper fnissar lite, "Han var ju riktigt snygg" tillägger hon. Rochelle säger ingenting utan bara stirrar på mig, jag rättar lite på ryggen och stirrar tillbaka.

"Om ni tänker hunda efter honom, varsågod. Jag bryr mig inte" svarar jag, och börjar gå åt sidan för att komma förbi dem. Sofia greppar tag i min axel och puttar tillbaka mig till min plats, "Du kan inte bara sticka så där från folk" säger hon och korsar armarna. Rochelle himlar med ögonen, "Det går inte att få ett ord ur horan, hon är värdelös. Vi drar" säger hon till Sofia och börjar gå förbi mig.

Harper reagerar direkt och skyndar sig efter henne, Sofia stirrar mot mig en stund innan hon går förbi mig också. Men innan hon gör det står hon bredvid mig och sneglar mot mig, "Det kommer bli roligt att veta Roxy säger när ni får reda på vad Adrian egentligen gör" pratar hon lugnt innan hon försvinner med de andra tjejerna.

Vad menar hon?

,,,,,

Efter middagen går jag upp till mitt sovrum och samtidigt går jag in i min och Roxys chatt.

Jag:
har du fått höra något mer om adrian?

Inget svar, jag lägger ner mobilen och går mot garderoben istället. Jag plockar fram en ljus shorts och en mönstrad magtröja innan jag går mot sminkbordet och sätter igång med sminket. Efter ett tag hör jag hur mobilen plingar och jag tar den snabbt och checkar in det nya meddelandet.

Bakom våra murar ✅Where stories live. Discover now