{1}

15.4K 885 105
                                    

Το τραγουδι αν θελετε το ακουτε

~Μαριάννα
Πάλι πάτησα το πόδι μου σε αυτό το γαμημένο μέρος που λέγεται σχολείο αλλά τι να κάνω έχω την Νατάσα πάνω απο το κεφάλι μου κάθε πρωί.

Πόσο μου την δίνει να έρχομαι εδώ δεν λέγετε επ να ενα σπασικλάκι.

Αλλά χέστο τώρα κάτσε τι έχουμε πρώτη ώρα;; Γαμώτο όχι αρχαία πόσο τα μισώ ρε πούστη μου δεν λέγεται.

Μήπως να βάψω τα μαλλία μου;;
Μπα άσε καλύτερα δεν θέλω να γίνω σαν τις πουτάνες που κυκλωφορούν εδώ με κάθε μέρα καινούριες τρέσες.

"Μαριάνναααα" άκουσα την Βάνα να φωνάζει απο πίσω μου με αυτή την χάλια τσιριχτή φωνή της.

Μωρέ δεν έλεγα να κερδίσω το τζόκερ γιατί να λεω πουτάνα και να έρχεται η πουτάνα να μου μιλάει ποτέ δεν θα κατάλαβω.

"Θες κάτι;;" την ρώτησα ενώ η τσίχλα μόλις κολλλησε στο σκουλαρίκι στην γλώσσα γαμώ την ατυχία μου.

"Να μωρέ ήθελα να σε ρωτήσω αν θες να πάμε μαζί για ψώνια" είπε και τότε έσκασα στα γέλια οι φίλες της προφανώς θα θέλουν να κάνουν άλλα πράγματα και αυτή θα έχει περίοδο άρα είναι η μόνη της λύση.

"Βάνα λυπάμαι αλλά δεν παω για ψώνια με τσούλες και επίσης δεν παίρνω αυτά τα πανάκριβα πράγματα που παίρνεις εσύ" είπα μέσα από τα γέλια μου και έφυγα προς την τάξη.

Περίμενα απ' έξω τι να πει κανείς όταν κλειδώνουν την τάξη σου μέχρι που ήρθε ο καθηγητής των αρχαίων και άνοιξε.

"Ωπ η δεσποινίς Ξανθάκη μας έκανε την τιμή και ήρθε" είπε ο μαλάκας ο καθηγητής όταν ξεκλείδωνε αλλά δεν του έδωσα σημασία και προχώρισα με την άδεια μου τσάντα στο τελυταίο θρανίο της σειράς μπροστά από την έδρα έτσι και αλλιώς αυτός μόνο εκεί κάθεται άρα μπορώ να παίζω άνετα με το κινητό μου.

"Λοιπόν παιδιά σήμερα θα σας βάλω ένα βίντεο άρα μπορείτε να ηρεμήσετε" είπε και θεε μου πόσο άχρηστος είναι με τους υπολογιστές;;

Μας έβαλε το βιντεο και νομίζω ήρθε η ώρα να συστηθώ.

Με λένε Μαριάννα Ξανθάκη και παω Β λυκείου και φυσικά θετική κατεύθηνση. Έχω μια μεγαλύτερη για 5 χρόνια αδελφή την Νατάσα και ενα μεγαλύτερο για 8 χρόνια αδελφό τον Βύρωνα, ναι ξέρω είναι υπέροχο να σου την δίνει στα νεύρα τουλάχιστον έχει μανάρια κολλητούς και εννοείται ότι το έχω κάνει με τους πιο πολλούς απο αυτούς για τι με περάσατε;;
Και φυσικά και δεν χαίρομαι για αυτό.
Το μονό καλό στην ζωη μου είναι η κολλήτη μου η Ειρήνη που μέχρι πρίν 2 χρόνια ήταν εδώ μετά έφυγε για την Αυστραλία με τους γονείς της άρα δεν έχω κανένα φίλο, εκτός από τα τσιγάρα μου και το ποτό μου, εντάξει και μέχρι πέρσυ είχα ενα μικρό εθισμό και στα ναρκωτικά τιποτα σπουδαίο.
Τώρα τι άλλα να σκεφτώ για εμένα.
Ααα ναι έχω μπλέ μάτια αλλά φοράω μαύρους φακούς και καστανόξανθα μαλλιά που τα έχω βάψει μαύρα γενικά είναι και το μόνο χρώμα που μου αρεσει και φοραω -μαζι με το μωβ- έχω να βάλω ροζ για παράδειγμα από τα 10 γιατί απλούστατα τότε σκοτείνιασε και η ψυχή μου.
Τώρα θα με ρωτήσετε τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω λοιπόν θέλω να παω στην αστυνομία δεν θέλω καμία άλλη κοπέλα να βιώσει ό,τι και εγώ δεν ήταν δίκαιο έτσι και αλλιώς.
Αχ μακάρι να τον είχαν πιάσει τον μαλάκα και να πέθαινε εκεί μέσα αλλά όχι έπρεπε να φύγει απο δόση εγω προσωπικά δεν τον έκλαψα καθόλου μόνο την μαμά μου έκλαψα, αυτόν ποτέ δεν θα τον έκλαιγα.
Επίσης λατρεύω την ελληνική ραπ και κάνω και χορό ραπ. Γενικά έχω να ακούσω «ρομαντικά» από τα 10 ποτέ δεν πρόκειτε να ξανακούσω είμαι σίγουρη.
Έχω και ταττού ενα λουλούδι στην πλάτι μου, ένα στον καρπό σήμα του απείρου και μια καρδιά στο δάχτυλο, μου το έκανα γιατί πίστευα στον έρωτα και τις μαλακίες τότε, έλεος τι ηλίθια που ήμουν, αλλά τώρα πια μου αρέσει βέβαια. Έχω και τρύπες που είναι τέλειες έχω μια στην γλώσσα ,2 στην μύτη μια στο πλάι και η άλλη σέπτουμ, υπογλώσσιο και στον αφαλό και φυσικά έχω διπλό τράγο στο δεξί αυτί εχω και πτερίγιο γενικά όλες οι τρύπες στα αυτιά είναι δεξιά, και μόνο μια ακόμα 2η στον λοβό στα αριστερά.
Νομίζω οτι αυτά είναι η ζωη μου δεν έχω κάτι άλλο να πω.

I'm bad so??  (#FBC2017)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα