{86}

3.6K 355 92
                                    

~Άρης
Δεν ξέρω πόσο έχω πιεί αλλά σίγουρα είναι πολύ. Γαμώτο την αγαπάω και κάνω πολλές μαλακίες. Ίσως αυτό να είναι το 5° πακέτο που έχω καπνίσει μέσα σε 1 μέρα. Και χτες άλλα τόσα κάπνισα, κάθε μέρα καπνίζω πολύ. Θέλω κάτι να με κάνει να ξεχάσω αλλά το ποτό μου φέρνει πιο πολλές αναμνήσεις μαζί της.

"ΓΑΜΩΤΟ" φώναξα και πέταξα το άδειο μπουκάλι βότκα στον τοίχο. Δάκρυα άρχισαν πάλι να τρέχουν από τα μάτια μου, την θέλω κοντά μου ΤΩΡΑ.

"Μαριάννα που είσαι;" ψιθίρισα. Τέλεια τώρα έχω αρχίσει να γίνομαι και ψυχοπαθής, μιλάω μόνος μου.

Το τηλέφωνο χτύπησε για μια ακόμα φορά σήμερα αλλά δεν έκανα τον κόπο να το σηκώσω, μόνο αν ακούσω τον ήχο κλήσης της θα το σηκώσω.

Αυτήν την φορά το κουδούνι χτυπούσε σαν τρελό, θα βαρεθούν και θα φύγουν, δεν γουστάρω ρε γαμώτο να ανοίξω σε κανέναν, ούτε να δω κανένα αν δεν είναι εκείνη. Το μόνο που ξέρω λόγω των μηνυμάτων που μου έστελναν οι άλλοι είναι ότι ούτε εκείνοι ξέρουν που είναι.

"Άρη γαμώτο μου άνοιξε την κωλόπορτα" άκουσα την φωνή του Βύρωνα αλλά δεν έδωσα σημασία.

"Άνοιξε θα σπάσουμε την πόρτα" είπε ο Πάνος και σηκώθηκα από τον καναπέ. Άνοιξα την πόρτα και τους είδα όλους ανακουφισμένους.

"Μαλάκα τι έγινε και δεν άνοιγες;" ρώτησε η Μάγδα και μου έριξε ένα χαστούκι, μου αξίζει.

"Άσε με και εσύ" της είπα, πήγα στον καναπέ, ξάπλωσα και πήρα το τσιγάρο πάλι στα χέρια μου. Έκανα μια τζούρα και άρχισα πάλι να κλαίω.

"Άρη τι σκατά έπαθες;" ρώτησε η Χριστίνα αυτή τη φορά.

"Είμαι πολύ γελοίος" της είπα απλά.

"Τι έκανες;" ρώτησε η Νατάσα.

"Άμα σας πω μπορείτε να μην με μισήσετε;" ρώτησα, έσβησα το τσιγάρο και κάθισα κανονικά.

"Θα δείξει, λέγε" είπε ο αδελφός μου που τον άκουσα να μιλάει πρώτη φορά για σήμερα.

"Την ημέρα που βγήκατε μόνες σας γύρισε λίγο μεθυσμένη ενώ μου είχε πει ότι δεν θα μεθύσει, μόλις γύρισε τα είχα πάρει στο κρανίο που δεν ήξερα τι έκανα" εκεί σταμάτησα και κάποια δάκρυα μου ξέφυγαν, οι άλλοι με κοιτούσαν με ανυπομονησία να τους πω τι έγινε, αλλά το βλέμμα τους ήταν πιο πολύ εχθρικό, "την χαστούκισα και.." όταν το είπα αυτό ο Βύρωνας μου έχωσε μια μπουνιά στο μάτι, μου αξίζει όμως.

I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now