{40}

5.7K 534 164
                                    

3 εβδομάδες μετά
~Μαριάννα
Εδώ και 2 εβδομάδες δεν μιλάω με τον Άρη μόνο κάτι ματιές μίσους ανταλλάσουμε και τέλος. Τώρα το γιατί είναι απλό. Είπε όσα κρατούσα κρυφά τόσο καιρό.

Κάνουμε ΣΕΠ (σχολικός και επαγγελματικός προσανατολισμός) και δεν προσέχω τίποτα. Δηλαδή δεν το πιστεύω ότι μου το έκανε αυτό.

"Μαριάννα έξω τώρα" άκουσα την καθηγήτρια να μου λέει. Ααα το ξέχασα είναι και νονά της Μάγδας και άμα θέλω να πάρω καλό βαθμό πρέπει να προσέχω.

"Μάλιστα" είπα και σηκώθηκα.

Βγήκαμε έξω και κάθισα στο παγκάκι που υπήρχε.

"Ωραία τώρα πες μου γιατί αυτές τις 2 εβδομάδες είσαι στον κόσμο σου." είπε και κάθισε δίπλα μου.

"Αύριο θα λείπω για προσωπικούς λόγους" ανακοίνωσα και μάλλον κατάλαβε ότι είναι οι «προσωπικοί» λόγοι που λέγαμε.

"Ωραία αλλά να μην αργήσεις και σε παρακαλώ θέλω να παρακολουθήσεις στο μάθημα" μου είπε και της έγνεψα θετικά. Μπήκαμε μέσα και κάθισα πάλι δίπλα στην Ειρήνη που μου έστειλε και χαρτάκι.

«το βράδυ θα παω στο δωμάτιο του Ιάσονα να κοιμηθώ θέλω να με καλύψετε» και αυτό ξέχασα να το αναφέρω η Ειρήνη και ο Ιάσονας τα έχουν τώρα πια.

«οκ» έγραψα και άρχισα να παρακολουθώ έστω και λίγο.


[...]
Μάθημα τέλος επιτέλους για σήμερα τουλάχιστον. Καθόμαστε με τα κορίτσια και τρώμε βασικά αυτές τρώνε εγώ είμαι στον κόσμο μου.


Flashback

"Μαμά σε πόση ώρα θα είναι εδώ ο μπαμπάς;;" ρώτησα για 25η φορά.

"Σε λίγο μωρό μου" είπε και ακούσαμε το κινητό της "παρακαλώ;;... ναι η ίδια... τι ε-εννοείται είναι νε-νεκρός;;... θα είμαι εκεί σε λίγο" είπε και άρχισε να κλαίει ενώ μάζευε τα πράγματα της.

"Μαμά τι έγινε;;" ρώτησα έτοιμη να κλάψω επειδή την έβλεπα εκείνη.

"Αγάπη μου πως να σου το πω" έλεγε ψάχνοντας τα λόγια της "εεεε ο μπα- ο μπαμπάς σου από αύριο δεν θα ειναι μαζί μας" μου είπε τρυφερά.

"Και που θα είναι και πότε θα γυρίσει;;" είπα και πήγα κοντα της.

"Δεν θα γυρίσει πότε μωρό μου και τώρα είναι με τον Θεούλη" είπε και άρχισα να κλαίω. Δηλαδή έχασα τον μπαμπά μου για πάντα;;

End of flashback











Μόνο με αυτό μπορω να κλάψω πότε δεν πρόλαβα να του πω πόσο πολύ τον αγαπάω.

I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now