{45}

6.1K 516 247
                                    

~Άρης
Μου είπαν να παω πίσω στο σχολείο αλλά εννοείται πως αρνήθηκα. Εδώ θα κάτσω μαζί της δεν πρόκειται να αφήσω κανένα να μπει μέσα. Με τον μαλάκα τον αδελφό μου.

"Άρη γιατί αντέδρασες έτσι πρίν;;" ρώτησε ο Βύρωνας.

"Βύρωνα εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους" του απάντησα ήρεμα.

"Έλα λίγο έξω" μου είπε και το έκανα.

"Λοιπόν δεν ξέρω τι παίζει αλλά έτσι και την πληγώσεις πάλι την γάμησες" μου είπε και τον κοιτούσα σαν χάνος.

"Ρε Βύρωνα το θέμα είναι ότι αυτή με πλήγωσε" το είπα και με κοίταξε κάπως.

"Κοιτά η Μαριάννα αποκλείεται να το έχει κάνει κάτι άλλο κρύβεται από πίσω μπορεί να μην είναι και ο καλύτερος άνθρωπος αλλά σε άτομα που νοιάζεται δεν θα το έκανε πότε. Πόσο μάλλον σε εσένα που νομίζω ότι είναι τσιμπημένη μαζί σου" είπε και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Η Μαριάννα τσιμπημένη μαζί μου, #ΝΟΤ.

"Κοιτά νομίζω κάτι άλλο κρύβεται από πίσω καλό θα ήταν να το ψάξεις" είπε και έφυγε. Τώρα τι εννοούσε κανείς άλλος δεν ξέρει, λάθος ήξερε για εμένα εκτός από την Μαριάννα. Μόνο εκείνη ήξερε όσα έχω ζήσει, τώρα τα ξέρει και όλο το σχολείο.

Γαμώτο τι παίζει;;

Μπήκα πάλι μέσα και κάθισα σε μια από αυτές τις άβολες καρέκλες των νοσοκομείων.

"Τι έγινε;" ρώτησε ο Αντώνης και τον αγριοκοίταξα. Από την στιγμή που της μίλησε έτσι εγώ δεν πρόκειται να τον συγχωρήσω αν εκείνη δεν το κάνει.

"Να κοιτάς την δουλεία σου και να μην ανακατεύεσαι με άλλων" του είπα και δεν του έδωσα άλλη σημασία.

Μπήκα στο δωμάτιο της, κοιμόταν, κάποιος της έστελνε μήνυμα. Πήγα κοντά και το εξώφυλλο με έκανε να μείνω με ανοιχτό στόμα.

Ήμασταν εμείς την ημέρα που κάναμε το 69, μετά την εργασία την είχαμε βγάλει αφού της είχα αρπάξει το κινητό και τρέχαμε σαν παλαβά -όχι ότι δεν είμαστε δηλαδή αλλά άλλο αυτό

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ήμασταν εμείς την ημέρα που κάναμε το 69, μετά την εργασία την είχαμε βγάλει αφού της είχα αρπάξει το κινητό και τρέχαμε σαν παλαβά -όχι ότι δεν είμαστε δηλαδή αλλά άλλο αυτό.

I'm bad so??  (#FBC2017)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα