{75}

4.7K 402 96
                                    

~Μαριάννα
Θα τον σουβλίσω τον βλάκα, με έχει αφήσει μόνη μου κατά κάποιον τρόπο. Ακούστε τι έγινε, ήρθαμε και ως λογικό η Μάγδα ήθελε να πέσει για ύπνο, οκ το καταλαβαίνω και η Νατάσα ήθελε να ασχοληθεί με τον μικρό και αυτό κατανοητό, αλλά όχι να με αφήνουν και μόνη μου τα γομάρια.

Κάθομαι και καθαρίζω όλο το σπίτι αυτήν την στιγμή. Έχει αφήσει και την ζακέτα του εδώ, δηλαδή με ποιά λογική φέρνεις καλοκαιριάτικα ζακέτα. Μάζεψα την ζακέτα μέχρι που από κάτω έπεσε ένα βελούδινο κουτάκι, και επειδή είμαι κουτσομπόλα άφησα την ζακέτα και άνοιξα το κουτάκι μέχρι που δεν το πίστευα.

Μέσα βρισκόταν ένα υπέροχο δαχτυλίδι, οοο μάι γκάντ. Α-αυτό είναι για εμένα;;

Το φόρεσα στο χέρι μου και έδειχνε υπέροχο.

Αλλά μετά το έβαλα πάλι μέσα, δεν θα άντεχα να το καταλάβαινε παρόλο που και πάλι θα το καταλάβαινε, και όταν θα ήταν να μου κάνει την πρόταση γάμου εννοείται ότι θα έλεγα Ναι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Αλλά μετά το έβαλα πάλι μέσα, δεν θα άντεχα να το καταλάβαινε παρόλο που και πάλι θα το καταλάβαινε, και όταν θα ήταν να μου κάνει την πρόταση γάμου εννοείται ότι θα έλεγα Ναι. Είναι δυνατόν να πω όχι σε κάτι τόσο υπέροχο; Το θέμα είναι όμως ότι το κράτησα για εμένα να δω την αντίδραση του όταν δεν θα το βρει.

"Μαριάννα" άκουσα την Νατάσα να φωνάζει.

"Έλα" της είπα και γύρισα να την κοιτάξω.

"Θες να πας να ασχοληθείς με τον μικρό που σε αναζητά και να μαζέψω εγώ;;" ρώτησε και της έγνεψα. Ο Άρης είχε πάρει την Φλόξι άρα είμασταν μια χαρά.

"Τι εννοείς με αναζητά;;" ρώτησα χαρούμενη.

"Θέλει την θεία του, αφού είπε «Μαριάννα»" είπε και γέλασε.

"Παω αμέσως" είπα και έτρεξα εκεί. Ο Ορέστης έχει πει τις πρώτες του λέξεις και ήταν 'μαμά' το ωραίο είναι ότι ήμασταν όλοι μπροστά και ήταν μια συνχορδία από 'Αωωω', τελικά είμαστε τρελά.

Μπήκα και τον είδα στο κρεβάτι μπρούμιτα με το λαγουδάκι φορμάκι.

Μπήκα και τον είδα στο κρεβάτι μπρούμιτα με το λαγουδάκι φορμάκι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now