{87}

3.6K 358 134
                                    

~Άρης
Φεύγουμε σε λίγο, θέλω να την δω μια τελευταία φορά να της πω πόσο την αγαπώ. Έχουμε πιάσει τρείς σειρές, στην μια η Άντα, η Χριστίνα και η Μάγδα, στην άλλη ο Αντώνης, ο Βύρωνας και η Νατάσα, και στην άλλη εγώ, ο Πάνος και ο Ιάσονας.












Flashback

"Έλα ρε μωρό μου δεν θα μας πούνε τίποτα, θα πούμε ότι δεν ήσουν καλά και δεν θα πάμε" έκανε γλυκά ματάκια.

"Μωρό μου είναι η μέρα που βγαίνουμε κάνουμε την συγκέντρωση" ήθελα να την πείσω για να πάμε.

"Ή αυτό ή εμένα στο κρεβάτι μας γυμνή" όταν μου το είπε αυτό γούρλωσα τα μάτια μου.

"Το ξέρεις ότι είναι και δικοί σου φίλοι" την ρώτησα βάζοντας την μπλούζα μου.

"Κρίμα που είχα ορέξεις, αλλά εσύ τις κατέστρεψες" μούτρωσε, γαμώτο πως με πείθει τόσο κάθε φορά;

"Καλά κέρδισες" είπα και χάρηκε, "αλλά δεν θα είμαι ευγενικός στο κρεβάτι σήμερα" της είπα πονηρά.

"Έτσι και αλλιώς δεν ήθελα να είσαι ευγενικός" είπε με αισθησιακή φωνή, πάει Κρίστιαν Γκρέι θα γίνω. Έχουμε να το κάνουμε και 6 μέρες, τούρμπο είμαι.



Πήγα μια στιγμή στο μπάνιο να ρίξω νερό στα μούτρα μου, και μόλις μπήκα στο δωμάτιο την είδα κάτω από τα σκεπάσματα, και είμαι σίγουρος ότι δεν φοράει τίποτα.

"Τι έγινε μωρό μου;" ρώτησε ναζιάρικα. Πήρε το σεντόνι, το τύλιξε γύρω της, ήρθε κοντά μου και άρχισε να μου αφήνει υγρά φιλιά στον λαιμό μου. Αναστέναξα και εκείνη συνέχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ' όλες.

Με ατσούμπαλες κινήσεις μου έβγαλε την μπλούζα και άρχισε να φιλάει τους κοιλιακούς μου, μέχρι που έφτασε στην ζώνη, εκεί την σταμάτησα, την σήκωσα από το σεντόνι και την φίλησα με δύναμη.

"Σε θέλω" μου είπε και την έριξα στο κρεβάτι μας, έβγαλα την ζώνη μου και άρχισα να της δένω τα χέρια, μόλις της τα έδεσα ξετύλιξα το σεντόνι από πάνω της και άρχισα να την φιλάω από πάνω μέχρι κάτω μέχρι να φτάσω στη περιοχή της.






Όλο το βράδυ γινόμασταν ένα, μόνο εκείνη και εγώ, ίσως να ήταν από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου.

End of flashback






Δυσανασχέτησα μετά την θύμιση αυτού του γεγονότος, έχω ήδη μετανιώσει για ότι της έκανα. Δεν θα αφήσω κανένα άλλο άντρα να την αγγίξει ενώ έχει ακόμα κάποια από τα σημάδια μου. Θα την διεκδικήσω πάλι, κάθε φορά πρέπει να το κάνω.

I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now