{74}

5K 389 1K
                                    

Το ίδιο καλοκαίρι
~Μαριάννα
Δεν το πιστεύω ότι σήμερα τελειώσαμε και με τις εισαγωγικές στο πανεπιστήμιο και σε μία ώρα φεύγουμε με όλους τους άλλους.

Τώρα υπάρχουν καλά και κακά νέα. Τα καλά θα αρχίσουν με την Άντα και την Μάγδα, τα έχουν βρει πάρα πολύ σαν αδελφές. Στην συνέχεια έχουμε την Άντα πάλι αλλά με τον Ιάσονα, και επιτέλους είναι μαζί μας τα είχε κάνει η Άντα μην πω καλύτερα πως μας τα είχε κάνει. Επίσης μην ξεχνάμε ότι η Μάγδα είναι έγκυος σε ένα μικρό ζουζουνάκι μάλλον, φυσικά και ο Βύρωνας δεν το ξέρει ακόμα... αλλά τώρα στις διακοπές σκοπεύει να του το πει. Εγώ προσωπικά θα του το είχα πει αμέσως μόλις είχα έστω την υποψία.

Τα κακά νέα είναι ότι η Χριστίνα και ο Πάνος θα βάλουν επιλογή μηχανογραφικό Θεσσαλονίκη άρα θα τους χάσουμε.

"Ρεεεε φοβάμαι να του το πω" παραπονέθηκε για χιλιοστή φορά η Μάγδα που ήταν στο δωμάτιό μου και περιμέναμε τα από το τεστ εγκυμοσύνης.

"Πέρασαν τα 5 λεπτά" είπε η Χριστίνα που το κρατούσε γιατί της άλλης έτρεμαν τα χέρια της. Πήγαμε από πάνω και η Μάγδα έκρυψε με τα χέρια της το προσωπό της. Έλα τώρα δεν θέλει να μάθει αν θα γίνει μαμά ή όχι;;

Όταν το είδαμε την κοιτούσαμε πονηρά και αμέσως κατάλαβε αφού έπεσε κάτω και έβαλε τα κλάματα.

"Σουτ κοριτσάκι μου θα είναι χαρούμενος για αυτό σίγουρα" προσπαθούσαμε να την ηρεμήσουμε.

"Μάγδα σταμάτα τώρα γιατί θα γίνω θεία και είμαι υπερβολικά πολύ χαρούμενη" της είπα ενώ έκλαιγε στην αγκαλιά μου. Ακούσαμε την πόρτα να ανοίγει και αφού βγάλαμε όλες μια τσιρίδα πετάξαμε στον καταπατητή όλα τα μαξιλάρια που βρήκαμε στο δωμάτιο.

"Έρχομαι ειρηνικά" τον ακούσαμε να λέει και σταματήσαμε ενώ η Μάγδα προσπαθούσε να σκουπίσει τα δάκρυά της που είχαν ξεχυθεί σε όλο της το πρόσωπο.

"Μωρό μου γιατί κλαίς;;" είπε ο Βύρωνας και την έβαλε αμέσως στην αγκαλιά του.

"Βυ-Βύρωνα" είπε και ρούφηξε την μύτη της, "ει-είμαι έ-έγκυος" είπε και άρχισε να κλαίει πάλι ενώ ο Βύρωνας είχε μείνει στήλη άλατος.

"Τ-τι εννοείς;;" ρώτησε με τρεμάμενη φωνή. Είναι λες και βλέπω λάιβ σαπουνόπερα, το ποπ κορν μου λειπει.

"Αυτό που κατάλαβες" είπε και άρχισε να κλαίει δυνατότερα, εκείνη την στιγμή ήρθε η Φλόξι και άρχισε να της γλύφει το χέρι. Η Φλόξι είναι το σκυλάκι που μου πήρε ο Άρης για την επέτειο του ενός έτους είναι ακόμα 2 μηνών και τοσοδούλι.

I'm bad so??  (#FBC2017)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα