{91}

3.8K 371 93
                                    

~Μαριάννα
Ήθελα να έρθει εδώ. Το ζήτησα γιατί το ήθελα πολύ. Τον θέλω κοντά μου, προς το παρόν να τον αγκαλιάσω, να βεβαιωθώ ότι είναι καλά.

Το κουδούνι χτύπησε και έτρεξα να ανοίξω πριν κανένα άλλο.

"Γειά" μου είπε αλλά δεν απάντησα, παρά μόνο τον αγκάλιασα.

"Άρη" είπα, και τότε ξέσπασα. Μου είχε λείψει, η φωνή του, η αγκαλιά του, το άγγιγμα του, τα πάντα.

"Σσσσς ηρέμησε, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη" μου έλεγε συνέχεια. Ευτυχώς κανείς άλλος δεν ήταν κάτω.

"Σκάσε και φίλα με" του είπα και αυτό έκανε, τα χείλη του βρέθηκαν πάνω στα δικά μου, αν και φυσικά έπρεπε να σκύψει με την διαφορά ύψους που είχαμε. Το φιλί του ήταν ακόμα καλύτερο απ'όσο το θυμάμαι, δάγκωσε ελαφρά το κάτω χείλος μου για να έχει καλύτερη πρόσβαση στο στόμα μου, οι γλώσσες άρχισαν τον δικό τους χορό. Δεν ήθελα να σταματήσει παρόλο που ήξερα ότι μου φέρνει πεταλούδες στο στομάχι, μάλλον όχι απλά πεταλούδες αλλά ολόκληρο ζωολογικό κήπο. Έκλεισε την πόρτα με το πόδι του και αρχίσαμε να προχωράμε μέσα.

Τελικά σταματήσαμε να πάρουμε ανάσα.

"Πάμε πάνω" του είπα και τον τράβηξα, με το που φτάσαμε έξω από την πόρτα μου με κόλλησε πάνω της και με φίλησε λαίμαργα πάλι, άνοιξα την πόρτα και χωρίς να σταματήσουμε μπήκαμε μέσα, έκλεισε την πόρτα με το πόδι και ακόμα πιο άτσαλα με κόλλησε στην πόρτα κάνοντας με να αναστενάζω πολύ.

"Τόσο όμορφη" είπε και τα χείλη του μεταφέρθηκαν στον λαιμό μου πιπιλώντας τον έντονα, θα αφήσει σίγουρα σημάδι.

"Άρη..." αναστέναξα όταν το χέρι του βρέθηκε πάνω στην περιοχή μου πάνω από το σορτς μου.

"Πήδα" με διέταξε και υπάκουσα, άρχισε να με πηγαίνει στο κρεβάτι και με ακούμπησε απαλά.

"Σε θέλω" είπα όταν τα χέρια του βρέθηκαν μέσα από την μπλούζα μου, μου την έβγαλε άτσαλα που αναγκάστηκε να διακόψει το φιλί μας.

"Εγώ πιο πολύ" απάντησε, του έβγαλα την μπλούζα ενώ προσπαθούσα να του βγάλω το παντελόνι, κάτι που δεν κατάφερα αλλά εκείνος μια χαρά το δικό μου με το εσώρουχο. Άρχισα να γδέρνω την πλάτη του από την ρίγη που μου προκαλούσε.

"Τελείω--" δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω αφού 2 δάχτυλα βρέθηκαν μέσα μου και αναστέναξα δυνατά. Έβγαλε από μόνος το παντελόνι του με το μποξεράκι του αποκαλύπτοντας την σκληρή και μεγάλη του στύση.

I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now