{69}

4.6K 465 1.3K
                                    

~Μαριάννα
Έχουν περάσει 2 ώρες, 2 βασανιστικές ώρες χωρίς αυτόν. Δεν αντέχω άλλο, έχω καθίσει σε μια γωνία, η Άντα είχε πάει να φέρει ρούχα έτσι φοράω μια φόρμα και ένα φούτερ ενώ κλαίω. Είναι μέσα στο χειρουργείο και χαροπαλεύει.

"Θα γίνει καλά" είπε η Χριστίνα και με έβαλε στην αγκαλιά της. Πλέον τα δάκρυα δεν υπήρχαν πια, είχαν στερέψει. Ήθελα εγώ να βρίσκομαι στην θέση του, για εμένα πήγαινε η μαχαιριά.

Ένιωσα μια ανακατωσούρα στο στομάχι μου και έτρεξα προς το μπάνιο ενώ η Χριστίνα ήταν δίπλα μου και μου κράτησε τα μαλλιά.

"Αυτό πρέπει να το κοιτάξεις είναι ο 6ος εμετός που κάνεις μέσα σε μία εβδομάδα" μου έκανε παρατήρηση. Όντως ήταν περίεργο να κάνω εγώ εμετό, είναι σπάνιο να κάνω.

"Καλά είμαι" της είπα άψυχα και με κοίταξε δύσπιστα. Λογικό μου φαίνεται μπορεί να έχω άγχος. Μικρή όταν ήμουν κάθε φορά που είχα άγχος το πάθαινα αυτό.

"Μαριάννα δεν σε πιστεύω" είπε αποφασισμένη, "ο Άρης σε έχει δει να κάνεις εμετό;;" ρώτησε σκληρά.

"Κάτι θα με πείραξε μωρέ, και ναι με έχει δει 2 φορές" απάντησα και ανασήκωσα τους ώμους μου ενώ κατευθυνόμουν προς τα έξω.

Κάθισα στην καρέκλα μου και όλοι με κοιτούσαν περίεργα. Τι;;

"Έχω κάτι;;" ρώτησα χωρίς συναίσθημα.

"Τι έπαθες;;" ρώτησε η Νατάσα και της έγνεψα αδιάφορα, δεν έχω όρεξη για κουβέντα με κάνενα, όσο βρίσκεται εκεί μέσα ο έρωτας της ζωής μου.

Σκατά είναι και περασμένες δώδεκα που σημαίνει ότι σαν σήμερα κλείνουμε 1 χρόνο γνωριμίας. Τώρα που το σκέφτομαι πόσο άλλαξαν τα πάντα μέσα σε αυτόν τον χρόνο.

Εγώ έβαψα τα μαλλιά μου και έβγαλα τα σκουλαρίκια όπως και απέκτησα σοβαρή σχέση. Ο Άρης από player έγινε ο πιο τέλειος σύντροφος. Η Χριστίνα τα ίδια με εμένα, ο Πάνος τα ίδια με τον Άρη. Απέκτησα και ανιψιό που είναι μαζί με τον Άρη.

Η Νατάσα έχει φύγει για να πάει στον Ορέστη και έχω απομακρτύνει την Χριστίνα από κοντά μου για τώρα, δεν θέλω κανένα.

"Μαριάννα μου έλα εδώ" είπε η κυρία Τόνια και πήγα κατευθείαν. Με έβαλε στην αγκαλιά της και κάθισε και σκέφτηκε. Καμία μας δεν θέλει να μιλήσει, καμία δεν έχει όρεξη για κουβεντούλα, και οι 2 θέλουμε να χαθούμε στις σκέψεις μας. Αυτές που δεν τις ακούει κανείς παρά μόνο εμείς. Πλέον όλοι έχουμε χάσει το χιούμορ μας, επειδή ο Άρης βρίσκεται εκεί μέσα, νόμιζε ότι κανείς δεν τον αγαπάει, έκανε λάθος όλοι τον αγαπάμε ειδικά εγώ και η γιαγιά του.

I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now