{41}

5.8K 518 153
                                    

~Χριστίνα
Σήμερα η Μαριάννα έφυγε από νωρίς. Τώρα που σκατά θα παει κανείς δεν ξέρει. Τον επόμενο μήνα τέτοια ημέρα θα έχουμε απόκριες και καμία δεν έχει σκεφτεί τι να ντυθεί, το μόνο σίγουρο ειναι ότι σήμερα θα βάψω τα μαλλιά μου και τα τατουάζ που έχω να πω την αλήθεια δεν ήταν πότε αληθινά απλώς ξέρω να κάνω υπέροχη χένα. Άμα τα τρίψω πολύ θα φύγουν και αυτό σκοπεύω να κάνω. Όσο για τις τρύπες τις βαρέθηκα και θα τις βγάλω και αυτές. Τα μαλλιά μου θα τα βάψω το φυσικό μου μέχρι να μου ξαναπομακρύνουν και να είναι όντως εκείνο, καστανόξανθο είναι υπέροχο.

"Μαλάκα τι παίζει έτοιμη;;" ρώτησε η Ειρήνη και μπήκε στο δωματιο.

"Δεν θα έρθω σήμερα πες τους ότι πρέπει να κάνω κάτι μέσα στο σχολείο." είπα, μου κούνησε καταφατικά το κεφάλι και βγήκε από το δωμάτιο.

Μπήκα στο μπάνιο, έβγαλα τις πιτζάμες μου και τα εσώρουχα. Μπήκα στην ντουζιέρα και άφησα το νερό να τρέξει πάνω μου. Πήρα ένα τρίφτη και το σαπούνι και άρχισα να τρίβω το κορμί μου στα σημεία με τα "τατουάζ".




[...]
~Μάγδα
Μου είπε η Ειρήνη ότι η Χριστίνα δεν θα κάνει μάθημα σήμερα τώρα το γιατί άγνωστο.Έχουμε τελιώσει και μου είπε ο Βύρωνας ότι θα περάσει από εδώ, τον καημενούλη μου σαν σήμερα πριν 10 χρόνια έχασε τον μπαμπά του. Πρέπει να πόνεσε πολύ αυτό.

Κάθομαι με την Ειρήνη αυτή την στιγμή και μου λέει για το πόσο υπέροχος ειναι ο Ιασονας. Κάποιος να της κλείσει το στόμα. Είδα μια κοπέλα που κάτι μου θυμίσει αλλά δεν νομίζω να την έχω ξαναδεί.

 Είδα μια κοπέλα που κάτι μου θυμίσει αλλά δεν νομίζω να την έχω ξαναδεί

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Γειααα" είπε και κάπου την ξέρω αυτή την φωνή.

"Ποιά είσαι;;" ρώτησε η Ειρήνη.

"Ο γείτονας εσύ ποιά λες;;" ρώτησε με ένα φρύδι σηκωμένο και αμέσως καταλαβα.

"Χριστίνα;;" είπα με γουρλωμένα μάτια. Εντάξει αυτό δεν το πιστεύω.

"Μαλάκα δεν παίζει" είπε η Ειρήνη.

I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now