{81}

4.2K 405 139
                                    

Πανω απο 200 κομμεντς για να κανετε την μαμα χαρουμενη😘 φυσικα το να σχολιάσετε καθε λεξη δν αποτελεί προβλημα αλλα χαρα για εμενα π θα ξερω τι σκεφτεστε για τον Αρη κ την Μαριάννα😂😂



~2 χρόνια μετά

~Μαριάννα
Τώρα να πω ότι μου φαίνεται όνειρο θα το πω. Λοιπόν μου φαίνεται όνειρο. Πότε πέρασαν δύο χρόνια και είμαι δεκαεννιά μισό και ο Άρης είκοσι κανείς δεν ξέρει.

Έχουμε δικό μας σπίτι, δηλαδή, το πατρικό μου από την στιγμή που ο Βύρωνας με την Μάγδα ήθελαν άλλο σπίτι για να μείνουν με την κόρη τους. Γέννησε πριν ένα χρόνο και κάτι η Μάγδα ένα κοριτσάκι που το έβγαλαν Ράνια. Ακόμα θυμάμαι την βάφτιση. Ήταν όλα τα λεφτά πάντως.

"Άρηηηηηηηηη" φώναξα και εμφανίστηκε με μια σπάτουλα στο χέρι. Ευτυχώς, πάλι καλά θα φάμε.

"Έλα μωρό μου" είπε, ήρθε κοντά μου και με φίλησε. Άφησε την σπάτουλα και με αγκάλιασε σφιχτά. Σιγά καλέ, ούτε να του έφευγα.

"Να σου πω. Μπορώ το βράδυ να παω με τα κορίτσια σε μπαρ για girls night;" ρώτησα ναζιάρικα.

"Έλα ρε αγάπη μου. Δεν θες να κάτσεις στο σπιτάκι μας να μείνουμε μαζί; Σήμερα που είναι η επέτειος του αρραβώνα μας" άρχισε να παραπονιέται.

"Έλα ρε αγάπη μου μια φορά μου ζήτησαν να πάμε κάπου μόνες μας. Μην μου το χαλάς" είπα και ξέφυγα από την αγκαλιά του παριστάνοντας την θυμωμένη, ενώ παράλληλα σκεφτόμουν το πόσο δελεαστική ήταν η πρόταση του.

"Καλά" παραδόθηκε, "άλλα το βράδυ σου έχω έκπληξη" είπε διαβολικά.

"Τι έκπληξη;" ρώτησα ενθουσιασμένη.

"Αν σου πω δεν θα είναι πια έκπληξη" μούτρωσε.

"Έλα ρε Άρη" έκανα γλυκά ματάκια που ξέρω ότι πάντα πιάνουν.

"Τσου" απάντησε και απομακρύνθηκα, "τι έγινε πάλι ρε μωρό μου;" ρώτησε γλυκά, προσπαθώντας να με φτάσει αλλά είχα απομακρυνθεί.

"Να μην σε νιάζει" είπα και τον κοίταξα. Τότε μου μύρισε κάτι περίεργο και κατάλαβα ότι ήταν το φαΐ.

"Το μυρίζεις;" ρώτησε και από την ανάσα που πήρε μεγάλωσε η μύτη του.

"ΤΟ ΦΑΪ́ ΕΙΝΑΙ" φώναξα και αφού το επεξεργάστηκε λίγο ο λιγοστός εγκέφαλος που έχει έτεξε στην κουζίνα και το έκλεισε. Θεέ μου. ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;

Αφού πήγα μέχρι την κουζίνα είδα τα μπιφτέκια που ετοίμαζε κάρβουνο. Ένα δυνατό χειροκρότειμα στον Άρη, θα ήθελα και εκείνα τα φαν κλαμπ που έχουν στους αγώνες ράγκμπι και φωνάζουν το όνομα του αγαπημένου τους παίκτη ή της ομάδας. Κάτι τέτοια χρειαζόμαστε με αυτόν τον άνθρωπο.

I'm bad so??  (#FBC2017)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα