{7}

9.2K 688 32
                                    

~Μαριάννα
Ναι το ξυπνητήρι πάλι γαμώ την ατυχία μου τι συμβαίνει δηλαδή τα νεύρα μου.
"Γαμω" είπα και το έκλεισα αλλά δεν μπόρεσα να κοιμηθώ αφού τα φώτα άνοιξαν και είδα την Χριστίνα κλαμένη να μπαίνει μέσα στο δωμάτιο οπα τι έπαθε;;
"Αγάπη τι έπαθες;;" την ρώτησα αλλά το μόνο που έκανε ήταν να μου δείξει το κινητό της.

Άγνωστος *και το ότι σε χώρισα από την "παρέα" σου είναι μόνο η αρχή* οκ τώρα έμεινα ποιός μπορεί να της το έστειλε αυτό;;

Πήρε το κινητό της και μου έδειξε μια φώτο από όταν ήταν μικρή.

Πήρε το κινητό της και μου έδειξε μια φώτο από όταν ήταν μικρή

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Και.
Περίμενε αυτός ποιός είναι;;
"Εδώ είμαι στα 5 με τον Πάνο" είπε και την κοιτούσα ερωτηματικά "είμασταν γείτονες έτσι οι γονείς μας αποφάσισαν να μας στείλουν εδώ και ήρθαμε και κάναμε παρέα με τον Άρη και τον Ιάσονα μέχρι που οι γονείς μου αποφάσισαν να με πάρουν από εδώ και με έφεραν πάλι φέτος δεν ξέρω γιατί νομιζίουν ότι έφυγα με την θέληση μου αφού ήταν οι κολλητοί μου" είπε και άρχισε να κλαίει με λυγμούς.

"Λοιπόν δώσε μου λιγο το κινητό σου έχω να κάνω μια δουλειά" είπα και ένευσε.

Ντύθηκα

Και βγήκα απο το δωμάτιο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Και βγήκα απο το δωμάτιο. Με τόσα νεύρα που είχα δεν έβλεπα μπροστά μου με αποτέλεσμα να πέσω πάνω σε κάποια.

"Πρόσεχε που πας καινούρια" είπε μια κοπέλα ντυμένη βασικά ήταν λες και φορούσε μαγιό εντάξει πουτάνα μπορεί να είμαι αλλά οχι και τόσο.

I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now