{90}

3.5K 369 70
                                    

~Μαριάννα
Οι μέρες περνούσαν και έβλεπα εκείνον τον αισχρό εφιάλτη. Η κυρία Λουκία ήταν εκεί για εμένα όπως και η Γκαμπριέλα.

Αυτές τις μέρες δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα, και όταν με ανάγκαζαν να φαω μετά πήγαινα και έκανα εμετό. Δεν πεινούσα, έβλεπα τον εφιάλτη και μετά έκλαιγα. Μπορεί να ήταν κοντά μου η κυρία Λουκία και όλοι τους αλλά δεν ήθελα κανένα. Κάθε φορά που ερχόντουσαν τα κορίτσια δεν τους άνοιγα την πόρτα, έκανα ότι κοιμάμαι. Είχαν περάσει 10 μέρες από τότε που έκανα σεξ με τον Άρη, δεν φταίει και αυτός, άντρας είναι.

Η πόρτα χτύπησε και έκανα πάλι ότι κοιμάμαι παρόλο που ήταν λίγο πριν φάμε. Ξέχασα όμως να πω το σημαντικότερο, άρχισα πάλι να χαρακώνομαι, όχι βαθιά αλλά και πάλι είναι χαρακές, αυτή την φορά δεν ξέρω γιατί, απλά μου βγαίνει.














~Άρης
Κατέβαινα την σκάλα και άκουσα δύο πυροβολισμούς από την μία ήταν ο Ορέστης και από την άλλη η Μαριάννα, ήταν ο μαλάκας, την είχε πυροβολήσει στο πόδι ενώ τον Ορέστη τον είχε σκοτώσει. Όχι τον ανιψιό μου, όχι την αγάπη της ζωής μου, γαμώτο.

Κρύφτηκα πίσω από ένα σημείο της σκάλας, φορούσε μόνο ένα νυχτικό, πήγαινε κοντά της και.... όχι

Άρχισε να την βιάζει, ακριβώς όπως έκανε και ο αδελφός του, δεν μπορούσα να παω κοντά, είχα κολλήσει, εδώ στο να κλαίγομαι που της έκανε αυτό, αλλά δεν μπορούσα να παω. Είμαι δειλός...

Όταν τελείωσε την σκότωσε, δάκρυα έτρεχαν σαν ποτάμι από τα μάτια μου.........














Εκείνη την στιγμή ξύπνησα, ήταν ο εφιάλτης που τον έβλεπα για δέκατη συνεχόμενη μέρα. Από την ημέρα που έφυγε ενώ το προηγούμενο βράδυ είχαμε πάλι γίνει ένα.

Τον μισώ αυτόν τον εφιάλτη, άλλες φορές εμφανίζεται και ο Άκης άλλες όχι. Αχ ρε Μαριάννα τι μου έχεις κάνει...

Και το χειρότερο είναι ότι σε 7 μέρες φεύγουμε. Αν δεν τα βρούμε δεν θα αντέξω, θα πεθάνω το νιώθω.

Πρέπει να την πάρω πίσω, μου ανήκει, είναι δικιά ΜΟΥ.

Η πόρτα χτύπησε πάλι, αλλά όπως πάντα δεν έδωσα σημασία. Έκανα ότι κοιμάμαι.

"Μαλάκα Άρη άνοιξε το ξέρουμε ότι είσαι μέσα. Τελείωνε, πλύσου και έλα δίπλα" άκουσα την φωνή του Βύρωνα αλλά την αγνόησα. Μετά από αρκετή ώρα έφυγε.

I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now