{62}

5.4K 526 130
                                    

~Μαριάννα
Ξύπνησα και βρησκόμουν στην αγκαλιά του Άρη. Σκηνές από χθες το βράδυ άρχισαν να ξεπηδούν στον εγκέφαλό μου, τότε που με πήρε σηκωτή, όταν ήταν πολύ θυμωμένος ή όταν ενδιαφέρθηκε για εμένα. Αλλά πως βρέθηκα με ένα μπλουζάκι του και το στρίνγκ μου -το οποίο ξέρω ότι τον τρελένει.

Και έχω και ένα πονοκέφαλο.

Σηκώθηκα σιγά σιγά για να μην τον ξυπνήσω αλλά άκουσα ένα μουγκριτό.

Σηκώθηκα και άρχισα να κατευθύνομαι προς το μπάνιο. Έβγαλα την μπλούζα του μπροστά του και την πέταξα στο πάτωμα, έβλεπε το ήξερα, απλά γιατί με έκαιγε. Το ξέρω ότι με θέλει.

"Μαριάννα τι κάνεις;;" γρύλισε.

"Σιγά με όποιον και αν κοιμόμουν θα το έκανα" είπα και έβραζε από τον θυμό του το έβλεπα. Αλλά ήταν ψέμα ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό το πιο πιθανό θα ήταν να κλαίω.

Μπήκα στο μπάνιο, πέταξα το βρακί μου στο πάτωμα, μπήκα στην ντουσίερα και αφού ρύθμησα το νερό το έβαλα πάνω μου. Άκουσα την πόρτα να ανοίγει και να κλείνει με δύναμη, αυτό ήταν ο Άρης.

"ΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΣ;;" ρώτησε ουρλιάζοντας και χαμογέλασα ευχαριστημένη.

"Την αλήθεια" είπα απλά και γύρισα να τον κοιτάξω αφού τόση ώρα ήμουν γυρισμένη. Τον είδα να βγάζει το μποξεράκι του και η στύση του εμφανίστηκε κάνοντας με να υγρανθώ αφού είχα τόσο καιρό.

"Αν ξανακούσω μια τέτοια μαλακία δεν ξέρω τι θα γίνει" είπε και μπήκε στην μπανιέρα μαζί μου.

Όρμησε στα χείλη μου με ένα απαιτητικό φιλί, τα χέρια του μεταφέρθηκαν στην μέση μου και με κόλλησε πάνω του, τα χέρια μου μεταφέρθηκαν γύρω από τον λαιμό του και του τράβηξα ελαφρός τα μαλλιά.

Το πέος του τριβόταν στα χείλη της περιοχής μου κάνοντας με να αναστενάζω όπως και εκείνος.

"Ποτέ μην μου ξαναπείς τέτοια πράγματα" είπε στο αυτί μου κάνοντας με να ανατριχιάσω και εισχώρησε μέσα μου ένα δάχτυλο που με έκανε να βγάλω μια τσιρίδα. Δεν φταίω τόσο καιρό είχε να μπει μέσα μου.

"Πάντα τόσο έτοιμη για εμένα" ψιθίρισε και άρχισε να κουνάει το δάχτυλό του, "για να δούμε αν μπορώ να σε κάνω να τελιώσεις έτσι" είπε βάζοντας ακόμα ένα δάχτυλο μέσα μου, οι αναστεναγμοί μας είχαν πιο γεμίσει τον χώρο καο κόντευα να φτάσω στην κορύφωση μόνο με 2 δάχτυλα.

"Τελιώνω" κλαψούρισα και το έκανα -πάντα φωνάζοντας το όνομά του-, πάνω στα δάχτυλά του. Έβγαλε τα δάχτυλά του και άρχισε να τα γλύφει. Φαινόταν τόσο αϊδιαστικό αλλά και τόσο ερεθιστικό.

I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now