{85}

3.8K 359 180
                                    

~Μαριάννα
Είναι πλέον 7:00 το απόγευμα και το αγόρι της Τζένης θα έρθει στις 9:00. Έτσι έχω χρόνο να κάνω ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Η θεία μου, μου πήρε καινούρια κάρτα κινητού για να μην χρεώνομαι ενώ τους παίρνω τηλέφωνο, αλλά εγώ το συνδύασα έτσι ώστε να μην απαντάω και όταν με παίρνουν τηλέφωνο.

"Μαριαννάκι αλλαγή σχεδίου το αγόρι της Τζένης θα έρθει στις 8:00" άκουσα την θεία μου να φωνάζει έξω από την πόρτα. Σκατά πάει το μπάνιο.

"Εντάξει" της απάντησα για να καταλάβει ότι άκουσα.

Έψαχνα να βρω τι θα βάλω. Τελικά κατέληξα σε κάτι απλό και σχετικά επίσημο. Μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με ένα Χ στην πλάτη.

 Μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με ένα Χ στην πλάτη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Τώρα ώρα να κάνω τα μαλλιά μου.

Κατέληξα να τα κάνω ελαφριές μπούκλες, και από μέικ απ μόνο μάσκαρα και μολύβι

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Κατέληξα να τα κάνω ελαφριές μπούκλες, και από μέικ απ μόνο μάσκαρα και μολύβι.

Και η ώρα 7:48 εντάξει ποια είμαι τέλος πάντων.




Κατέβηκα και εκεί με περίμεναν η Τζένη, η θεία, ο θείος, η Γκαμπριέλα και η Λουκία. Ήταν όλες τους πανέμορφες και έβλεπα τον θείο έτοιμο για μάχη.

"Εεεε μπαμπά πρέπει να ηρεμήσεις λίγο" του είπε η Τζένη.

"Τι λες αγάπη μου που θα ηρεμήσω εδώ θα γνωρίσω τον μέλλοντα γαμπρό μου και εσύ μου λες να ηρεμήσω;" την ρώτησε και εκείνη την στιγμή χτύπησε το κουδούνι.

"Παω" είπε η Τζένη και πήγε.

"Γειά σου αγάπη μου αυτά είναι για εσένα" άκουσα μια αρκετά γνωστή φωνή να λέει στα ελληνικά.

I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now