{4}

9.7K 761 85
                                    

~Άρης
"Μάλακα ξύπνα" άκουσα μια φωνή πάνω από το κέφαλι μου που φυσικά ήταν ο Πάνος.

"Να σου πω θα μας κάνεις για πολύ ακόμα τον ψώφιο κοριό;;" και αυτός είναι ο Ιάσονας.
Εγώ σαν καλό παιδί του πέταξα ένα υπέροχο μαξιλάρι στην μούρη.

Και ποιός άλλος θα μου το χάλαγε;; Το τηλέφωνο μου.
Το απάντησα χωρίς καν να δω ποίος είναι.

"Ναι" είπα μέσα από τον ύπνο μου.

"Καλά ρε μοσχαροκεφαλή ακόμα κοιμάσαι και εγώ που σε πήρα για να σου πω συγκλονιστικά νέα" άκουσα την φωνή του Αντώνη από την άλλη γραμμή, αμέσως πετάχτηκα και βρήκα το πάτωμα γαμώ την ατυχία μου και τα άλλα τα μοσχάρια γελάνε.

"Έλα ρε καλημέρα, να μωρέ στους ήλιθιους φίλους μου πες τα γιατί θα φανε φάπα από εμένα αν συνεχίσουν να γελάν" είπα αλλά αυτοί γέλασαν ποιο δυνατά "τέλος πάντων λέγε τι με ήθελες να τελιώνουμε".

"Θα γίνεις θείος" είπε και πετάχτηκα από το πάτωμα "ξέρω έπαθες εγκεφαλικό, η Νατάσα είναι έγκυος" είπε, καλέ αυτός θα με ξεκάνει.

"Μαλάκα πιο ήρεμα θες να με ξεκάνεις;; άντε ρε σου έφεξε απο τα 24 μπαμπάς ποιός είσαι ρε" είπα και ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ όρθιος "κλείνω" είπα και του το έκλεισα στα μούτρα.

Ας το πάρουμε από την αρχή με λένε Άρη Αντωνόπουλο, είμαι σχεδόν 17 και πάω 2α λυκείου. Είμαι εδώ απο το δημοτικό, παλιά μου κάναν μπούλινγκ αλλά στα μέσα του γυμνασίου άρχισα εγώ να τους κάνω βλέπετε το κλασικό ανταλλαγή ρόλων.
Έχω 2 κολλητούς από τότε που ήρθα εδώ τον Πάνο και τον Ιάσονα παλιά ήταν και μια κοπέλα η Χριστίνα αλλά από τότε που μας παράτησε και γύρισε φέτος δεν της δίνουμε σημασία ή αν της δώσουμε είναι μόνο για ξύλο.
Είμαι λάτρης του μαύρου (χρωματος) και καπνίζω (και μαυρο), πίνω, και παίρνω ναρκωτικά αλλά σπάνια επίσης το σινιάλο μου είναι το εξής «όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες άρα είναι και πουκάμισα» ακριβώς αυτό πρέπει να την αλλάζεις την γυναίκα αλλιώς θα βαρεθείς και μετά θα γίνουν όλα ακόμα πιο δύσκολα και για τους δύο.
Έχω ένα αδελφό τον Αντώνη που με περνάει 8 χρόνια και με την γκόμενα του τα έχουν 2 χρόνια, άντε τώρα το παιδί θα γίνει και πατέρας.
Είμαι όμως και εγώ στριμμένος- θεός.

Είμαι όμως και εγώ στριμμένος- θεός

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now