{77}

4.4K 409 243
                                    

Πανω απο 300 κομμεντς κ η μαμα θα ειναι χαρουμενη😘 (αν δεν φτασουμε τοσα να τα φτιαξετε με το κρας κ να μην του σηκωθει ποτε, χα)




~Μαριάννα
Φάγαμε και με κοιτούσε με εκείνο το πονηρό βλέμμα που με ερεθίζει. Γαμώτο είμαι υγρή και τρώω.

"Τι έχεις μωρό μου" με ρώτησε τελικά.

"Εεεε τίποτα" απάντησα άβολα και έβαλα μια μεγάλη μπουκιά στο στόμα μου.

"Βλέπεις εκεί που έχει μια κουβέρτα;" ρώτησε και αφού κοίταξα του έγνεψα, "εκεί θα κάνουμε έρωτα σε λίγο" είπε και τότε ένιωσα να πνίγομαι. Αφού ήρθε και μου χτύπησε λίγο την πλάτη και μου έδωσε νερό.

"ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ; ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ;" ρώτησα φωνάζοντας και τον είδα να γελάει το βλαμένο.

"Έλα ρε μωρό μου σιγά" είπε απλά και εκείνη την στιγμή ήθελα να του αστράψω ένα χαστούκι όλο δικό του να το θυμάται και στον γάμο να φοβάται.

"Ναι ρε σιγά τι να σου πω" έκανα την θυμωμένη-αναμμένη -βέβαια αυτό είμαι αλλά υγεία.

Συνεχίσαμε να τρώμε σιωπηλά, Θεέ μου θα παντρευτώ, νόμιζα ότι θα αφιέρωνα την ζωή μου στην καριέρα μου γιατί δεν θα έβρισκα κανένα, και να τελικά που βρήκα. Βρήκα έναν άνθρωπο να με αγαπάει και να με φροντίζει, και είναι και πανέμορφος.

"Άρη" έσπασα την σιωπή, εκείνος μούγκρισε για να συνεχίσω, "θα αρχίσουμε για εκείνο που μου είπες πριν αρκετό καιρό;" ρώτησα και μου έγνεψε χαρούμενος.









[...]
Καθόμαστε στην κουβέρτα χωρίς να μιλάμε, είμαστε απλά αγκαλιά. Ακόμα αρνούμαι να το πιστέψω ότι πρόκειται να παντρευτούμε.

"Λοιπόν μωρό μου πότε λες να παντρευτούμε;" ρώτησε για να σπάσει την σιωπή.

"Εεεε λεω να μην βιαστούμε. Αν είναι μπορούμε και όταν μείνω έγκυος να παντρευτούμε δεν νομίζω να έχεις θέμα" είπα την γνώμη μου. Όντως δεν θέλω ακόμα να παντρευτώ, μου αρέσει αυτό το πράγμα. Αρραβωνιασμένοι.

Εκεί που δεν το περίμενα ανέβηκε από πάνω μου, "ότι θέλετε δεσποινίς Ξανθάκη, ή μάλλον μέλλουσα κυρία Αντωνοπούλου" μου είπε πονηρά και γέλασα.

"Μπα θα κρατήσω το πατρικό μου" είπα όταν πια το κεφάλι του είχε βρεθεί στον λαιμό μου και τον φιλούσε, κάνοντας με να ανάψω πιο πολύ.

"Α-Άρη" είπα με ένα αναστεναγμό.

"Έλα μωρό μου" το χέρι του βρέθηκε στην περιοχή μου και μου την έτριβε, είχα αρχίσει να κλαψουρίζω λόγω του υφάσματος που είχα πάνω μου.

I'm bad so??  (#FBC2017)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin