{3}

9.7K 809 71
                                    

~Μαριάννα
"Μαριάννα ξύπνα" ένιωσα κάποιον από πάνω μου να μου λέει "χρόνια πολλά χταποδάκι μου" αυτό ήταν ο Βύρωνας χίλια τα εκατό.

Μόνο εκείνος με έλεγε έτσι γιατί όταν ήμουν 6 και εκείνος 14 έβλεπα εφιάλτες και πήγαινα στο δωμάτιο του και κοιμόμουν και απλωνόμουν σαν χταπόδι αυτός είναι ο λόγος που με φωνάζει έτσι μερικές φορές.

Σηκώθηκα σιγά σιγά από το κρεβάτι και αμέσως εισέπραξα μια σφιχτή αγκαλιά από τον Βύρωνα και την Νατάσα.
"Χρόνια πολλά" είπαν ταυτόχρονα.

"Σας ευχαριστώ και πάμε τώρα να τελιώνουμε με αυτό το σχολείο όπως το λέτε;;" ρώτησα και τους αγκάλιασα πάλι και εκείνοι μου κούνησαν θετικά τα κεφάλια τους.



[...]
Επιτέλους φτάσαμε καλέ σαν φυλακή είναι εδώ τέλεια.
"Τι είναι εδώ;;" ρώτησα με μια έκφραση αϊδίας.

"Εδώ είναι το σχολείο και προχώρα" είπε ο Βύρωνας και με έβαζε μέσα.

Μπήκαμε μέσα και χτύπησαν τα παιδιά την πόρτα και αφού ακούσαμε ένα 'περάστε' μπήκαμε μέσα.

"Καλησπέρα μιλίσαμε και στο τηλέφωνο κύριε Γεωργίου για την αδελφή μας" είπε ο Βύρωνας και με έδειξε.

"Γεια σας χαίρομαι κοπέλα μου που σε γνωρίζω τώρα πείτε μου τι σας φέρνει σε εμάς" ειπέ αλλά δεν μίλησα ας αρχίσουν οι αλλοι να μιλάνε.

"Λοιπόν η αδελφή μας πρέπει να αλλάξει έχει γίνει μια κοπέλα που δεν υπολογίζαμε οτι θα γινόταν και γι αυτό την φέραμε σε εσάς" είπε ο Βύρωνας και η Νατάσα μου έκανε νόημα να μιλήσω.

"Γεια σας είμαι η Μαριάννα δεν έχω κάτι άλλο να πω" είπα και ανασήκωσα τους ώμους μου.

"Λοιπόν κατάλαβα τι εννοείται" είπε ο διευθυντής "και κοπέλα μου θα ήθελα να βγάλεις όλα αυτά τα σκουλαρίκια από το πρόσωπο σου" συνέχισε αλλά δεν έδωσα σημασία αφού αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να το κάνω με τίποτα.

"Και γίνεται να την βάλετε μόνη της για να μην κάνει «κακό» και σε καμία άλλη κοπέλα;;" ρωτησε η Νατασα με την σειρα της.

"Φυσικά" είπε ο διευθηντής και μετά από λίγο φώναξε μια καθηγήτρια "από εδώ η κυρία Κασωτάκη και διδάσκει φυσική" είπε και η κυρία μας έδωσε το χέρι της "Γρηγορία πήγαινε την δεσποινίς Ξανθάκη στο δωμάτιο της σε παρακαλώ".

"Λοιπόν αυτή ειναι η κάρτα του δωματίου σου και ελπίζω να σου αρέσει που λογίκα θα σου αρέσει. Είναι το 169 στον 1ο όροφο" είπε και μετά απο λίγο έφυγε.

I'm bad so??  (#FBC2017)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα