{88}

3.6K 371 120
                                    

~Μαριάννα
Έχω ετοιμαστεί για να πάμε σε κλάμπ, θα είμαστε μόνο κορίτσια.

~ΜαριάνναΈχω ετοιμαστεί για να πάμε σε κλάμπ, θα είμαστε μόνο κορίτσια

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Άκουσα την πόρτα να χτυπά και πέρασα την τελευταία στρώση μάσκαρα.

"Περάστε" είπα και μέσα μπήκαν η Χριστίνα με την Μάγδα.

"Ουάου" μου είπαν ταυτόχρονα.

"Και εσείς είστε κούκλες" τους είπα και αρχίσαμε να κατεβαίνουμε, είμαι αρκετά κουρασμένη, δεν κοιμάμαι καλά τις τελευταίες μέρες, μου λείπει πολύ ο Άρης.

Μόλις κατεβήκαμε όλοι άρχισαν τα σχόλια του πόσο όμορφες είμαστε και τα λοιπά. Μαζί θα έρθουν η Τζένη και η Ειρήνη.

Όταν βγήκαμε μας περίμεναν τα κορίτσια η κάθεμια σε ένα αμάξι. Εγώ με την Νατάσα πήγαμε με την Τζένη και η Μάγδα, η Άντα και η Χριστίνα με την Ειρήνη.

Στην διαδρομή μας έλεγε η Τζένη για την δραματική γνωριμία της με τον Λευτέρη, το τι έγινε και τελικά είναι μαζί. Υπήρξαν πολλά γέλια αλλά και δράματα.

"Μισό μπερδεύτηκα, τι χρώμα μπλούζα φορούσες;" ρώτησε η Νατάσα.

"Άσπρη και ήμουν πρώτη μέρα στο πανεπιστήμιο με μια καφέ στάμπα, άσε ξευτίλα" είπε και έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπό της.

"Εντάξει ήταν όντως αστείο" είπε η Νατάσα.











~Άρης
Γαμώτο μου. Κάνε να μην μεθύσει και κάνει κάτι με άλλον, τότε δεν θα το αντέξω, την αγαπώ υπερβολικά πολύ. Γιατί να πάνε έξω μόνες τους; Ας έπαιρναν τον Βύρωνα, θα τις προστάτευε και θα είχα και το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά όχι η κυρία Μάγδα δεν ήθελε.

"Γαμώτο" κοπάνησα το χέρι μου στον τοίχο, ευτυχώς από δίπλα που είναι τα αγόρια, και αφού κανείς δεν θέλει να με βλέπει όυτε ζωγραφιστό έτσι έχουμε καταλήξει τώρα.

Πήρα το κινητό μου και κάλεσα τον Αντώνη.

"Τι θες;" είπε απότομα.

I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now