{21}

6.8K 584 75
                                    

~Άρης
Ξύπνησα το πρωι και τα παιδιά ακόμα κοιμόντουσαν.

Επειδή είμαι κακός άνθρωπος πήγα και τους ξύπνησα.

"Μαλάκα άντε γαμήσου με τρόμαξες πρωινιάτικα" μου ευχήθηκε ο Ιάσονας

"Αφού ρε Ιασονούκο το ξέρεις ότι θα το κάνω δεν χρειάζεται να μου εύχεσαι
κι όλας" του είπα σαρκαστικά.

"Είσαι πολύ βλαμένος τελικά" είπε ο Πάνος και του έκανα κωλοδάχτυλο. "στον κώλο σου" μου φώναξε αλλά εγώ έκλεισα την πόρτα του δωματίου μου και «δεν τον άκουσα».

Βγήκα έξω ντυμένος κούκλος -οχι πως δεν είμαι δηλαδή- και κατευθήνθηκα με τα αγόρια προς το γυμναστήριο 1η ωρα γυμναστική. Αυτο σημαίνει ένα πράγμα. Θα βλέπω αρκετούς κώλους. Αχ είμαι τοσο χαρούμενος που θα φτιαχτώ.

Μπήκαμε και ήταν όλοι εδώ εκτός από την Μαριάννα. Περίεργο.

Πήγα ανάμεσα στον Πάνο και την Βάνα. Εκείνος στριφογύριζε τα μάτια του ενώ εκείνη με χούφτωσε. Σοβαρά τώρα που την έχει την όρεξη εγώ είμαι με την τσίμπλα στο μάτι και εκείνη έχει ορέξεις έλεος ρε φίλε. Αλλα τι λεω αλλάζουν οι πουτάνες;; #ΝΟΤ.






~Μαριάννα
Ξύπνησα με μια αδιαθεσία τα κορίτσια έχουν φύγει εδώ και ώρα μάλλον δεν έχω όρεξη για γυμναστική. Και όσο σκέφτομαι ότι όταν ήμουν με τον μπάμπα μου είμασταν συνέχεια κάτω απο τα αστέρια πονάω τον λάτρευα τον μπαμπά μου και την μαμα. Τους αγαπούσα και ακόμα δηλαδή τους αγαπώ τόσο μα τόσο πολύ ήταν ό,τι καλύτερο είχα αλλά όλα διαλύθηκαν στα 6 που πέθανε ο μπαμπάς μου. Τον θέλω πίσω στην ζωή μου.

Αλλά πρέπει να κάνω μια νέα αρχή. Χωρίς τα πνεύματα του παρελθόντος. Μόνο να είμαι κοντά τους και να τους νιώθω κοντά μου, όλους εκτός από εκείνο το κάθαρμα που με κατέστρεψε είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί.

Και ευτηχώς δεν το έβαλα κάτω έμεινα «όρθια» μέχρι και σήμερα είμαι έυσι όπως πρέπει, να είμαι ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ χωρίς να με επηρεάζουν οι άλλοι. Και αυτό που είμαι τώρα δεν πρόκειται να το αλλάξω πολύ απλά γιατί μέσω αυτού με πλησιάζουν όλοι, και μέσω αυτού δείχνω την ασχήμια της ψυχής μου. Δεν μπορώ να ειμαι μια ψεύτικη εκείνο το αθώο κοριτσάκι που δεν ξέρει τίποτα, είμαι εκείνο το κορίτσι που ξέρει πολλά, πάρα πολλά.

Πήγα προς το σαλόνι και είδα ένα γράμμα κάτω από την πόρτα.
Το άνοιξα και είδα κάτι πολύ τρομακτικό.

I'm bad so??  (#FBC2017)Where stories live. Discover now