2. Nachos

2.1K 170 5
                                    

Po tom, čo som si dal svoju tašku do apartmánu, kráčali sme s Niallom k výťahu.
"Prečo k nim musíme ísť?" spýtal som sa, no Blondie moju otázku úspešne odignoroval. S mobilom v ruke si s niekym textoval. Pregúľal som očami a privolal výťah už tak známym zlatým tlačidlom. Chcem, aby to bolo za mnou. Nechcel som pri nich stráviť celý deň. Prejde hodina a my (alebo ja) pôjdeme preč. 
Musel som Nialla potiahnúť za rukáv, aby nastúpil, taký bol pohltený do smskovania. Skúmavo som si ho prezrel, ale nevedel som identifikovať jeho výraz. No usmieval sa. 
Čísla, ktoré ukazovali poschodia sa zvyšovali a moja nervozita rástla a rástla. Najradšej by som ušiel. Nechcel som k nim ísť. Ten čas strávený s nimi môžem využiť aj inak, než ponižovaním. Pri čísle 23 sa dvere výťahu s cinknutím otvorili. Niall vystúpil, no ja som ostal vo vnútri. Dúfal som, že si to Blondie nevšimne a mňa zas výťah zvezie dole, kde si pozriem dobrý film a neskôr zaspím na sedačke. 
"Lou!" Zvolal na mňa Niall. Nevidel som ho, no vedel som, že je nahnevaný. Nečudujem sa. Už od cesty z haly hovorím, aby šiel sám a mňa nechal v izbe. 
S ťažkým povzdychom som vystúpil a zbadal Nialla stáť už bez mobilu pred dverami, na ktoré zaklopal, keď ma zbadal. 
Postavil som sa vedľa Nialla a práve vtedy otvoril dvere kučeravý. Hneď Nialla vtiahol do objatia a potom ho pustil dnu. 
"Mňa objímať nebudeš," zašomral som s prižmúrenými očami. Harry zdvihol ruky v obrannom geste a so smiechom nechal dvere otvorené a šiel za Niallom. Váhavo som vošiel dnu a zavrel dvere. Kráčal som cez dlhú chodbu a už som počul Niallov hlasný smiech. Ani ma neprekvapil neporiadok  v obývačke ako zistenie, že Niall sa nejako zblížil so Zaynom. S podozrivým pohľadom na tích dvoch som si sadol do kresla, ktoré vyzeralo ako-tak upratané a čisté. 
"Dáš si niečo, princezná?" 
Vzhliadol som od Zayna a Blondieho k Harrymu. "Nič," Harry sa uchechtol, "ďakujem," dodal som po miernom zaváhaní. 
"Donesiem ti Colu, okay?" Nečakal na moju odpoveď, jednoducho odišiel niekam preč. Asi mu nedošlo, že Cola je nezdravá a ja ju piť nebudem. 
Zayn vstal a mne neušlo, ako sa Niall pozerá na jeho zadok. Odolával som nutkaniu streliť si rukou po čele. Niall je tak... ugh! Vždy mu poblázni niekto hlavu a potom sa vyplákava na mojom ramene niekoľko dní. A s istotou môžem povedať, že Zayn nie je typ pre Blondieho.
"Zahráme si ten futbal alebo niečo iné?" Spýtal sa Zayn s pohľadom upretým chvíľu na Niallovi potom na mne. 
Niall vstal a podišiel k stojanu, kde boli hry. Blondie pri každej druhej zalapal po dychu. "Oh! Nevedel som, že táto už je v predaji!" Rozplíval sa nad nejakou hrou. S pregúľaním očí som vstal a šiel pohľadať Harryho. 
Ako som si myslel, aj v kuchyni mali neporiadok. Akoby tu nebývali dvaja ale desiati hokejsti. Mnoho neumytého riadu len dokazovalo, že sú leniví. 
"Hm, tu máš tu Colu." Postavil predomňa mňa sklený pohár, ktorý pravdepodobne teraz umyl, aby mi mal do čoho naliať. 
"Nie, ja nepijem niečo tak kalorické a nezdravé." 
Rozosmial sa. "Princezná, ty si..." 
Zamračil som sa. "No čo som?" 
"Mal si byť žena," smial sa. 
Nahnevane som zízal na jeho chrbát, pretože niečo pripravoval na kuchynskej doske. "Nevolaj ma princezná."
Otočil sa ku mne tvárou s kúskom nachos v ruke. Podišiel až k baru, pri ktorom som sedel a oči mu behali po celej mojej tvári, až sa zastavili na mojich očiach. "Prečo nie? Tak to na teba dokonalé sedí," povedal s úškrnom a zakusol sa do nachos, pričom mu na perách ostalo trochu syra. Zažmurkal som, keď si jazykom prešiel cez pery a tak zmazal tú trochu syra. 
Vedel som, že si všimol, že sa mu pozerám na ústa, lenže... kto by odolal, sakra?! Znova som rýchlo zažmurkal a pohľadom som sa vrátil k jeho očiam. Loui, je to hokejsta. Nevšímaj si ho. 
Znova zdvihol ruku v ktorej držal kúsok nachos a chcel si ten posledný kúsok dať do úst, ale zaváhal s pohľadom upretým na mne. Znova nasadil ten typický úškrn a natiahol ruku k mojim ústam. Nechápavo som behal očami medzi jeho rukou a očami. Povzbudivo kývol a ešte bližšie dal ruku k mojim ústam. Váhavo alebo skôr nervózne som pootvoril ústa a Harry mi nachos vložil do úst, pričom sa prstami dotkol mojich pier. Pomaly som prežúval a Harry ma pri tom uprene sledoval. 
"Hej, Loui ideme hra-" 
Obaja sme sa otočili na Nialla, ktorý vbehol do kuchyne. Prekvapene sa pozeral na mňa aj Harryho. Nečudujem sa mu. Ja som sedel nahnutý cez bar blízko k Harrymu, ktorý mal natiahnutú ruku k mojej tvári. Na to, ako sme sa správali k sebe doteraz, sme boli až príliš blízko pri sebe. 
"Uh, no, ja... Idete hrať?" 
Zoskočil som z barovej stoličky, ktorá bola na moju výšku príliš vysoká. "No, podľa toho čo idete hrať. Možno vás budem len sledovať." 
"Ja hneď prídem," ozval sa za mnou Harry. Blondie prikývol a skákavou chôdzou odišiel do kuchyne. Ja som sa ešte raz pozrel na Harryho, ktorý pripravoval do misky nachos. 
Niall so Zaynom sedeli oproti televízii na sedačke s ovládačmi od PS v rukách. Obaja už hrali. Nejakú hororovú hru so zombíkmi. 
"Nejdeš hrať, princezná?" Spýtal sa Zayn, pričom stále sledoval obrazovku.
Nejako som prepočul (alebo som sa aspoň tak tváril) prezývku a pokrútil som hlavou. "Nemám náladu na hry. Som unavený z tréningu." Pozrel som sa na Blondieho. "Nemal si mať dnes tréning?"
"Tréner mi ho presunul. Musel som ho dlho pres-... Hééj! Zayn!" Skríkol Blondie a udrel Zayna do ramena. Ten sa akože bolestivo zvalil na sedačku. Pregúľal som nad nimi oči a práve vtedy vošiel Harry s misou plnou popkornu a druhou, v ktorej boli už spomínané nachos. 
Sadol si na sedačku vedľa Nialla a pozrel sa na televíziu. "V tejto hre mám najlepšie skóre. Opováž sa byť lepší," povedal so smiechom smerom k Niallovi. Ten ho asi ani nepočul, taký bol sústredený. 
Harry si vzal nachos a s pohľadom upreným na mňa sa kŕmil. Odvrátil som sa od neho a snažil sa ho ignorovať. No keď si sadol na kraj kresla, na ktorom som sedel ja, musel som sa naňho pozrieť. 
"Prečo si niečo nedáš, princezná?" Spýtal sa, no znova nečakal na odpoveď. K ústam mi priložil nachos a čakal, kým otvorím ústa. Hypnotizovali ma jeho zelené oči. Znova som váhavo otvoril ústa a zavrel, keď mi strčil nachos do úst. "Vieš, že nachos je nezdravé?" Spýtal sa s úškrnom. Odolával som pokušeniu vystrčiť naňho prostredník. 
"Je mi to je-..." Prerušilo ma zvonenie z Harryho vrecka na džínoch. Pozrel sa na obrazovku a s úsmevom hovor zdivhol. "Ahoj zlato," ozval sa a odišiel s mobilom pri uchu do kuchyne. Zamračil som sa. 

No jasné, Louis. Hokejsta a gay? Pff, čo si si myslel?

[A/N] Ďakujem za votes ;) A ospravedlňujem sa za chyby, je to narýchlo písané ani som to po sebe nečítala :) 
Katty 

Love From Ice - stylinson |book one|  ✔Where stories live. Discover now