10. Maznanie

1.7K 156 8
                                    

[A/N] Zdraví vás už 17 ročná Katty! :3 

Neviem, či mám byť s touto časťou spokojná o.O písala som ju skoro o pol noci (ako inak) a preto... neviem. Som trochu unavená a možno sa mi preto nezdá, že je to ONO. Možno to naozaj nie je ONO a nezdá sa mi to, ale je to fakt. Ale... posúďte sami. Dajte mi vedieť do komentárov, či je to naozaj slabé alebo sa mi to len zdá :) 

Lots of love

Noah nevedel či bolo horšie ležanie na gauči alebo že ležal na tom gauči spolu s dvoma hokejstami. Plus pre neho bolo, že nespal uprostred. Neprežil by, keby musel spať medzi dvoma chalanmi, ktorí sa nevedeli podľa neho správať.

Otočil sa chrbtom k hnedovlasému chalanovi, Liamovi, a tak videl na dvere Louisovej a Niallovej izby. Najradšej by sa postavil a šiel k Louisovi, no Niall nepustil k nemu ani Harryho ani Noaha, pretože by to bolo zlé. Pre oboch. Louisovi to bolo tak akurát jedno, pretože už dole spal a hore ho niesol v náručí Noah. Ani sám nevedel, že sa dostal do postele.

Keď sa Noahove modré oči pokojne zavreli a myseľ cestovala do ríše snov, ozval sa Louisov tichý hlas, ktorý vychádzal z polootvorených dverí.

Už sa šiel postaviť a ísť sa pozrieť, čo sa deje s jeho kamarátom, no prebehli okolo neho dlhé holé nohy v bielych boxerkách. Keď zdvihol hlavu z nepohodlného tvrdého vankúša, aby sa pozrel, videl chudú postavu hokejstu, pričom sa jeho svaly na chrbte pohybovali, keď bežal k Louisovi.

Noah potichy zahrešil, buchol päsťou do operadla sedačky a sťažka sa hodil späť na vankúš. Nenávidel tú rivalitu o modrookého chlapca, no nemal na výber. Chcel ho aj Harry aj on. Nehodlal ho niekomu prenechať len preto, že sa mu nepáčil ten nepríjemný pocit, ktorý mohol nazvať len jedným jediným slovom - žiarlivosť.

Harry rýchlo vošiel do Louisovej izby len v boxerkách, pretože inak ani nedokázal zaspať, a zatvoril ich za sebou. Pozrel sa na veľkú postel a zbadal bruneta len v džínoch sedieť uprostred rozhádzanej prikrývky so zúfalým výrazom.

"Čo sa deje, Louis?" spýtal sa a sadol si na kraj postele dostatočne blízko, aby mu mohol vidieť do tváre.

"Kde je Niall?" odpovedal tichou otázkou.

Harry si prešiel rukou po zadnej časti krku a pozrel sa na Louisove ruky zložené v lone. Hlavu mal mierne nahnutú na jednu stranu, akoby skúmal Harryho črty tváre.

"Je vo svojej izbe," odpovedal.

"Zavolal by si mi ho?" spýtal sa prosebne Louis.

"No..." povzdychol si kučeravec,"to bude problém."

Louis sa zamračil: "Prečo?"

"Pretožespísozaynom," povedal pomedzi zuby.

"Čo? Nerozumiem."

"Spí so Zaynom."

Louis otvoril ústa do veľkého tvaru O a Harry sa chcel v tom momente vyzliesť a vrhnúť sa naňho. Vedel by si tie ústa tak dokonale predstaviť ako mu f-

"To vážne?" ozval sa prekvapený Louis a prerušil tak Harryho nevhodné myšlienky.

"Jop."

"A teraz mám čo akože robiť?" spýtal sa plačlivým, trochu viac opitým hlasom brunet. Harry sa naňho nechápavo zahľadil.

"Čo by si mal robiť?"

"Keď mi je zle, rád sa maznám. Potom mi je ráno lepšie. Vždy keď ma ráno bolí hlava, Niall už je hore a podáva mi vodu a lieky," pousmial sa pri tom pomyslení.

"Ty sa maznáš s Niallom?" spýtal sa šokovaný kučeravec.

"Áno. Som jeho najlepší kamarát. Ty sa so Zaynom netúliš?" Keď Harry pokrútil hlavou, Louis prekvapene dodal: "Ani pri telke?" 

"Nie. Príde mi nechutné sa túliť k môjmu kamarátovi."

"Myslel som si, že si bisexuál," povedal sklamane Louis. Myslel si, že jeho tón bude znieť inak, nie sklamane. No Harry mal z toho vo vnútri príjemný pocit.

"Som, ale Zayn je... Zayn," zasmial sa kučeravec a postavil sa z postele. "Tak to túto noc vydržíš sám," žmurkol na bruneta smutne sediaceho uprostred postele a podišiel k dverám. Akurát keď už stál na chodbe a zatváral dvere, ozval sa váhavo hlas modroočka.

"Harry."

"Hm?" ozval sa šeptom.

"J-ja... Ostal by si so mnou? Nemám rád, keď som opitý a som sám," povedal ticho, pozerajúc sa na svoje ruky v lone. Harry vošiel späť do izby a zatvoril sa za sebou dvere. Nebol si istý, či je to dobrý nápad. Louis sa ráno zobudí vedľa Harryho a už ho nebude chcieť nikdy viac vidieť, pretože si bude určite niečo namýšľať, hovoril si v hlave Harry.

"Si si tým istý, Louis?"

Brunet videl na Harryho tvári, že sa pýta, len aby sa ubezpečil, preto sa na neho usmial, posunul sa na jednu stranu postele a na tú druhú položil svoju ruku. 

"Nevolal by som ťa, keby som si nebol istý. Len... nechcem byť nepokojný," usmial sa a pobúchal rukou po bielej prikrývke. 

Harry s povzdychom podišiel k ľavej strane postele, ktorá bola bližšie k oknu s dlhými bielymi záclonami a ľahol si pod trochu vyhriatu prikrývku. Ľahol si na bok, tvárou k Louisovi a ticho ho sledoval. Brunet vstal z postele, pričom ho trochu hodilo do strany a Harry sa trochu v posteli trhol. Nechcel, aby sa Louis o niečo udrel. Louis si rozopol džíny a pomaly si ich stiahol dole, pričom nezabudol na pripité chichotanie, keď mu to nešlo. Harry by sa aj postavil a pomohol mu, no bavilo ho pozerať sa, ako sa Louis trápi s džínami. Nakoniec, keď už čierna látka ležala pohodená vedľa postele, Louis vytiahol spod vankúša pyžamo, no tričko hodil na zem a nohavice si ťarbavo obliekol. Niekto, kto by sledoval túto situáciu ako tretia osoba, určite by si všimla, že Harry skoro slintal, keď Louisovi pyžamové tepláky vyseli tesne nad bokmi a ruka, v ktorej držal zubnú kefku, sa napínala pri opakovaných pohyboch a tak vynikli jeho svaly.

Harrymu sa zatvárali oči, keď sa druhá polovica matracu prehla pod váhou princezny, ako ho zvykol volať Harry, a prikrývka z jeho tela skĺzla na to druhé. No niečo mu predsa len ostalo, a tak sa otočil chrbtom k brunetovi a pritiahol si prikrývku pod bradu, aby neprišiel aj o ten kúsok, čo mu Louis nechal. 

Už mal zatvorené oči, keď pocítil studenú ruku na jeho chrbte. Okamžite zmeravel, no tváril sa, že spí. A presne to si myslel aj Louis. Nechcel, aby bol Harry hore. Potom by od neho čakal nejakú reakciu. Odmietnutie či súhlas?

Harry vypleštil oči na okno pred sebou a snažil sa nesústrediť na ruku, ktorá sa kĺzala z chrbta na bok a potom sa rozprestrela na jeho brušných svaloch. Cítil zimomriavky asi až na zadku. Z časti kvôli chladu šíriacom sa z ruky a z druhej časti kvôli tomu, že to bola Louisova ruka.

Keď si už myslel, že to ostane tak, ako to bolo a rozhodol sa s hlúpym úsmevom zaspať, ruka na jeho bruchu sa viac zaprela o jeho svaly a zrazu bolo útle telo krasokorčuliara nalepené na horúcom tele hokejstu. Harry cítil teplý dych na mieste medzi lopatkami. Cítil, ako sa Louisove nohy vplietli do tých jeho. Cítil, ako mu Louisove jemné prsty prechádzajú po chĺpkoch tesne nad lemom boxeriek.

Cítil, že túto noc nezažmúri ani oka.

A okrem toho, že bol zrazu prebudený, akoby si dal desať energetických nápojov, modlil sa, aby sa mu nepostavil.

To by nebolo dobré ani preňho, ani pre chlapca za ním, ktorý sa očividne rozhodol provokovať ho.

Love From Ice - stylinson |book one|  ✔Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz