8. Tanec

1.7K 153 9
                                    

[A/N] Túto časť venujem NamelessMihalikovej, pretože aj podľa mňa sú klubové kapitoly najlepšie! <3

Inak, čo si myslíte o Loah? Alebo Ziallovi? 

Niall popíjal s vytreštenými očami džús a snažil sa do svojho zorného poľa zachytiť čo najviac. Nechcel nič premeškať. Hlavne nie Louisa a Harryho, ktorý sa niekde v dave stratili. Ponad okraj pohára sledoval okolie. 

Dokázal by to, keby nemal jeho sused položenú ruku na jeho stehne. Keď sa však Niall naňho pozrel, aby sa ho spýtal, čo to má znamenať, tváril sa, akoby nič nerobil. Ako keby to nebola ani jeho ruka.

"Zayn," začal Niall, no už nepokračoval, keď ruka zmačkla jeho stehno. Niall sa pozrel na ruku a potom späť na Zayna, ktorý sa naňho pozeral s malým úškrnom na tvári.

"Áno?"

Blondie nahlas preglgol a radšej si trochu odsadol, a tak sa Zaynova ruka skĺzla na koženný povrch oblej sedačky, na ktorej sedeli. Nieže by sa Niallovi tajomný hnedooký chlapec nepáčil, ale popálil sa už mnohokrát, aby si dovolil byť tak naivný.

Zatiaľ čo Niall popíjal a snažil sa vyhnúť depke, ktorá ho určite bude držať pár dní, Noah sedel pri bare a sledoval okolie ako Niall, pokiaľ ho nevyrušila ruka. Noah tiež nechcel spustiť z dohľadu Louisa a Harryho. Hm, alebo skôr len Louisa. Nedokázal ho nechať samotného v prítomnosti hokejstu. Tak veľmi ich nenávidel. Áno, je to slovo, ktoré je príliš prehnané, ale on sa tak cítil.

"Ahóój."

Skôr než si stihol všimnúť, kto ho pozdravil, ovanul ho zápach alkoholu a potu a okolo krku sa mu omotali dve útle paže.

"Louis, si opitý. Mali by sme ísť do hotela," povedal Noah a odtiahol od seba Louisove telo. Brunet sa praštene usmieval a s prižmúrenými očami sa pozeral do tých modrých, skoro rovnakých, aké mal on.

"Niéé, ja si chcem s tebou zatancovať," zaťahoval Louis a poskakoval.

"Kde máš hokejstu," spýtal sa. Neodpustil si svoju žiarlivú otázku. Trochu ho ranilo, že prišiel za ním až keď ho Harry opustil.

Louis mykol plecami a usmial sa.

"Išiel asi na záchod. Nepamätám si." 

Noah pokrútil hlavou a odpil si z pohára, v ktorom mal namiešané Mojito. 

"Vééď, Noaaah!" Znovu zaťahoval Louis, pričom si položil dlane na Noahove stehná a postavil sa mu medzi ne. Sediaci chlapec sa okamžite napol a pozrel sa na bruneta stojaceho medzi jeho nohami.

"Louis, prestaň," povedal čo najtichšie, ale aby to počul cez hlasnú hudbu.

"Prosím," zažmurkal modroočko a Noah si povzdychol. Položil na bar pohár s vedomím, že sa k nemu už nevráti a vyhodil peniaze len tak do povetria kvôli brunetovi. Krásnemu brunetovi.

Louis ho držal za ruku a ťahal dodavu, medzi ľudí. Noah sa cítil zvláštne, nechodil na takéto akcie a tak to aj vyzeralo. Vôbec nevedel tancovať. Poznal klasickú hudbu a niečo ako rap alebo techno mu nič nehovorili. Poznal valčík, sambu, no určite nie breakdance alebo niečo, čo práve predvádzal Louis. Dalo by sa to nazvať tanec okolo tyče, ale to by musel byť Noah tyč. 

Louis hýbal bokmi do ťažkých basov, ktoré sa niesli klubom a popritom sa obtieral o Noaha ako to najviac šlo. 

Harry vyšiel z toaliet a poobzeral sa. Povedal menšiemu brunetovi, aby ho počkal pri bare, no tam ho nenašiel a preto si zaklial popod nos. Vedel, že opitý Louis je nadržaný Louis a preto sa bál. Veľmi. A hlavne, keď nevedel nájsť jemu tak podobného chlapca, ktorého tak veľmi neznášal. Skutočne nemohol vystáť ten jeho zvláštny pohľad, ktorý na nich hádzal, keď tancovali. Akoby chcel Harryho zabiť poľadom, potom zvaliť Louisa na zem a jazdiť tu na ňom medzi ľuďmi na parkete. Už len tá predstava a Harryho zhnusením striaslo.

Prisadol si k Niallovi, ktorý mal taký vystrašený kukuč. 

"Stalo sa niečo, Niall?" spýtal sa kučeravec a pozrel sa na popíjajúceho Zayna a potom na blondieho. Niall pokrútil hlavou a pozrel sa na parket, pričom zdvihol svoj prst a ukázal na neurčité miesto medzi ľuďmi. Zayn aj Harry zmätene nasledovali jeho pohľad a obaja rovnako, ako on, vytreštili oči. Kučeravec mal pocit, že videl červeno. 

"Len sa upokoj," povedal Zayn, keď videl Harryho zovreté dlane.

"Ja ho zabijem. Ja toho kreténa zabijem!" buchol päsťou po stole Harry, kvôli čomu sa Niall vystrašene naňho pozrel a posunul sa späť k Zaynovi.

"Však sa nič nedeje, len tancujú," povedal ticho Niall, no ani on svojim slovám neveril. Louisa nikdy tak tancovať nevidel a nečakal, že sa k nemu Noah pridá. Dokonca ani nevedel, že Noah tak vie tancovať. Bol zo sobskej rodiny, kde niečo ako párty alebo kluby, boli niečo zlé a hlavne, bolo to podľa nich pre nevychované a chudobné decká. A zrazu bol Noah, snob všetkých snobov, v páchnucom klube a okolo neho sa ovíjal Louis. Do ktorého bol tajne zamilovaný.

No, tajne nie, keď to Niall vedel, ale kto by si to nevšimol, keď už to trvá viac ako tri roky? 

"Len tancujú? LEN TANCUJÚ?!" vykríkol neveriacky Harry. "Oni si to rozdávajú na parkete cez džíny! Stavím sa, že sa ten magor už urobil."

Zayn mu musel dať za pravdu. Louisove stehno tesne pritlačené medzi Noahovými nohami, pričom sa Louis o neho obtieral ako mačka o nohu svojho pána. Áno, určite sa urobil, pomyslel si Zayn v mysli a ľutoval Harryho. Dobre vedel, že Harry má na tú malú princeznú crush. Už od prvého momentu, keď Liam zrazil Louisa na zem a Harry k nemu prikorčuľoval.

Už chcel Zayn otvoriť ústa a oznámiť dvom chlapcom pri stole, aby sa pobrali do hotela, keď sa k stolu vybrali aj dvaja tancujúci. Harry chytil jednou rukou pevne okraj stola, keď videl, ako Louis kráča pred Noahom s veľkým úsmevom na tvári a Noah sleduje jeho pohybujúci sa zadok. Kučeravec mal chuť mu tie oči vypichnúť! A ak by to urobil, keby sa Louis nepostavil vedľa stola a nezahľadel sa naňho.

"Odkedy tu sedíš, Haz?" spýtal sa.

Harry sa zamračil a Noaha, ktorý si sadol oproti nemu, vedľa Zayna, so spokojným úsmevom na tvári. Áno, urobil sa, povedal si v duchu Harry a mal chuť mu hodiť stôl do tváre.

"Dosť dlho na to, aby som ťa videl," povedal Harry a pozrel sa Louisovi do tváre, pričom trochu kývol k parketu, aby podotkol, čo mal na mysli.

"Nežiarli," uškrnul sa brunet a pobozkal kučeravca na líce. "Mali by sme ísť do hotela. Som unavený, je mi zle a smrdím ako bezdomovec."

"To o tom bezd-"

"Nikoho to nezaujíma," prerušil Noaha Harry a vstal zo sedačky. Noah sa najskôr zmätene pozeral na nahnevaný pohľad, ktorý naňho hádzal Harry, no potom pochopil a na tvári sa mu vyčaril obrovský úškrn.

"Chcel som len povedať, že som si to tu užil," povedal a pozeral sa na Harryho. A ten presne vedel, čo znamenalo slovo užil znejúce z Noahových úst.

Áno, urobil sa.

Love From Ice - stylinson |book one|  ✔Where stories live. Discover now