9. Žiarlivosť

1.8K 146 9
                                    

[A/N] Táto časť sa mi neuveriteľne skvelo písala ^^ má viac ako 1600 slov, preto sa radí asi do najdlhšej o.O. Som rada za komenáre :33 aj za votes, no chcela by som dať 'podmienku'. Čo keby ste sa pokúsili o 20 votes a ja by som pridala štvorstranovú kapitolu? Ak bude menej votes, bude časť krátka ako doteraz (1-2 strany). Takže ak chcete toho viac, len dajte vote ;)

Lots of love, puppies ;)

Znova kráčali naspäť do hotela po vlastných. Harry sa cítil ako posledný chudák kvôli tomu, že nemohol ísť autom. Liam vždy chodil do klubov autom, pretože naň mal. Nieže by Harry na auto nemal. Mal, ale nechcel ísť ako jediný autom ako keby bol niečo viac. Hm, bol niečo viac. Bol viac ako Noah. Otravný magor, ktorý bol ako osina v zadku. Najradšej by ho prešiel autom aj trikrát, aby sa ubezpečil, že sa už na princeznú nepozrie. Dokonca aj po tom, čo by ho prešiel pneumatikami jeho bieleho Range Roveru trikrát, strelil by mu ešte guľku do hlavy, aby sa ubezpečil, že nečapne ešte rukami po Louisovom zadku. Ktorý bol mimochodom práve teraz pred Harrym a nedokázal sa sústrediť na chôdzu. 

Niall si vzal Louisa na chrbát, pričom mu chytil nohy za stehná a brunet ho chytil rukami okolo krku. Harry si všimol boxerky American Eagle a najradšej by potiahol za gumu a nechal ju plesknúť o jeho hebkú pokožku, ktorá vytŕčala spod čierneho tielka.

Bola mu zima, len v tielku, ale niekde nechal svoju džínovú bundu a aj keď ju chalani hľadali po celom klube, zatial čo Louis sedel na zemi vedľa muža, ktorý ich pustil do klubu, nenašli ju. 

A tak sa teraz trochu triasol, aj keď sa mu po tvári kĺzali kvapôčky potu. Bolo to ešte odvtedy, čo tancoval s Noahom a snažil sa trochu zabaviť. Okay, okay. Snažil sa, aby ho Harry videl. Nevedel, prečo tak reagoval a prečo mal chuť vidieť Harryho žiarliť, pretože takú potrebu nikdy nemal, no stalo sa. A náramne si to užil, pretože si z toho nič nepamätal, no v hlave mal vyrytý výraz Harryho Stylesa, keď sa vrátili s Noahom ku stolu. 

"Chceš mikinu, Boo?" spýtal sa Noah v polovici cesty k hotelu, keď videl, ako sa Louis začal na blondieho chrbte ešte viac triasť.

Harry mal chuť udrieť toho bastarda kráčajúceho vedľa neho. Prečo si len Harry nevzal mikinu? Mal len obyčajné biele tričko s krátkym rukávom a nenávidel sa za svoje dnešné rozhodnutie si ho obliecť. Teraz mohla mať princezná jeho mikinu, na ktorej by iste musel mať vyhrnuté rukávy. 

A ešte tá prezývka! Kučeravec mal naozaj veľmi veľkú trpezlivosť s tým smradom vedľa neho! Volá sa Louis, LOUIS! - mal chuť kričať na toho magora. Rovno do tváre by mu prskal meno princezny. Ale je fakt, že aj Harry mal prezývku pre Louisa... ale to je jedno! Jednoducho, Boo a všetko s tým spoločné, bolo trápne a Harrymu to privádzalo krv do varu.

"Pusti ma, Ni," zamrmlal v polospánku Louis a Niall ho opatrne pustil na nohy, pričom sa zastavila celá skupinka, aby sa pozrela, čo sa bude diať a hlavne počakala na najviac opitého člena.

"Ak ti nebude zima, Noah, tak mi ju daj," povedal ticho Louis a podišiel k Noahovi. Harry prižmúril oči a ignoroval Zaynovu ruku na jeho ramene, ktorá sa ho snažila udržať pri zdravom rozume. Keby však Harry svoj zdravý rozum poslal tak nejako do riti, Noah by práve teraz ležal na zemi a Harry by mu udieral svojou vlastnou topánkou do hlavy. 

"Jasné že nie, mám pod tým tričko," pousmial sa a vyzliekol si čiernu converse mikinu.

Určite bola fakeová, pomyslel si Harry a sledoval Noaha, ako prevesil cez Louisove ramená jeho čiernu mikinu. Potom sa vrátil pohľadom na magora a zistil, že má rovnaké tričko ako Harry. No to si robíte srandu! - zakričal v mysli niekam do nebies kučeravec a povzdychol si. 

Love From Ice - stylinson |book one|  ✔Where stories live. Discover now