14. Cuddle

1.8K 152 7
                                    

[A/N] Počet hviezdičiek a komentáre ma donútili napísať ďaľšiu kapitolu. Veľmi pekne ďakujem za každý komentár ;) 

Viem, že pár z vás by chcelo vidieť Harryho s Louisom, Zayna s Niallom a Liama s Noahom, no ja už mám koniec vymyslený a Liama nemám v pláne dať dokopy s Noahom ;-) No nebudem prezrádzať, pretože potom vás to nebude baviť :) 

I hope u enjoy it!

Love u.

Louis ráno otvoril oči a rovno pred ním boli ružové pery, trochu pootvorené a vykrútené do jemného úsmevu. Brunet zdvihol pohľad a stretol sa s Harryho zelenými očami. Uprene na seba pozerali, ignorujúc fakt, že majú prepletené nohy a ruky. Ale prečo by mali nad tým premýšľať, keď už spolu raz tak spali.

Skôr ako si to mohol Louis premyslieť, pozrel sa na ten ružový zázrak, ktorý ho lákal, aby ho pobozkal. A tak sa jednoducho trochu nadvihol, pričom ho Harryho ruky nepustili ani na sekundu. Harry vedel, o čo sa snaží menší brunet, a tak netrpezlivo zavrel oči a očakával to, na čo už dlho čakal.

Keď sa Louisove pery stretli s tými Harryho, kučeravec položil ruky na Louisov chrbát a pritiahol si ho tesne k svojmu hrudníku. Modroočko sa nesťažoval z tak tesnej blízkosti. Bolo mu príjemne a v žalúdku cítil niečo, čo nedokázal popísať. Jemné šteklenie, ktoré mu pripomínalo, že sa bozkáva s Harrym. Keď sa Harryho jazyk dotkol Louisovích pier, brunet sa vystrašene odtiahol. Harry otvoril oči a vystrašene sa pozeral do tváre modrookého chlapca, ktorý vyzeral ako malé mačiatko uprostred lesa.

"Prepáč, ja... ja nechcel som," koktal Harry a odtrhol ruky od útleho tela bruneta.

Louis však rýchlo pokrútil hlavou, odtrhol svoje ruky od Harryho bokov a chytil tie jeho do svojích. "To je v poriadku. Ja len... som sa zľakol," začervenal sa.

Harry si nebadane vydýchol. "Uh, fajn."

"Vlastne, ja som ... ehm, p-pobozkal teba, takže..." prerušili ho však ružové pery, ktoré sa jemne obtreli o jeho spodnú peru a potom jemne za ňu potiahli. Louis sa jemne zatriasol, pretože po tele sa mu rozšírili zimomriavky.

"Tak, teraz som ja pobozkal teba," zasmial sa Harry a jemne ho pobozkal na čelo. Louis pri stretnutí Harryho pier s jeho pokožkou, slastne zatvoril oči a pousmial sa.

"Čo teraz?"

Louis nechal oči zatvorené, pretože vedel, na čo sa Harry pýta. Nechcel vidieť jeho tvár. Nebolo by to preto, že by sa mu hnusil, alebo niečo také. Bolo to proste preto, že sa bál jeho reakcie.

"Sme spolu?" spýtal sa modroočko a pootvoril jedno oko.

Harry sa rozosmial nad jeho roztomilosťou a krátko ho pobozkal na pery, Louis mu ani nestihol bozk vrátiť a už sa odtiahol. "Ak chceš," žmurkol.

Louis otvoril obe oči a prekvapene sa na neho pozeral. Myslel si, že kueravec bude naňho kričať a zhodí ho pri najlepšom z pohovky. Vôbec nečakal, že sa bude usmievať a ešte mu prikyvovať.

Lenže keby každý z nich chodil s otvorenými očami, vedeli by, že tá 'chémia' medzi nimi je už niekoľko dní. Už od prvého stretnutia. Louis si vždy pamätá, ako sa na neho zelené oči pozerali, keď sedel na ľade. Nezabudol ani na to, ako ho Harry kŕmil nachos u nich v kuchyni. 

"Budeš môj p-priateľ?" spýtal sa Louis a Harry sa zasmial, pričom ho znova krátko pobozkal na pery.

"A budeš ty môj?"

"Áno," povedal Louis s ľahkosťou, akoby sa ho niekto pýtal, či chce do mlieka cukor. 

"Áno," zašepkal Harry a znova sa na neho nalepil. Či už na pery alebo telo.

Love From Ice - stylinson |book one|  ✔Where stories live. Discover now