7. Klub

1.8K 161 5
                                    

Po návrate do hotela mal chuť Louis do niečoho udrieť. Bol rád, že pokojne vložil kvety do vázy, no aj tak mal neuveriteľnú potrebu niečo rozbiť. Po ruke bol pohár, ktorý tu ráno nechal. Akurát keď vchádzal Niall, hodil pohár do steny nad hotelovým krbom. Prikrčil sa a zakryl si tvár pažou, keď sa malé črepy rozleteli okolo.

"Si v pohode, Louis?" spýtal sa Niall, no nechcel vedieť, či je v poriadku. Pýtal sa ho to tónom, akým sa rozpráva s duševne labilnými ľuďmi.

"Áno, som," odpovedal Louis a zťažka dýchal.

"Chceš ísť do toho klubu?" spýtal sa a nohy ho niesli do kuchyne, kde počul Louis otvoriť chladničku.

"Áno. Nenechám si zničiť radosť kvôli dvom idiotom," povzdychol si. Nikdy neveril, že povie na Noaha, že je idiot. Vždy mali k sebe blízko. A v poslednej dobe mali k sebe blízko aj s Harrym. A to bol možno kameň úrazu. Noah a Harry sa cítili byť ohrození. Louis však netušil, či išlo len o ohrozené priateľstvo alebo niečo viac. No nechelo sa mu nad tým rozmýšľať. Chcel sa dnes odviazať.

Cestou do kúpeľne sa postupne vyzliekal. Nebol typ človeka, ktorý pohadzuje oblečenie kde sa mu zachce, ale tentoraz urobil výnimku. Boxerky odhodil tesne pred sprchovým kútom vo svojej spálni a vošiel do už tečúcej teplej vody. Bolo oslobujúce sa osprchovať. Louis vždy hľadal uvoľnenie v teplej vode. Dokázal triezvo rozmýšľať.

"LouLou, pohni sa! Čakám ťa v obývačke," kričal od dverí kúpeľne Niall. Kričí, akoby som cez tú vodu nepočul, pomylslel si brunet a vypol vodu. Pred veľkým zrkadlom si vyfénoval vlasy a do spálne vošiel úplne nahý. A kto ho mohol vidieť? Niall ho videl už toľkokrát bez oblečenia, že by sa bez slova otočil a počkal za  dverami, čiže sa nemusel ničoho báť.

Aspoň si to myslel.

No stál pred skriňou, ktorá bola bokom postavená k dverám a vyberal si oblečenie, v ktorom by mohol tancovať a nespotil by sa. Na posteľ si hodil svoje boxerky American Eagle, čierne tielko, čierne džíny a modrú košeľu, ktorú si chcel dať cez tielko, keby mu bola zima.

Akurát sa sklonil k spodnej poličke, kde mal topánky, keď niekto prudko otvoril dvere a Louis sa rýchlo narovnal. Prekvapene vytreštil oči, keď zbadal Harryho s Noahom. Tí dvaja spolu?

"Uh," vypustil Harry, ktorý držal kľúčku a stál medzi dverami, zatiaľ čo Noah stál za jeho chrbtom a vykukoval sa ponad jeho rameno.

"Na čo čumíte?! Vypadnite!" vykríkol Louis a vošiel do skrine medzi povešané oblečenie.

"Ale-"

"Vy-pa-dni-te!" zakričal na Harryho, ktorý sa snažil stále niečo povedať. Noah ho s hundraním potiahol za tričko a zatvoril dvere. Louis rýchlo pribehol k dverám a zamkol ich, až vtedy si vydýchol. Počas obliekania počul ako sa Noah a Harry o niečom dohadujú za dverami, no nezaujímali ho ich detinské hádky, ktoré nemali dôvod. Aspoň pre Louisa, pretože o žiadnom nevedel.

Už oblečený s nastylovanými vlasmi odomkol dvere a vyšiel z izby, kde už nebolo stopy po Harrym alebo Noahom. Niall, akoby si nevšimol, čo sa tu stalo, sedel stále na sedačke, ako hovoril a sledoval reprízu Louisovej jazdy. 

"No poď," povedal Louis a chcel dodať ešte nejakú prezývku, no nechal to tak. Nechcel nič vymýšľať a chcel sa čo najrýchlejšie dostať do klubu, aby si dal pohárik whisky. Ale len jeden, pretože viac nemohol. Zajtra mal tréning a nemohol si pripustiť bolesť hlavy. A navyše alkohol mu neprospieval. Alkohol bol negatívny aj pre jeho kondíciu.

Skôr než vyšli z bytu, vzal si mobil a doklady, ktoré si strčil do zadného vrecka džínsov. Bolo to nezodpovedné, ale nechcelo sa mu nosiť peňaženku alebo niečo také. 

Love From Ice - stylinson |book one|  ✔Where stories live. Discover now