27. "Harry?"

1.1K 114 4
                                    

"Louis, zlato, ideš niekam?" spýtala sa Jay, keď videla svojho syna, ako behá po izbe ako splašený kôň.
Chlapec len rýchlo prikývol, keď prebehol okolo nej. Jay ostala zmätene stáť medzi dverami a otočila sa, keď videla Louisa bežať späť hore schodami s jej čiernymi čižmami v rukách. 

"Na čo sú ti preboha moje čižmy?" spýtala sa a Louis hodil čierne, lesklé čižmy na ihličkovom opätku na posteľ k čiernej kôpke oblečenia. Jay podišla ku kôpke a siahla po nej. No nestihla si všimnúť, čo to je, pretože Louis jej to rýchlo vzal spopod rúk a niesol si to do kúpeľne.

"Kedy odchádzaš do práce?" spýtal sa, kričiac z kúpeľne.

Jay bola zmätená. "No o chvíľu, prečo?"

"Hm, ja len tak!" zakričal Louis. Jay v podozrení prižmúrila oči, podišla k dverám jeho kúpeľne a so založenými rukami na hrudníku ho pozorovala. 

"Ideš na halloweensku párty?" 

Louis si skryl svoje krátke vlasy pod čiernu sieťku. "Uhm," zamumlal, pretože mal čierne sponky v ústach. Postupne si každú jednu vyťahoval a pripínal si sieťku k vlasom.

Jay so smiechom pokrútila hlavou. "Za čo ideš? To preto tie podpätky?" 

Prikývol a trochu sa začervenal, ako si všimla v odraze zrkadla Jay. "CatWoma- teda... CatMan?"

Jay nadvihla pobavene obočie. "CatMan nosí opätky?" 

Louis sa výrazne začervenal a pozrel sa do očí svojej mamy v odraze zrkadla. "Prestaň. Proste ma nič iné nenapadlo. Iba CatWoman."

"Samozrejme," zasmiala sa Jay. "A smiem vedieť, s kým ideš?" 

Brunet zaváhal. Netušil, či má Jay povedať pravdu, že ide s Harrym alebo jej klamať, že ide so Stanom, ktorého mala radšej, pretože... on predsa neopustil Louisa v tej najnevhodnejšej chvíli! Povzdychol si a pozrel sa na dno umývadla, len aby sa vyhol jej pohľadu. "opiatejprídeharry," povedal čo najrýchlejšie.

"Ako?" spýtala sa so zažmurkaním Jay a podišla k Louisovi o trochu bližšie. Teraz bola len o kúsok od svojho syna a všimla si vedľa neho kozmetiku jeho sestier.

"Príde Harry. O piatej," zašomral a zdvihol pohľad, aby sa jej pozrel do očí. Videl, ako na chvíľu očervenela, myslel si, že na neho začne kričať, no povzdychla si, pričom položila svoju malú ruku na  chlapcovo rameno.

"Je to tvoje rozhodnutie, Lou. Len nechcem, aby si bol znova sklamaný. Pamätaj, že nie on bude pri tebe, ak sa to znova zopakuje. Ja budem znova smutná a ty tiež."

Louis si povzdychol a vzal ruku mamy do svojej. "Ja viem, mami. Už sa nemienim znova popáliť."

Usmiala sa. "To dúfam. Tak veľa šťastia, uvidíme sa, keď prídeš domov. Nebuď do rána. Zabav sa, ahoj," hovorila k Louisovi a pri tom pomaly odchádzala z kúpeľne a následne z jeho izby. Ahoj, ktoré povedala, bolo počuť až zo schodiska.

~~

Louis nervózne klopkal umelými, čiernymi nechtami o mahagónový stôl v jedálni. Bolo necelých desať minút po piatej a Harry sa ešte neobjavil. Začínal sa báť, že ho kučeravý chlapec oklamal a len si z neho vystrelil. 
Už mal make-up, ktorý zakryl nedostatky, ktoré aj tak na jeho bezchybnej pleti neboli. Čierne linky okolo očí mu zvýrazňovali oceánovo modrú farbu. Umelé mihalnice mu rozšírili oči, a tak vyzerali väčšie. Pery si nechal prirodzene ružové.
Obliekol si lesklé legíny, lesklý top bez rukávov, ktorý tesne obopínal jeho útle telo a ramená si zakryl koženkou, ktorú si prehodil cez lesklé tielko. Na nohách mal už spomínané čierne čižmy. Pol hodinu pred piatou, kedy mal prísť Harry, si Louis trénoval chôdzu, aby nechodil ako kačica. Keď už sa obliekol za ženu, tak už aby tak aj vyzeral. 
A samozrejme nesmela chýbať čierna parochňa, ktorú si vyžehlil. Cez oči mal čiernu masku, cez ktorú bolo vidieť jeho modré oči a skrývali jeho malý nos. 
Stolička nepríjemne zaškrípala, keď sa Louis nadšene postavil. Srdce mu splašene bilo a zrazu sa hanbil ísť otvoriť dvere. 
Zvonček sa netrpezlivo ozval už po druhýkrát.

"Idem!" zakričal Louis, no nepohol sa z miesta.

Zatvoril oči a napočítal do desať, aby sa upokojil. Nakoniec s úsmevom a sebaisto podišiel k dverám. Ešte raz sa nadýchol pred tým, než otvoril. Potom sa mu naskytol pohľad na chlapca so sklonenou hlavou skrytou pod zelenou kapucňou. 
Louis sa usmial a položil si jednu ruku na pás, pričom druhou držal kľúčku dverí. Chcel vidieť, ako vyzerá Harry, no chlapec sa pozeral do zeme, pričom nemohol vidieť jeho úškrn, ktorý žiaril na Harryho tvári, keď videl z Louisovho kostýmu len čižmy na vysokej platforme a vysokom opätku. 
Nakoniec zdvihol svoj pohľad a pomaly prechádzal pohľadom od čižiem, cez Louisove stehná, obtiahnuté čiernou látkou, až po jeho oči skryté za maskou. 
Louis sa začervenal pod vrstvou make-upu a rovnako ako aj Harry, aj on si prezrel kostým chlapca pred ním. Bolo takmer isté, že Harry šiel za herca z filmu Arrow. Bol celý vo vojenskej zelenej, na nohách mal ťažké čierne topánky pod kolená a na chrbte mal luk a šípy. Rovnako ako aj Louis, aj on mal oči zamaskované, no nie pod maskou. Mal okolo nich len zelenú farbu. Kučeravé vlasy mu vytŕčali spod hlbokej kapucne.

"CatWoman? Hm," prelomil ticho Harry a nadvihol jeden kútik úst.

Louis sa mu vďaka opätkom výškovo vyrovnal, čo sa mu dosť pozdávalo. A navyše sa mu páčili Louisove nohy v obtiahnutých, lesklých legínach.

Chlapec sa znova začervenal. "Uprednostňujem CatMan."

Harry sa zasmial a zložil si zelenú kapucňu. Louis si všimol, že má na rukách koženné rukavice v rovnakej farbe, no bez prstov. "No to by si nemohol mať tak sexy nohy a opätky, princezná," žmurkol kučeravec. Všimol si, že Louisovu tvár znova pohltila červená farba. 

"Idem si po mobil, hneď som späť. Poď zatiaľ do chodby," zašomral Louis a nečakal, pokým Harry vôjde, jednoducho nechal otvorené dvere a otočil sa. Nevšimol si však Harryho uprený pohľad, ktorým skúmal Louisové pozadie v legínach, čím sa mu zvýraznila veľkosť jeho zadku a rovnako aj tvar. Harry sa len z ťažka ovládal, aby nenatiahol ruku.
Zatiaľ čo Louis si šiel do izby po mobil, Harry sa opieral chrbtom o stenu vedľa dverí a skúmal špičky svojich topánok. 

"Môžme ísť?" ozvalo sa akurát vtedy, keď sa Harry obzrel a Louis zišiel z posledného schodu.

Harry si skusol spodnú peru. "Princezná?" spýtal sa, keď Louis kráčal pred ním smerom k čiernemu Range Roveru.

"Hm?" ozval sa a usmial sa, keď sa pred ním auto odomklo a tak siahol po kľúčke. No pocítil na lakti ruku. Zmätene sa otočil a pozrel sa do zelených očí.

"Ja..."

"Harry?" 

A keď sa kučeravec nemohol vyjadriť slovami, tak jednoducho chytil oboma rukami Louisove boky a oprel ho o bok auta. Louis zalapal po dychu a nevedel čo s rukami, tak nechal jednoducho položené na Harryho hrudi, pričom pod kožennou vestou kostýmu cítil jeho nadvihujúce svaly. V prekvapení sa mu rozšírili oči, keď sa Harry sklonil a striedavo sledoval jeho pery a oči. 


[A/N] Predýchavám feels z livestreamu. Bol nudný a o ničom, no mal aj svetlé stránky. Videli ste ho? Tie Harryho pery :3 
Späť k story...
Prepáčte, že je taká krátka, no celý víkend som bola s kamarátkami do neskorého večera preč. Zajtra škola, takže... aspoň niečo :) 
Ďakujem za komentáre! 
Teraz som odklonila The Paper Airplane a začala som sa venovať Blame :/ no snažím sa dostať k prekladaniu, pretože mám aj Blue Meets Green začatú (dve strany) no nedokončenú (jednu stranu). Zišli by sa mi nejaké prázdniny, aby som z každej story pridala jednu časť a tak všetko napravila.. no je málo času ://
No dúfam, že sa páčilo a navnadila som vás na ďaľšiu kapitolu ;)
Lots of love,
Puppy.

Love From Ice - stylinson |book one|  ✔Where stories live. Discover now