29. Together again

1.2K 120 7
                                    

Dalo by sa povedať, že celú cestu v aute bol Louis ako na ihlách. Dôvodov bolo hneď niekoľko.

Prvý, začalo ho štípať bolieť miesto tesne pod bradou. To znamenalo, že Harry mu urobil cucflek. No z nejakého dôvodu mu to nevadilo až tak veľmi, ako by malo.

Druhý, Harry si stále hrázol do pery a neustále sa hmýril. Louis vedel prečo, videl predsa na jeho zelené nohavice v oblasti rozkroku. No to tiež Louisovi nevadilo, dokonca mu to lichotilo.

Tretí a posledný dôvod, celú cestu od ich domu mal Harrry jednu ruku položenú na Louisovom stehne. Nebolo by to až také zlé, keby nemal Louis obtiahnuté legíny. Harryho ruka bola veľká, teplá a veľmi známa. 

"Uh, nevedel som, že tu bude tak veľa ľudí," povedal ticho Harry a odtiahol ruku z Louisovho stehna, aby chytil volant do oboch rúk a bezpečne zaparkoval veľké euto. Louis sa okamžite uvoľnil, akoby z neho opadli kilogramy kamenia.

"Je Halloween, Harry, všade bude dnes plno," zasmial sa Louis a vystúpil z auta, pričom sa pridržal dverí, aby pri vystupovaní nespadol. Ešte stále preňho boli vysoké opätky obrovské tabu.

Harry zamkol auto po tom, čo z neho vystúpil a pred autom sa stretol s Louisom. Išli vedľa seba, pričom sa pri chôdzi niekedy dotkli ich ruky. 

Bolo to, akoby boli opäť na začiatku.

A to sa Louisovi páčilo.

"Dobrý večer, pán Styles. Už vás očakávame," usmial sa pred vchodom vysoký muž v čiernom obleku s maskou havrana na tvári, a tak Louis nevidel jeho výraz. Vedel len, že má pieskovo hnedé vlasy a široké ramená. Pôsobil ako nejaký austrálsky boh pláží a surfov. Louis si ho vedel dokonale predstaviť na vlnách, s prirodzene opálenou pokožkou a plochým bruchom. Pripustil, že aj keď mu nevidel do tváre, bol príťa-

"Louis?" 

Chlapec zažmurkal a pozrel sa na Harryho, ktorý už nestál vedľa neho, ale bol asi o tri kroky popredu. Muž v obleku s havraniou maskou sa na neho uprene pozeral cez dve tmavé otvory v maske. Prezeral si dôkladne Louisove nohy, až sa zastavil na modrých očiach, ktoré zvýrazňovala čierna linka.

"Louis," zopakoval Harry, no tentoraz s naliehavým, dokonca až výhražným tónom. 

Brunet sa usmial sa muža v maske a urobil pár krokov k Harrymu, aby bol znova po jeho boku.
Harry ho pevne schmatol za lakeť a surovo ho ťahal ku vchodu do klubu. 

"Harry," povedal ticho Louis, no kučeravec ho nepustil. "Harry! Bolí to, ubližuješ mi!" 

Harry sa zastavil tesne pred železnými dverami, pričom po ich pravej strane stala rada ľudí v maskách, čakajúc na moment, kedy prídu na radu a budú sa môcť dostať dovnútra. 
"Prepáč," zašomral a prešiel rukou od Louisovho lakťa až k dlani, ktorú chytil pevne do tej svojej. "Ja len..."

"Žiarlil si," povedal chladne Louis. "A nerozumiem prečo," so slovami si vytrhol ruku z Harryho a s ťažkosťami otvoril ťažké železné dvere. Okamžite ho do tváre trafil vydýchaný vzduch a zápach používania klimatizácie. Vedel, že Harry ide tesne za ním, no neobzrel sa, aby sa ubezpečil. Išiel rovno k baru, aj keď si nemohol dať nič s obsahom alkoholu. 

"LOUIS!" 

Zamračil sa uprostred cesty k baru. Z davu tancujúcich sa vynoril Noah. Louis sa okamžite usmial. 

"Čo tu robíš?" spýtal sa a objal modrookého chlapca.

"Myslel som, že mi napíšeš a pôjdeme spolu von, lenže ako vidím, vykašľal si sa na mňa," povedal smutným hlasom Noah, no na perách mu pohrával hravý a mierne opitý úsmev.

Love From Ice - stylinson |book one|  ✔Where stories live. Discover now