13. Mlieko s kávou

1.6K 150 11
                                    

[A/N] Tak, tak dobre sa mi písalo. Spojazdnila som notebook, takže už som sa nemusela strachovať idiotských búriek a vypínania elektriny -_- tak som si položila notebook na kolená, urobila som si kávu (mlieko s kávou :D) a máčala som si keksíky. Tak dobre sa mi písalo ^_^ 
I hope u enjoy :) 
Love u

"Louis ukľudni sa, prosím ťa," zašepkal na hotelovej chodbe Noah, keď Louis klopal na každé dvere cestou k tým jeho. Smial sa popritom ako malé dieťa, ktoré nikdy nič podobné nevidelo a nerobilo. Noah si práve poznamenal, že už nikdy nemá dávať tomu hnedovlasému stvoreniu cukrovú vatu, pretože mu nepomôže ani studená sprcha. 
"NIALL! NIALL! NIALL!" búchal na dvere Louis a napodobňoval pri tom Sheldona z The Big Bang Theory. Znel presne tak otravne, ako herec v seriály.
"Čo sa-" Niall ani nestihol poriadne otvoriť dvere, Louis už ich rozrazil a vbehol dnu. Modré oči sa upreli na Noaha s otázkou vpísanou v tvári.
"Dal som mu cukrovú vatu, turecký med a skittles cestou domov," povedal a pozrel sa ponad Niallovo rameno, pretože počul Louisov hlas. "S kým sa to rozpráva?" 
"Prišiel Zayn a pred chvíľou tu boli aj Harry s Liamom."
"Aha, tak ja pôjdem, som celkom dosť unavený. Dáš naňho pozor?" spýtal sa, no keď videl Niallov výraz, vedel, že jeho otázka bola zbytočná. "Fajn. Tak zajtra," pousmial sa a došiel k výťahu.
"LOUIS!" vykríkol Zayn a v tom sa ozvalo rozbitie skla. Niall s ťažkým povzdychom zatvoril dvere a vošiel do obývačky. 
Louisov ruksak bol hodený na zemi a okolo neho boli rozbité sošky, ktoré boli ešte pred pár sekundami na poličke.
"Čo urobil?" spýtal sa, keď videl, ako Louis mlčí na kresle a pozerá sa na ruksak.
Zayn pokrútil hlavou. "Myslel si, že sa trafí do kresla, no trafil stenu."
"Bože, Louis. Dobre vieš, že sladké ti nerobí dobre. Vieš aký budeš potom unavený?" kľakol si pred bruneta a chytil ho za koleno. Louis si povzdychol a vstal. 
"Ja..." pozeral sa do zeme, no potom zdvihol svoj pohľad od zeme s diabolským úsmevom na tvári. Rýchlo sa zvrtol a utiekol z bytu. 
"LOUIS! Vráť sa ty idiot!" zakričal Niall a bežal za ním spolu so Zaynom. No keď vyšli z dverí, nikde nebol. "Kam si myslíš, že šiel?"
"Zavolám Harrymu," povedal Zayn a už si prikladal mobil k uchu. Niall nerozumel, prečo by šiel Louis k Harrymu, no keď Zayn po vysvetlení situácie, prikývol, obaja vyšli z apartmánu.

Harry sedel na pohovke a sledoval Teen Wolf na Mtv. Nikdy ten seriál nevidel, no nič iné v televízii nebolo. A na hudbu zrovna nemal náladu. Najradšej by niečo rozbil, len nechcel po sebe potom upratovať. A ak by to neupratal on, tak by to tam ostalo do odchodu z hotela, pretože to urobil on, a tak Zaynovou povinnosťou nie je niečo po kučeravcovi upratovať.
"Bože, prečo si neberieš tie zasrané karty so sebou?" vykríkol Harry, keď niekto klopal na dvere. Harry si myslel, že je to Zayn, ktorý si tak často zabúda kartu od bytu. Stále si mrmlal nadávky, ktoré smerovali na Zayna, keď otvoril dvere. 
"Louis?" spýtal sa zmätene, pretože podľa toho, čo mu Niall povedal, už od rána mal byť s Noahom niekde v meste. Niall dokázal len jednou vetou nahnevať Harryho tak veľmi, že si kučeravec myslel, že sa z neho stane Hulk a všetko vyhodí do povetria.
"Ahojky!" zvolal Louis, strčil do Harryho, aby mu uvoľnil cestu a vošiel do bytu. "Ty pozeráš Teen Wolf?!" vykríkol prekvapene brunet a skočil cez opierku na pohovku, pričom pri dopade trochu nadskočil. Vzal biely vankúš a položil si ho do lona z prekrížených nôh. Vždy tak sedával.
"Louis, prečo si prišiel?" spýtal sa a Louis sa na neho usmial. Otváral ústa, že niečo povie, no prerušil ho vyzváňací tón jeho mobilu. Dlho skúmal Louisov nadšený výraz, než sa otočil a šiel do kuchyne po mobil.
Louis zatial siahol po šálke s Harryho menom a privoňal si k nemu. Káva. Keď sa napil, cítil však viac mlieka ako kávy. Aj on si robil skôr mlieko s kávou ako kávu s mliekom. Nemal tú kávovú arómu rád.
"...tu. Proste zaklopal a vošiel," ozval sa Harry, keď vošiel späť do obývačky. "Postarám. Vážne? Fajn . Hm, čau," hodil mobil do samostatného kresla a pozrel sa na Louisa, ktorý mu venoval žiarivý úsmev. V rukách pri tom držal už prázdnu šálku vychladnutého mlieka s kávou.
"Chutilo?" spýtal sa s malým úsmevom Harry.
Louis bez toho, aby uhol pohľadom alebo sa pretal usmievať pikývol. "Mám rád takúto kávu. Niall mi vždy robí rovnakú, keď pozeráme filmy."
"Niall je ako tvoj sluha," uchechtol sa kučeravec a sadol si vedľa Louisa. Už vedel, čo je za jeho správaním. 
"Občas," zasmial sa a nahol sa, aby položil pohár na konferenčný stolík. No predklonil sa až priveľmi a keby ho nezachytili Harryho ruky na bokoch, asi by sa jeho tvár stretla s podlahou. "Uh, dík," začervenal sa brunet. Už jeho hyperaktivita vypršala vďaka kofeinu, aj keď mal byť ešte viac nabudený. Práve naopak, začal byť maximálne unavený.
Aj keď už Louis sedel normálne a nehrozil mu pád, Harry nezložil ruky z jeho pása. Dokonca si sadol ešte trochu bližšie.
"Pred tým si sa ma pýtal, či pozerám Teen Wolf a odpoveď je, že nie," pousmial sa. "A ty?"
"Samozrejme!" vyhŕkol, akoby sa mu obnovila energia. Dokonca ignoroval Harryho ruku prevesenú cez ramená a druhú na jeho stehne. "Najradšej mám Dannyho, nie je to pre to, že je gay," smial sa, pretože práve tomu ho mal veľmi rád. "No neviem, prečo ti to hovorím, keď to nepozeráš," zasmial sa nervózne modroočko.
"To nič," usmial sa Harry. "Tak to sa budeme asi pozerať, hm?" 
Louis horlivo prikývol, "To by bolo od teba milé," usmial sa, no hneď na to sa zamračil. "Nebude ti to vadiť? Ani Zaynovi?"
"Zayn ostáva u Nialla tak či tak, takže nám to môže byť ukradnuté. Môžeš tu aj prespať. Môžme si pozrieť ten seriál od začiatku, aby som vedel, o čo ide," usmial sa.
"Oh, to by bolo skvelé!" zvolal nadšene brunet a zaťpkal svojimi malými rukami. 
"Fajn, tak si teraz pozrieme túto časť a potom môžem doniesť laptop a pozrieme si to cez internet, hm?"
"Super," usmial sa Louis a položil si ruky na vankúš v lone. 
Harry jemne hladil palcom Louisovo rameno, čo nútilo Louisove oči sa pomaly zatvárať. Premáhal sa, aby nezaspal do konca časti, no dohnala ho únava a hlava mu spadla dopredu, na čo sa Harry potichy zasmial. Položil ruku na Louisove líce a položil si jeho hlavu na svoje rameno. Cítil sa tak úžasne. Bolo to akoby s Louisom mali vlastný byť, žili spolu a mali sa radi. Sledovali spoločne televíziu a pili z jedného pohára. Harry by si na to dokázal zvyknúť. 
Nie, už si začal zvykať.
Louisova ruka ho objala okolo brucha a jeho srsty pevne stisli jeho bok. Akoby sa ubezpečoval, či tam pre neho bude a bude ho chrániť počas toho, ako bude spať.
Keď skončilo teen wolf a nasledovalo 16 a tehotná, Harry televíziu vypol. Nevedel, ako zdvihnúť Louisa bez toho, aby ho zobudil, a tak si ľahol na opierku pohovky, Louisa si pritiahol k hrudníku a pokojne, s úsmevom, zaspal.

"Čo ak Louis Harryho zabije a bude sa pri tom smiať?" spýtal sa Niall pri pohľade na obrazovku.
"Prestaň byť paranoidný, Niall. Nič sa nestane. Harry nie je žiadna bábovka, zložil by Louisa, keby sa o niečo pokúšal," povedal nezaujato Zayn.
Niall zhíkol ako ženská, keď vidí pavúka. "Zayn! Čo ak Harry zabije Louisa?"
Zayn zvesil plecia a povzdychol si. "Upokoj sa, prosím ťa. Nič sa OBOM nestane."
"Naozaj?"
"Áno."
Niall sa usmial a pobozkal hnedastú pokožku na mieste, kde sa spája Zaynov krk s lícom. Potom mu hravo, ako mača kusol do líca, ale tak, aby mu neublížil. Zayn sa zasmial a pokrútil hlavou, pretože sa chcel pozerať na film, ktorý si pustili. 
Niall sedel nalepený na Zaynovi s nohami cez tie jeho, ktoré mal vyložené na konferenčnom stolíku. Jednu ruku mal zozadu Zaynovho tela a druhou držal tú Zaynovu s prepletenými prstami. Zaynova druhá ruka bola tesne nad Niallovým zadkom pripravená ho capnúť, keby bol nepokojný. Zayn sa aj za tých pár dní, čo sa poznajú stihol naučiť, že Niall vydrží pri jednej veci len veľmi krátko. Už aj Iron Man ho prestal baviť po pol hodine. A to on sám vybral film.
"Niall," povedal Zayn pevne, keď sa bledá ruka vyslobodila z tej jeho a zmačkla jeho džíny na veľmi citlivom mieste. 
"Áno?" spýtal sa anjelsky nevinným hlasom a pozrel sa naňho s veľkými očami. Zayn sledoval striedavo jeho oči a snažil sa nesústrediť na jeho ruku. 
"Chcem sa pozerať na film," pousmial sa Zayn a venoval mu cudný bozk na pery. Niall sa natiahol po niečo dlhšie, no Zayn sa už otočil a sledoval Starka, postaršieho, no ešte stále sexy Iron Mana.
"Ja sa chcem maznať," zašepkal plačlivo Niall. Zaynova ruka schmatla tú Niallovu z jeho rozkroku a pevne ju držal. Tou druhou mu zmačkol zadok, na čo sa mu pri uchu ozvalo tiché povzdychnutie. 

Love From Ice - stylinson |book one|  ✔Where stories live. Discover now