28. Selfish

1.1K 122 5
                                    

Harry sa bez ďaľších slov sklonil k menšiemu brunetovi a jemne pritlačil svoje pery na tie tenšie, no predsa jemné a pre Harryho tak dokonalé.

Louis na pár sekúnd, dve možno tri, nereagoval. Nemyslel si, že to Harry naozaj urobí. Dohodli sa predsa na niečom. 

No potom cítil, ako sa Harryho pery jemne pohybujú po tých jeho a neovládol sa. Jednoducho prešiel rukami cez Harryho hrudník až k vlasom pod kapucňou a plne sa vžil do niečoho, čo mu tak dlho chýbalo, aj keď si to nedokázal tak dlho priznať.

Bez toho, aby sa pred tým dohodli, obaja naraz otvorili ústa a tak bozk prehĺbili. Harry objal Louisa okolo pása a posadil ho na kapotu auta, čím bol prezmenu o niečo vyšší.

Keby kráčal niekto okolo, pohoršene by zastal a možno by dvoch chlapcov vyhrešil. Nebolo predsa normálne, keď sedel jeden chlapec na kapote auta s jednou rukou okolo krku toho druhého a s druhou rukou sa podopieral, pretože mal zaklonenú hlavu, pričom mu ten druhý chlapec doslova hrýzol krk. 

Možno pre niekoho by to bolo nenormálne. No pre tích dvoch to bolo úplne v poriadku.

Louis nahlas zavzdychal, keď sa Harryho veľká dlaň priplazila k jeho rozkroku v tenkých legínach. Zatiahol svojimi malými rukami za Harryho krátke, no kučeravé vlasy na zadnej časti krku, na čo hneď Harry zavrčal a pevnejšie vsal Louisovu pokožku medzi zuby.

"Harry," vzdychol ticho Louis, keď Harryho ruka neprestávala kĺzať po jeho stehnách k rozkroku a späť.
Brunet sediaci na kapote čierneho auta pevne omotal svoje nohy okolo Harryho bokov.

Keby ich niekto videl zozadu, myslel by si, že si Harry užíva so ženou. Čižmy na ihličkovom opätku predsa nenosil len tak každý muž.

Kučeravec presunul svoje ruky k Louisovmu zadku a zdvihol ho z kapoty auta, pričom sa mu Louis prisal na krk, presne na miesto pod uchom, kde sa spája tvár s krkom. Bolo to miesto, o ktorom vedel len Louis a dostávalo Harryho do iného sveta. A práve preto urobil len pár krokov, a keď sa Louis dostal jazykom na spomenuté miesto, pevne ho pritlačil o dvere spolujazdca a hrdelne zastonal.

To však donútilo Louisa sa odtiahnuť, no stále mal svoje útle paže okolo Harryho krku. 

Louis sa usmial, keď videl, že kučeravec pred ním ťažko a zhlboka dýcha, pritom má pevne zatvorené oči.

"Harry, mali by sme ísť, ak nechceme prísť posledný," zašepkal Louis a Harry prikývol, no nepustil Louisov zadok a ani sa nepohol z miesta. Louis vedel prečo, mal predsa zadok nad jeho rozkrokom.

"Vážne Harry, mali by sme ísť. Mám pocit, že nás sledujú všetci susedia a myslím, že mama ťa už aj tak dostatočne nemá rada. Toto by tomu nepomohlo, hlavne nie vtedy, keď by sa to dozvedela," povedal Louis a pustil sa Harryho krku akurát, keď ho Harry pustil, no ostal pri ňom stáť.

Otvoril svoje zelené oči a pozrel sa do modrých.

"Tak veľmi ťa ľúbim," zašepkal a pobozkal Louisa na čelo, pričom Louis zatvoril oči a vychutnal si slová a aj Harryho pery. 

No brunet neodpovedal, jednoducho sa len usmial a Harryho to prial. Vedel, že by chcel už veľa, keby chcel, aby mu Louis slová opätoval. Stačilo, že ho dnes mohol pobozkať. A urobiť mu cucflek, ktorý ešte asi nezaznamenal, pretože by mu určite vynadal. 

Nemal rád označkovanie, no Harry sa nezaujímal.

Dnes neplánoval Louisa spustiť z očí. 


~~~


Niall sa otočil na druhú stranu a povzdychol si. Bol rád, že spí. Aj napriek tomu, že mu nepríjemne hučalo v hlave a nemohol si spomenúť na dôvod. 

Čo bolo včera?

Zažmurkal a donútil sa otvoril oči. Najskôr si uvedomil, že na podlahe je oblečenie, mnoho oblečenia, a že nie je vo svojom apartmáne.

Keď sa o pár sekúnd naštartovalo celé jeho JA a konečne vnímal všetko okolo seba, cítil na chrbte, medzi lopatkami, horúci dych a na páse teplý dotyk ruky.

Zhlboka sa nadýchol a zatvoril oči, pretože dúfal, že ak zaspí a znova sa zobudí zistí, že všetko to bola len nočná mora a zobudí sa vo svojom apartmáne v pohodlnom pyžame.

Lenže keď o pár minút, možno desať alebo dvadsať, otvoril oči, ruka bola stále na jeho páse. S obavami nadvihol bielu prikrývku, pričom si hrýzol do pery.

"Sakra," zašomral, keď videl známe tetovania a tmavú pokožku v jasnom kontraste s tou jeho bledou. "Sakra."

Snažil sa posadiť, lenže ruka na jeho páse spevnela svoj stisk, a tak sa Niallove útle telo ešte viac nalepilo na to Zaynove. 

"Z-zayn," vykoktal ticho Niall, v snahe otočiť sa tvárou ku chlapcovi za ním. Pri tom pohybe si uvedomil, že nie len on je nahý. Sakra.

"Hmm?" zareagoval Zayn, stále so zavretými očami.

"Zayn," povedal pevnejšie Niall a trochu strčil do jeho brucha, na čo sa hneď čiernovlasý chlapec zahniezdil a prisunul sa k blondiemu ešte viac. Niall si myslel, že sa to už viac ani nedalo, no Zayn vyvrátil jeho domnienky. Teraz cítil Zaynovu teplú pokožku pozdĺž tej svojej, pričom si ešte preplietol s Niallom nohy.

"Sakra Zayn," znova do neho štuchol a Zayn konečne pootvoril oči. 

Najskôr sa len nedbalo pozrel a oči znovu zatvoril, no po pár sekundách, keď sa ho Niall znova chystal štuchnúť, otvoril svoje hnedé oči tak rýchlo, že sa Niall trochu zľakol.

Obaja si pozerali do očí a v hlavách zhodnocovali sitáciu. Nebolo by predsa na tom nič zlé, keby Zayn nemal priateľku, keby neodkopol Nialla ako psa cez smsku, keby si aspoň niečo pamätali a vlastne, stalo sa niečo?

"Niall?" 

"Zayn."

Okolo Zaynových očí sa vytvorili vejáriky, ktoré spôsobil letmý úsmev na jeho plných perách. "Neviem, či mám byť zmätený, nahnevaný alebo šťastný."

Blondie si povzdychol a prezeral si Zaynovu tvár. "Ja..." zasekol sa a nevedel ako ďalej. Mal by Zaynovi vynadať? Alebo by mal radšej vynadať sebe, že bol taký hlúpy a opil sa tak, že nevedel, čo robil. "Mal by som ísť."

Zayn sa zamračil a pevnejšie zovrel rukou Niallove boky. "Vážne chceš teraz odísť?"

Niall pregúľal očami a vyslobodil sa z jeho pevného zovretia. "Ty tomu nerozumieš? Máš Perrie."

"Lenže..."

"Prestaň, Z. Jednoducho na to zabudneme," povedal, sediac otočený k Zaynovi chrbtom. "Budeme sa tváriť, že sa to stalo ešte vtedy, keď sme boli spolu. Perrie si to nezaslúži." A s tými slovami vstal, pričom neriešil, že je celý nahý. Zayn ho predsa len nevidel holého prvýkrát v živote. 

Pozbieral si veci po zemi a zatvoril sa v hotelovej kúpeľni. Ani ju nemusel dlho hľadať. Zistil, že je u Zayna v apartmáne, pretože mal rovnako rozmiestnené miestnosti, len s iným nábytkom.

Zatiaľ čo Niall stál v spchovom kúte a slzy sa mu miešali s teplou vodou, Zayn sedel uprostred postele, zakrytý bielou prikrývkou, a ruky mal hlboko ponorené do jeho hustých vlasov. Bol frustrovaný.

Nechcel, aby Niall odišiel, no nechcel, aby prišiel o Perrie.

Oboch až príliš zbožňoval.

Perrie pre jej láskavosť a krásu.
A Nialla pre jeho telo a povahu.

Bol skrátka až príliš sebecký, aby oboch pustil k niekomu inému.

[A/N]
Ďakujem za trpezlivosť, baby. Viem, že to trvalo dlho, no škola... 
Tak dúfam, že sa páčilo. Hlavne ten začiatok 3:)
Aký je váš názor na Zayna-Perrie-Nialla? 

Dúfam, že nebudete šetriť hviezdičkami ani komentármi, aj keď je to kratšia časť.

Inak, aká je vaša fav pesnička z FOUR? Moja jednoznačne 18! <3 In love :3

With love Puppy.

Love From Ice - stylinson |book one|  ✔Where stories live. Discover now