Chapter 36.

1.8K 95 11
                                    

Restoran u kojemu se održavala večera bio je isti onaj restoran u kojem smo večerali one večeri kada su Klara i Jakov stigli u grad. Stolovi su bili spojeni i na sredini restorana činili dugi stol sa stolicama na dvije strane. Neka mjesta su već bila zauzeta, no bilo je mnogo onih praznih. Zadrhtala sam kada me je Jakov uhvatio ispod ruke. Materijal njegova sakoa bio je grub na mojoj goloj koži. Nervozno sam pogledom prelazila po prostoriji. Osjećala sam se kao da tu ne pripadam. Što će jedna školarka među odraslim ljudima?

''Smiri se.''-Jakov je rekao tiho na moje uho od čega sam se naježila. Očito je osjetio moju nervozu te me povukao bliže sebi. Sjeli smo na dva slobodna mjesta između Jakovovog prijatelja iz McDonalsa i jedne mlade plavuše i njene pratnje. Jakov se s njima pozdravio.

''Znači to je sretnica.''-progovorio je prosjedi čovjek preko puta nas i lagano mi se nasmiješio. Trebalo mi je nekoliko trenutaka da shvatim o čemu priča.

''Ne, nisam ...''

''Klara je bila spriječena.''-nasmijao se i pogledao u mene-''Ovo je Ariana.''-čovjek se rukovao sa mnom preko stola.

''Pa ti to imaš rezerve.''-našalila se plavuša.

''Ariana je Klarina sestra.''-Jakov je pojasnio.

Večera je počela, naravno na početku je bio govor direktora bolnice, zatim gradonačelnika grada. Mislila sam da ću umrijeti od dosade no ugodno sam se iznenadila. Zapravo je bilo poprilično veselo, bilo je dosta mlađih ljudi. Ubrzo sam upoznala Markovu pratnju, njegovu sestru i pričala s njom dobar dio večeri. Naravno da su u restoranu bili svirači, ipak kakvo bi to slavlje bilo bez žive glazbe. I tako su svi počeli plesati uz neku laganu pjesmu. Jakov se ustao i popravio sako te ispružio ruku prema meni. Nasmijala sam se i pržila mu ruku te se ustala. Ruke sam položila na stražnji dio njegovoga vrata,a on je svoje stavio na golu kožu mojih leđa. Imao je tako tople ruke. Onaj čudan osjećaj u trbuhu se pojavio. Naježila sam se od njegovog dodira,a on je to shvatio i privukao me još bliže tako da su nam se tijela dodirivala, a on je svoju glavu položio na moje rame i nosom dodirivao moj vrat. Oteo mi se tihi uzdah kada me je rukama čvršće zagrlio. Nisam znala tko je odgovoran za ovo. On, ja ili alkohol u našoj krvi. Nismo puno popili, možda dvije čaše crnog vina. Tijelom su mi prolazili valovi topline. Jakov je ruku maknuo s moje gole kože i smjestio ih na donji dio leđa, možda i malo prenisko.

''Jakove ...''-tiho sam izustila na njegovo uho. Glavu je maknuo s mog ramena i pogledao me u oči. Prije smo bili blizu, no nikada ovako blizu. Svega koji milimetar je dijelio njegov nos od moga. Već sam mogla zamisliti njegove usne na mojima. Usta su mi se osušila, noge odsjeke i ruke me nisu slušale. Stajala sam ukopana pred njim.

''Idemo doma?''-pitao je tiho, no dovoljno glasno da čujem. Mogla sam osjetiti njegov dah na usnama. Nisam uspjela ništa reći, samo sam klimnula glavom,a on je jednu ruku maknuo s mojih leđa,a drugom me privukao prema sebi. Koračali smo prema izlazu. Pa prema autu. Iako sam van izašla s jaknom u rukama, bilo mi je vruće. Osjećala sam se kao da se nalazim u plamenu.

''Nije ti hladno?''-odmahnula sam glavom i sjela na suvozačevo sjedalo. Jakov je sjeo na vozačevo i upalio auto. Lijevom rukom je držao volan, a desnu je lagano spustio na moje koljeno. Lagano sam poskočila kada je spustio svoju ruku na moje koljeno iz razloga što mi se vid pomutio, u želudcu se stvorio čvor ,a tijelo mi je gorjelo. Željela sam da me dodiruje. Željela sam njegove obije ruke na sebi. Nije bilo prometa pa je mogao upravljati jednom rukom. Ubrzo smo došli do kuće.

JAKOV

''Nije ti hladno?''-odmahnula je glavom . Sjeli smo u auto i ja sam se svim snagama suzdržavao da se odmah ovdje ne bacim na nju i ne povalim ju na stražnjem sjedalu auta. Nisam imao baš toliko samokontrole te sam nesvjesno položio desnu ruku na njeno koljeno. Ona je odskočila kao da ju je zapekao moj dodir. Rukom sam polako klizio uz njenu nogu. Malo uz bedru, malo niz i izluđivao je time. Lagano je trzala nogom, a pritisak u mojim hlačama se povećavao. Želio sam ju i ona je željela mene. Večeras su sve maske pale, sve je otkriveno. Zaustavio sam auto i ušli smo u kuću. Iz dnevnog boravka je dopiralo svjetlo. Prvo što mi je palo na pamet je bilo to da nam je netko provalio. Stao sam ispred Ariane i ispružio jednu ruku ispred nje iz namjere da ju gurnem iza sebe ako netko pokuša išta. No, umjesto provalnika u dnevnom je sjedila Klara. Jebem ti. 

FIANCÉМесто, где живут истории. Откройте их для себя