Chapter 37.

1.7K 94 6
                                    


ARIANA

''Hej kako to da si se vratila?''- Jakov je krenuo prema njoj i zagrlio ju. Svaki djelić u meni se slomio. Htjela sam se rasplakati na sred kuće. Nije moguće da sam umislila sve ono na večeri. I on osjeća nešto. Klara je svoje ruke omotala oko njega i poljubila ga. I ljubila, i ljubila. Poljubac se pretvorio u dugo ljubljenje. Napokon je odvojila svoje usne od njegovih i ja sam shvatila da stojim na sred dnevne sobe buljeći u njih. Počešala sam se po zatiljku.

''Hej Klara, nisam znala da se odmah danas vraćate.''-promumljala sam prvu glupost koja mi je pala na pamet.

''Ma sranje.''-Klara je odmahnula rukom, no nisam obraćala pažnju na nje nego na Jakova. Gledao me nekim pogledom punim sažaljenja dok sam ja njega gledala razočarano. A što si ti očekivala? Da neće poljubiti Klaru nego tebe? Da ćete doći doma i spavati? –''Trgovina gdje sam trebala po vjenčanicu pomiješala je datume. Rezervirali su me za ovaj datum ali iduće godine. Morati ću kupiti vjenčanicu kod nas.''-brbljala je još nešto no nisam je slušala.

''Idem ja spavati.''-napokon sam rekla i prekinula Klaru u pola rečenice-''Laku noć.''-rekla sam gledajući i dalje u Jakova.

''Laku noć Ariana.''-Jakov je promrmljao gledajući u meni i dalje onim glupim pogledom. Moram zaustaviti ovo. Ne mogu biti zaljubljena u zaručnika svoje sestre. Ušla sam u sobu sa suzama u očima nekako natipkala broj i stisnula zelenu slušalicu.

''Imam problem.''-rekla sam u slušalicu ne mareći što je pola dva ujutro.

''Je l' bitno?''-pospani glas sa druge strane slušalici je pripadao Veroniki.

''Ne bih zvala da nije.''-kratko sam se nasmijala kroz suze koje su se slijevale niz moje obraze. Plakala sam.-''Možeš izaći? Nađemo se na onom ćošku?''-rekla sam i jednom rukom brisala suze-''Ponesi nešto jako.''-poklopila sam slušalice i svukla ovu haljinu sa sebe. Sad sam se osjećala jeftino. Obukla sam majicu i nakon nekoliko pokušaja uspjela na sebe obući poderane traperice. Mrzim kada mi prsti zapinju u rupe na hlačama. Voljela bih reći da to ima veze s onih nekoliko čaša crnog vina no ne obučem ih prve ni kad sam trijezna. Navukla sam marte i kožnu jaknu iako je vani bilo užasno hladno. Ubrzo ću se zagrijati. Pomislila sam silazeći niz stepenice. Hvala Bogu Jakov i Klara su otišli u sobu pa sam slobodno mogla uzeti što god sam htjela iz mini bara u dnevnom boravku. Bio je mrak te nisam ni vidjela koji bocu sam uzela sve dok nisam izašla iz kuće i dok boca nije bila obasjana uličnom rasvjetom. Jack Daniels, ali samo pola boce. Otvorila sam i uzela dobar gutljaj.

''Što se tebi dogodilo?''-Veronika je rekla zabrinuto čim me ugledala. Shvaćala sam zašto je zabrinuta, zvala sam je u pola dva ujutro i sad dođem tu izgledajući kao panda zbog šminke koja se razmazala od plakanja.

''Ja njega volim Veronika.''-rekla sam i osjetila novi nalet suza. Ona je shvatila što se događa i o kome govorim te me zagrlila. Samo me zagrlila dok sam ja plakala kao kišna godina.

''Znaš ...''-rekla sam i potegnula još jedan gutljaj vodke koju je ona donesla.-'... muškarci su svinje.''-pijano sam pričala sjedeći na hladnom betonu. Sjedile smo leđima nasljonjene na neki zid do ceste koja je bila pusta. ''Nisu svi.''-rekla je štucajući i mašući skoro praznom bocom Jack Danielsa koju je uskoro bacila u cestu ispred nas te se boca rasula sitne komadiće.-''Luka je dobar. Znaš čak mi je obećao da će me voditi na večeru za Valentinovo.''-govorila je. Ja sam isto napravila s praznom bocom vodke.

''Možda bi trebala nazvati Jakova.''-rekla sam i izvadila mobitel iz džepa. Veronika je skočila kao da joj je netko ugurao štap u guzicu.

''Ne.''-unesla mi se u facu i izčupala mobitel iz ruke i skoro se srušila.-''Nećeš ga zvati.''-mahala je kažiprstom ispred mog nosa.

''Vrati mi mobitel.''-nekako sam ustala i pokušala joj ga uzeti iz ruke. Ona se izmaka i počela trčati okolo. Mogla sam samo zamisliti kako smo izgledale. Dvije pijane sedamnaestogodišnjakinje trče po cesti u gluho doba noći i vrište jedna na drugu.-''Veronika jebat ću ti mater vraćaj ga vamo.''-vikala sam za njom i spotaknula se na vlastite noge i pala.

''Nećeš pijana zvati bivšeg.''-pogledala sam je onim 'WTF' pogledom. Nije mi bivši.-''Dobro nećeš pijana zvati zaručnika svoje sestre kojeg voliš.''-rekla je i naglašavala riječ po riječ-''Moram piškiti.''-rekla je i lagano presavila noge u koljenu. Nekako sam se ustala te ponovno krenula za njom. –''Ariana nećeš ga zvati.''-vrištala je. Skočila sam na nju i srušila je na pod. 

''Pas mater

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''Pas mater.''-opsovala sam sama sebi shvativši da to nije bila dobra ideja i da nemam snage ustati se.

''Jebem ti.''-Veronika je opsovala kada nas je obasjalo svjetlo koje dopiralo iz auta koji se vozi po cesti na kojoj smo ležale. Auto se zaustavio,a meni su se po glavi već vrtjeli scenariji silovanja, onda sam shvatila da je to policijski auto.

FIANCÉWhere stories live. Discover now