Chapter 41.

1.8K 88 5
                                    

Onda se silueta okrenula. Jakov. Čim je moj mozak registrirao njegovu pojavu, moje noge su krenule prema njemu.

''Što radiš ovdje?''-izgledao je kao izgubljeno štene. Izgubljeno, i nekako slatko.

''Tražim učionicu biologije.''-uzdahnuo je i pružio mi neki papir.-''Poslali su mene na neko predavanje o sexu umjesto jedne doktorice. Tu su mi samo dali raspored u ruke i poslali u učionicu biologije.''-vratila sam mu papir koji je valjda trebao biti raspored i osmijehnula mu se kada sam se sjetila Lukinih riječi. Biti će zgodan, ali ne vama.

''Gore na drugom katu, s desne strane. Treća ili četvrta učionica od početka piše iznad vrata BILOGIJA. ''-Klimnuo je glavom i krenu prema stepenicama. Široko sam se nasmijala i shvatila da ću zadnji sat slušati zaručnika svoje sestre kako govori o sexu. –''I Jakove.''-okrenuo se natrag prema meni-''Nije o sexu nego o zaštiti tijekom spolnog odnosa i spolno prenosivim bolestima.''-ovaj put se on široko nasmijao,a ja sam se vratila natrag do Veronike i Karla. Kada bi pogled ubijao, Maja bi mene ubila već jedno tri puta u ovih nekoliko sekundi koliko mi je trebalo da dođem od Jakova do Veronike.

''Što on radi ovdje?''-Veronika je pitala.

''Ariana nisam znala da voliš starije.''-začula sam kreštav glas iza sebe. Maja.-''Zapravo ti ne zamjerim ovdje su svi nekako djetinjasti,a on je stvarno zgodan.''-okrenula sam se prema njoj i široko osmjehnula.

''Odbij od njega Maja, zaručen je.''-svaku riječ sam naglašavala. Onaj glupi plastični smiješak joj je ispario s lica.

''Nisam znala da je legano zaručiti se prije osamnaeste. Uostalom nisi li ti s Karlom?''-napravila je onaj blago teleći izraz, kako ga tata zove, i trepnula nekoliko puta. Otpast će ti te umjetne trepavice od tolikog treptanja.

''Jakov je zaručen za moju sestru.''-naglasila sam Jakov i uživala u njenoj zabezeknutoj faci dok se nastavnica nije napokon pojavila.

''Imali su dečki pravo.''-Veronika mi je šapnula dok smo ulazile u razred-''Doktor je zgodan.'-nasmijala sam se i sjela na svoje mjesto .

''Danas će sat biologije biti nešto drugačiji.''-nastavnica je zakreštala i pljesnula rukama.-''Danas govorimo o odgovornom spolnom ponašanju i spolno prenosivim bolestima. Iz bolnice su poslali doktora koji će vam to pobliže objasniti.''-ona je napokon zašutjela i sjela u zadnju klupu. Jakov se ustao i predstavio. Počeo je pričati o spolno prenosivim bolestima ,a onda mu je pogled zalutao na mene te se osmijehnuo. Htjela sam se živa pokopati. Ne možeš me gledati tim očima i očekivati da ostanem ravnodušna.

''Ravnatelj bolnice i vaš ravnatelj odlučili su da bi bilo najbolje da vam podijelimo ovo.''-rekao je i uzeo neku kutiju u ruke. Kada je došao do prve klupe u razredu je nastala opća galama. Svi su se smijali i pokazivali male sjajne paketiće. Jakov je došao do moje i Veronikine klupe i ispružio kutiju ispred nas.

''Ja svoj doniram tebi i Klari.''-rekla sam-''Ne želim još postati teta.''-rekla sam i zagrizla usnicu. Provocirala sam ga.

''Samo ti uzmi svoj, ne brini za mene i Klaru.''-odgovorio je smirenim tonom i u kutu usana mu je pojavio smiješak. Uzela sam paketić i vrtjela ga po rukama . –''Sad kada ste svi dobili kon ... zaštitu možemo početi s drugim dijelom današnje lekcije.

''Što bi ja trebala sad s ovim?''-pitala sam pokazujući srebrni paketić.

''Sačuvaj ga, možda ti uskoro zatreba . Znaš zbog Karla ... ili Jakova.''-Veronika je rekla ,a ja sam je lagano udarila rukom u rame te smo se obije počele hihotati.

''Nešto je smiješno?''-prekinuo nas je duboki glas. Prestale smo se smijati i pogledale prema ploči. Jakov je stajao s rukama prekriženim na prsima i gledao u nas.

''Ništa. Baš ništa doktor e.''-odgovorila sam ozbiljno. On je samo odmahnuo glavom, nasmijao se i nastavio s pričom.

Zvonilo je za kraj zadnjeg sata te smo se svi ustali i krenuli prema izlazu.

''Ariana.''-okrenula sam se na dozivanje svog imena-''Idete doma sad?''-klimnula sam glavom-''Ja sam autom, a vani kiša pada. Možda pronađeš onu naušnicu.''-rekao je i zagrizao usnicu. Jebo te savršen je.


''Ovo je tako djetinjasto.''-Veronika je cvilila s druge strane slušalice.

''Nije djetinjasto. Da se maskiramo u princeze bilo bi djetinjasto. Ovako je fora.''-rekla sam i stavila periku. Plava kosa bila je podijeljena u dva repa koji su činili kečke, jedan dio je bio obojan plavo, a drugi ružičasto.

''Dolazi li Karlo?''

''Da, jučer je bio na skidanju gipsa. Što si ti?''-u školi se održavao još jedan ples. Ovaj put za maskembal. Otkako smo dobili novog ravnatelja mnogo stvari se promijenilo.

''A-a to je iznenađenje. Ja sam još malo gotova. Nalazimo se na ćošku?''-promrmljala sam jedno aha i poklopila slušalicu. U usta sam ubacila žvakaču gumu,a u ruke uzela drvenu palicu za baseball. Pogledala sam se u ogledalo. Mami će tlak skočiti na 500 kad me vidi ovakvu. Na sebi sam imala majicu na kojoj je pisalo Daddy's Lil Monster, jaknu koja je bila crvena s jedne,a plava s druge strane, baš kao i perika. O hlačama da i ne pričam. Bile su to gaćice zapravo. Isto plavo crvene s debelim crnim remenom te mrežaste najlonke i nekoliko tetovaža koje se uklone prvim tuširanjem. Na jednoj ruci rukavica bez prstiju,a u drugoj palica. Da ne zaboravim ogrlicu na kojoj je pisao 'Pudding ' Izgledala sam kao poremećena kurva. Ili Harley Quinn iz Suicide squada. To je bila i ideja, izgledati kao ona. Sišla sam niz stepenice.

''Idem!''-viknula sam iako sam namjerno sporo hodala kako bi mama vidjela u čemu idem

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

''Idem!''-viknula sam iako sam namjerno sporo hodala kako bi mama vidjela u čemu idem.

''Kako to izgledaš?''-mama je vrisnula iz kuhinje. Cilj ostvaren.

''Mama nemam vremena. Idem na maskebal. Bok.''-mahnula sam i izašla iz kuće. Kakvu je samo facu napravila to nije moguće opisati.


FIANCÉTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang