III

1K 79 44
                                    


~~

Met nog steeds wijde ogen, bleef Jeongguk je maar aankijken. Hij was in een trans leek het wel. Je vriendelijke aura en je enorme schoonheid was iets wat hem sprakeloos maakte.

Je giechelde zachtjes. "Gaat het met je?"

Jeongguk kon geen antwoord geven. Zijn oren verlangden de hele tijd naar je gelach, gegiechel, je stem... Het was één van de mooiste stemmen die hij ooit gehoord heeft.

Je begon roze blosjes te krijgen op je wangen. "M-meneer..."

"Huh, wat?" Jeongguk leek wakker geschrokken uit je trans. "Oh. Sorry, het spijt me heel erg." Hij glimlachte lichtjes naar je toe wat je met een klein verdacht knikje kon beantwoorden.

"Wil je iets bestellen, meneer-"

"Oh nee, noem me maar Jeongguk," vertelde hij jou liefjes. "Um nee, het is al goed." Hij werpt een snelle blik naar zijn horloge toe. "Het wordt laat."

Jij keek ook naar de tijd. Het was pas namiddag, wat bedoelt hij met 'het wordt laat'?

"Hoezo? Het is nog middag."

"Ik heb veel te doen," lachte hij nerveus. "School enzo."

Jeongguk was aan het liegen. Hij kwam juist om een drankje te halen, maar is te verlegen dat hij zo snel mogelijk weg moet. Voordat hij iets beschamend doet. 

Je glimlachte liefjes naar hem toe. Zijn glimlach was één van de grootste en schattigste dingen wat je opviel. "Blijf dan tenminste hier voor één drankje! Anders ben je hier voor niks gekomen!"

Je wilde absoluut niet je eerste klant kwijtraken. Je werkte hier pas en dat je hem als eerste klant gekregen had, voelde vreemd genoeg leuk en speciaal.

Hij leek veel te aarzelen. Je glimlachte. "Ik heb een goede aanrader voor je."

Zijn aandacht draaide weer naar jou toe. "Nou?"

"Neem een caramel macchiato."

baby baby geudaeneun
Caramel Macchiato~
-Dutchgirl07

a/n: bla bla... bla bla bla bla... bla bla... bla bla bla bla... BABY~

~~

Caramel Macchiato | JJK ✓ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu