CXIII

382 33 15
                                    


~~

"Baby, huil alsjeblieft niet." Taehyung had zijn armen om zijn vriendin heengeslagen als troost terwijl zij in zijn bescherming huilde. Dit alles was te overweldigend voor haar vriendin. Ze dacht nooit dat haar vriendin's thuissituatie zo serieus was dat de hulp van de politie noodzakelijk was.

"Wat als ze hem niet vinden, V?" Jennie begraaft haar gezicht dieper in het shirt van haar vriendje. De oudere slikte. "Ik wil niet dat mijn vriendin continu in een trauma zit..."

Taehyung sluit zijn ogen als hij naar zijn vriendin luisterde. Hij vond het zo rot voor de meisjes. Ze zijn beste vrienden. Als zoiets met Jeongguk aan de gang was, zou hij ook breken.

"of—of dat ze—ze con—continu in ge—gevaar zit!" Jennie's kreten beginnen om de zin harder te klinken.

"Baby..." Taehyung trekt een beetje terug en neemt een kijkje naar het betraande gezicht van Jennie. Haar ogen waren rood wat Taehyung's hart liet breken.

Hij veegt langzaam de gevallen tranen onder haar ogen af en kust vervolgens haar voorhoofd. "Ik beloof je dat alles goed zal komen oké? Jeongguk en ik doen ons best om jullie twee veilig te houden." Taehyung neemt snel een kijkje naar de klok wat aangaf dat het 5 uur 's ochtends was. "Laten we proberen om deze stress weg te slapen oké? Ik blijf hier met je."

Jennie knikt zachtjes voordat ze opnieuw haar lichaam onder de dekens begraaft. Taehyung volgt haar bewegingen en slaat vervolgens zijn armen open, zodat zijn vriendin erin kan slapen.

Jennie kruipt in Taehyung's omhelzing terwijl hij het lampje uitknipt en de dekens om het paar heenslaat. Vervolgens kust hij de top van haar hoofd.

"Ik zal je blijven beschermen, Princess."

Caramel Macchiato | JJK ✓ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu