CVIII

483 33 13
                                    


~~

Oorverdovend geschreeuw vult de slaapkamer als jij wakker schrikt van een nachtmerrie.

Je ogen waren vreemd genoeg betraand en je had zweet op je voorhoofd gekleefd. Als je om je heen kijkt zie je dat je in de donkere kamer van Jeongguk zit. Met niemand naast je.

Je plaatst een hand op je hart en slikt als je voelt hoe snel die klopt. Je droomde weer over Mark en hoe hij je bij de keel vastgreep terwijl hij—

"Y/N?!" De slaapkamerdeur smijt open waar je Jeongguk ziet. Eenmaal hij ziet dat je wakker bent, haast hij zich naar je toe. "God, je bent eindelijk wakker!"

Jeongguk trekt je in een stevige knuffel en jij aarzelt geen moment om ook jouw armen om zijn brede bovenlichaam heen te slaan. Je laat stille tranen ontsnappen terwijl Jeongguk je teder vasthoudt.

Na een moment trekt hij los van de knuffel. "Ben je oké?"

Je knikt een beetje, met je lippen naar binnen gezogen. Maar je kan het niet helpen om weer de tranen te laten vallen.

Als Jeongguk jouw tranen ziet, houdt hij met zijn hand je bij je gezicht vast. Je leunt er een beetje op en hij vangt de tranen die op zijn hand druipen. "Shh, baby..."

Hierdoor huil je nog harder. God, je was zo geschrokken en bang. Je dacht dat je eindelijk van hem af was, maar dan neemt hij je mee in een steeg om je vervolgens helemaal in elkaar te—

"Het spijt me zo erg dat ik je niet kon beschermen, bunny..." Jeongguk plant meerdere malen kusjes op je voorhoofd.

Je wilt hem zeggen dat het niet zijn schuld is, maar de dikte van je stem maakt dat moeilijk.

"Maar ik ben nu hier voor je, en dat is belangrijk."

~~

Caramel Macchiato | JJK ✓ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu