CXXVII

406 33 17
                                    


~~

Zuchtend druk je de ice pack tegen je voorhoofd aan. De knallende koppijn leek te verminderen maar de kou was ook iets om over te klagen.

"Hey..." Jeongguk betreedt de kamer met een glas water. "Ben je oké nu?"

Je knikt een beetje en kijkt naar je ontblote onderbenen die met pleisters bedekt waren. "Ja..."

Jeongguk komt naast je zitten op bed en overhandigt je het glas water. "Y/N, ik weet dat het vijf uur 's ochtends is, maar ik moet je wat vertellen."

Je kijkt je vriendje een beetje verdacht aan voordat je het glaasje water aan de kant legt. "Wa—wat is er?"

"Bunny, ik denk dat ik verliefd op je ben."

Je hart stopte met kloppen.

"En niet dat ik je leuk vind, nee, ik ben smoorverliefd op je. Ik denk alleen aan je, ik wil alleen met jou iets doen en wil alleen bij jou blijven."

Tranen welden op in je ogen. Dit alles ging veel te snel voor je.

Je wilt zeggen dat je niet hetzelfde voelde, maar Jeongguk is je daarop al voor. "En ik weet dat je niet hetzelfde voelt. Heck, ik weet dat je net een ongezonde relatie achter de rug hebt gehad, dus daarom laat ik je dit zelf bepalen, maar... Wil je tenminste mijn vriendin blijven? Al is Mark verdwenen."

Je glimlacht zwakjes en knippert de eerste tranen weg. "Tu—tuurlijk, Gukkie." Je opent je armen en geeft hem een knuffel.

"Ik hou van je."

"Ik ook van jou."

En al waren het dezelfde woorden, beide hadden verschillende meningen. Maar dat was oké, want die meningen zouden met tijd groeien en gelijk worden.

Dat dachten jullie tenminste.

Caramel Macchiato | JJK ✓ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu