XLVI

531 40 9
                                    



A/N: ik heb het verhaal uitgeschreven :)

Het heeft 128 hoofdstukken in totaal dus je bent hier nog wel een tijdje haha

Update dagen zijn nu ook veranderd, vandaar dat je nu een nieuwe update krijgt. Meer info over nieuwe update dagen in mijn shookdates boek

~~

Je ogen beginnen langzaam te glazen als je weer de herinnering herleeft. Het lijkt alsof je ogen aan iedereen showt wat je meegemaakt hebt.

"Y/N." Jeongguk lijkt op de pauzeknop gedrukt te hebben als hij je naam roept want de sudden flashback stopt. Je kijkt met betraande ogen naar hem op.

"J-jeongguk..."

Wanneer Jeongguk een eenzaam traantje over je wang ziet rollen, neemt hij gelijk actie: hij staat op en rent naar je toe. Zijn eten lijkt vergeten te zijn.

En jij kan het niet meer inhouden. Als een kraan die opengedraaid wordt, stromen de tranen over je wangen. Je verstopt je gezicht in je handen terwijl je wanhopig snikt.

Ondertussen is Jeongguk naast je komen zitten. Gelijk slaat hij zijn licht gespierde armen om je heen, je lichaam wordt in zijn omhelzing getrokken.

Na een paar minuten zijn shirt met je tranen te ruïneren, laat hij je los. Zijn ogen zitten vol medelijden en zorg.

"Y/N..."

Zijn ogen kijken naar alles. Ze lijken als wijzende vingers je op je uiterlijk te oordelen. Op het ene moment op je rode neus, vervolgens je opgezwollen lippen, en dan weer terug naar je glazige ogen.

"Vertel me alles."

~~

Caramel Macchiato | JJK ✓ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu