XXXI

577 50 4
                                    


~~

Je zit trillend voor de deur te wachten. Je weet niet of Jennie al vertrokken is of niet, maar je bent zenuwachtig om dit alles tegen haar te vertellen. Hoe zal ze reageren? Zou ze je kunnen helpen? Wat zou ze van—

Je gedachtes remmen af als de deurbel door het huis te horen is. Je voelt jezelf al een stuk opgeluchter bij de gedachte dat je vriendin er eindelijk is.

Jennie en jij zijn al ongeveer een halfjaar vrienden. Jullie zijn elkaar een keer in het park tegengekomen waar ze haar golden retriever puppy uitliet. Jullie klikten gelijk samen en zijn sindsdien onafscheidelijk van elkaar.

Aangezien je al voor de deur stond, open je hem snel waardoor je een moeë gezicht van Jennie ziet. Voordat je iets kan zeggen, valt ze in je armen.

"Bed." Mompelt ze in je omhelzing. Je gniffelt. "We praten zo wel."

Je begeleidt je vriendin naar je kamer waar je tweepersoonsbed klaar zit. Zonder haar jas en schoenen uit te doen, ploft ze neer.

"언니 (zus)..." Zucht je diep. Jennie blijft zonder enige beweging liggen. "Jennie-ah..."

Na een paar tellen levenloos op bed te liggen, zit ze rechtop. "Oké, we kunnen." Ze kickt haar schoenen af en gooit haar jas naar me. "Wees lief voor je 언니 en ruim dat is effe op..."

Je haalt je schouders op en gehoorzaamt. Je ruimt alles op en zit naast op haar op bed.

Ze leunt haar hoofd tegen je schouder aan en sluit haar ogen. "Ik luister."

Je haalt diep adem en besluit alles aan haar te vertellen.

•••

Caramel Macchiato | JJK ✓ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu