XLVII

521 37 21
                                    


Het is 6:53

Uhhh

Ik ben zo slaperig

Ik ga naar België yay *tries to keep eyes open*

Ennuh

Ja

Shoutout to all my Belgische Shookers
I send u sarang ❤️

Okay byeee enjoy

~~

"Vertel me alles, Y/N."

Je schudt hevig je hoofd als reactie op zijn commando. "N-nee, d-dat k-kan i-ik niet, ik wil g-geen p-pijn," huil je hard. De tranen blijven maar stromen.

Jeongguk's hand komt in de jouwe terecht en geeft het een stevige knijp. Je hapert naar lucht in plaats van dat je verder begint huilen.

"Ik beloof het je, Song Y/N, ik zal geen enkele ziel hier op Aarde hier iets over vertellen," sust hij langzaam in je oor. Je kan alleen maar hijgend meeluisteren. "Ik wil je beschermen."

En dan zitten jullie daar, aan de eettafel. Eten allang al vergeten en alleen maar oog voor elkaar. Jeongguk heeft nog steeds je hand vast die hij snel loslaat.

"U-Uh, sorry," stamelt hij terwijl hij zijn hand wegtrekt. Zijn nerveuze glimlach krult om zijn lippen heen. "Begin alsjeblieft."

Je knikt en neemt diep adem. "Mark en ik zijn al 2 jaar een stelletje. We kwamen elkaar tegen in een steegje. En ja..."

Jeongguk raakte nerveus van de sudden stop. Hij had gehoopt dat je de volgende woorden niet zal uitspreken, maar dat lijkt al te laat geweest zijn als jij doorgaat.

"Ik raakte verliefd op hem."

"Toen?" Vroeg Jeongguk zenuwachtig. Zijn handen zitten op een nerveuze manier aan elkaar te friemelen.

"Maar toen zag ik wie hij echt was."

~~

A/N: Cliffhangers in verhalen waar de personages zelf verhalen vertellen (Wow dat klinkt verwarrend) zijn zo moeilijk en irritant. Sorry als het kut is.

Caramel Macchiato | JJK ✓ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu