CIII

437 44 24
                                    


OML yall tysm!! 30K already? Ik weet dat het feit dat ik 100 chapters heb hier een grote rol bij speelt, maar nog nooit heeft de count zo snel gestegen! Niet te geloven dat dit verhaal al bijna klaar is ook

Als ty, een mededeling! Je zal het of leuk vinden of juist vervelend lmao

Cm krijgt een sequeel!

Dus dont be sad knowing that this story is gonna end soon! Een ander verhaal vol met twists en koffie zal erbij komen ♡♡

Thank you again

Enjoy babes

~~

Snel knipper je een paar keer met je ogen, denkend dat je hallucineert. Wanneer je ogen zich weer opnieuw focussen naar buiten zoeken ze een bepaald persoon... die nergens blijkt te zijn.

Eenmaal je zeker wist dat hij er niet was, adem je in opluchting uit. 

Mark was hier niet...

Jennie lijkt niks van je schrik opgemerkt te hebben als ze je met een normale blik aankijkt. "Ik ga afwassen, haal jij hun mokken op?"

Je knikt kort en stapt op het paar af die druk bezig zijn met het schrijven van tekst. Je wist dat ze een liedje aan het schrijven was, maar het stuk waarin verteld werd dat het voor jou was, had je niet meegekregen.

"Nog iets, heren?"

Jeongguk kijkt geschrokken op van je stem. "Y/N?!"

Je glimlacht voordat je zijn mok pakt samen met die van Taehyung. "Ik krijg jou nog wel, Jeon Jeongguk, wacht maar."

Taehyung giechelt als Jeongguk slikt. Trots op je dreigement, loop je terug naar de balie.

Je doet het gewoonlijke zoals kopjes wassen of meerdere gebakjes klaar zetten om verkocht te laten worden. Je krijgt ook vandaag veel klanten en bent blij dat je Jennie hebt kunnen helpen.

Na twee uurtjes werken, zit je opnieuw een bord te wassen. Je voelt een persoon voor je staan dus groet gelijk zonder op te kijken. "Hallo, wat mag het zijn?"

"Een kusje graag."

Je rolt je ogen als je Jeongguk's stem herkent. Snel pak je een rietje, kus je de bovenkant en duw je het vervolgens op zijn lippen. "Daar. Je kus. Wat nog meer?"

Taehyung antwoordt voor Jeongguk die met grote ogen naar het roze rietje kijkt. "We wilden je laten weten dat we naar huis gaan om te werken aan muziek. Het is druk vandaag."

Je knikt. "Aw, is goed, ik laat het Jennie wel weten."

V knikt voordat hij vervolgt. "Oh." Hij wijst naar de prullenbak naast de balie. "Die is vol. Misschien kan je die even legen."

Je draait je vlug om en ziet dat de bak inderdaad volzit. "Ah, thanks, V! Ik leeg hem gelijk effe."

Jeongguk kijkt je twijfelend aan. "Moet ik het doen?"

"Nah, het is vlakbij. Ik doe het wel."

Caramel Macchiato | JJK ✓ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu