Chapter 18 - „Dokončíme to zítra, zlato. "

1.5K 70 11
                                    


Stále jsem se nemohla vzpamatovat z toho, jak dnešní večer krásně vyšel. Nechce se mi uvěřit, že tohle ten pravý Jason, ale líbí se mi takhle. Líbí se mi, když se s ním dá povídat a být normální. Jsem ráda, že jsem s ním dnes šla. Právě teď je jedna hodina ráno a já jsem si teď dala sprchu a odlíčila se. Převlékla jsem se do pyžama a lehla si do mé postele. Zhluboka jsem oddechla, a ještě se posadila, abych se mohla napít vody. S Jasonem jsme si ke konci večeře dali whiskey, a i když jsem měla dvě skleničky a Jason asi pět, tak jsem cítila ten alkohol v krvi.

„Candice?" Ozvalo se za dveřmi.

„Ano?" Podepřela jsem si tělo lokty na matraci a sledovala, jak Jason otevřel dveře od mého pokoje a vstoupil dovnitř.

„Nevzbudil jsem tě?" Zeptal se, když šel ke mně blíž.

„Ne ještě jsem nespala." Usmála jsem se na něj a on se posadil na druhou stranu postele.

„Tak to je dobře. Chtěl jsem se tě zeptat, co chceš zítra k snídani, abych to mohl dát vědět Marthě." Viděla jsem na něm, že je trochu nervózní, což mi přišlo trochu komické.

„Dám si cokoliv připraví." Usmála jsem se na něj a pozorovala jeho pohled na mně. Sledoval každou část mého těla, kterou jsem mu umožnila vidět. Věděla jsem v ten moment, že sem za mnou nepřišel kvůli tomu, co si dám snídani.

„Dneska jsem si to s tebou užil." Sednul si trochu blíž a podíval se mi do očí.

„Já s tebou taky. Upřímně jsem nečekala, že to bude takhle super." Usmála jsem se a on taky. Strašně se mi líbilo, když se usmíval. I když jeho oči jsou studené a chladné, tak jeho úsměv vám zahřeje srdce. Možná proto je tak neskutečně neodolatelný a výjimečný. Má v sobě něco, co nikdo jiný.

„Chtěl jsem, aby sis to užila. Akorát vím, že tě vyvedli z míry Zayn a Gigi, ale umíš to dobře zamaskovat." Nadzvedla jsem obočí, aby si myslel, že nevím, o čem to mluví, ale ve skutečnosti jsem uvnitř přemýšlela o tom, jak na to přišel.

„Nevyvedli mě z míry, jen jsem to nečekala." Sebejistě jsem řekla a on se usmál.

„Candice, možná si myslíš, že jsi mě obelhala tím tvým nevinným obličejem, ale to se naprosto mýlíš." Povzdechla jsem si a rozhodla jsem se, že už přiznám pravou barvu, když na to sám přišel.

„Dobře, uznávám, že mě vyvedli z míry hodně."

„Já jsem to věděl, už v té restauraci, jakmile mě Zayn oslovil. Věř mi, že on není špatný člověk, i když vypadá trochu zle a Gigi vypadá, jako veliká svině, jsou vlastně v pohodě."

„Jak jsi to poznal?" Chtěla jsem přijít na to, jak to že na to přišel, protože jsem si ani nevšimla toho, že by na mě nějak koukal a studoval, jestli jsem v pohodě.

„Pracuju s lidmi, takže umím moc dobře odhadovat jejich pocity. Jsem profesionál." Zasmála jsem se, protože mi to přišlo docela vtipný, i když ani nevím proč, ale nejspíš to bude ten alkohol v krvi.

„A kde vlastně pracuješ?" Zeptala jsem se ze zvědavosti, protože mi nikdy o jeho práci nic neřekl.

„To není docela podstatný." Věděla jsem, že mi to nepoví, ale byla jsem ráda, že zachoval klidnou hlavu a neřeší tu otázku do hloubky, protože normálně bych očekávala, že se naštve.

„To máš asi pravdu." Nesměle jsem řekla, protože jsem už neměla ani co víc mu říct. Koukala jsem se na své prsty, ale celou dobu cítila jeho pohled na mě. Věděla jsem, že si mě prohlížel, ale já jsem se snažila vypadat, jakože mě to vůbec neovlivňuje.

„Candice." Zvedla jsem pohled zpět na něj, jakmile se jeho prsty dotkly mé tváře. Koukali jsme si přímo do očí. Sice byla tma, ale jeho oči jsem minout rozhodně nemohla. Sice jsou tmavé, ale tyhle oči bych si nikdy nespletla s jinými ani ve tmě.

Vzal mě oběma rukama za tváře a políbil mě. Přitiskl si mé tělo k tomu svému a položil se na postel, tak že jsem ležela na něm. Líbal mě dominantně, ale zároveň jemně a s vášní. Jason mě nikdy nepřestane udivovat, jelikož tenhle člověk je mnohem víc, než se na první pohled zdá. Vypadá jako bezcitný a necitlivý, ale teď mě líbá, jako by se snažil vyjádřit všechny pocity, které se v něm skrývají.

Chtěla jsem takhle strávit celou tuhle noc. Chtěla jsem být jeho objetí, aby mě líbal a staral se o mě. Po chvíli se odtrhl a zhluboka dýchal. Přeskakoval mu pohled z mých očí na mé rty, a potom nás přetočil, tak aby byl on nahoře. Položila jsem své ruce do jeho vlasů a viděla na něm, že jsem udělala dobře, protože jemně zavzdychal. Začal mi líbat tváře a šel pomalu dolu na můj krk, kde začal rozdávat polibky. Věděla jsem jaké jsou jeho záměry, ale upřímně mi vůbec nevadilo, že mi udělá cucflek.

„Moje, jenom moje." Zašeptal, když pracoval na mém krku. V tenhle moment jsem byla šťastná, i když jsem nejspíš neměla být. Cítila jsem se jako v nebi, když se jeho rty dotýkaly mých a když jeho ruce putovaly po mém těle, aby objevily každý kousek mé kůže pod tričkem.

„Jsi neuvěřitelně krásná, Candice." Políbil mě u klíční kosti a putoval svými rty níž a níž. Nedokážu popsat ten pocit, který jsem cítila, ale věděla jsem, že kdyby to šlo, tak bych v tom pocitu chtěla žít navěky. Jenom Jason dokázal, abych se cítila takhle dobře, a to jediné co udělal bylo, že mě líbal.

Vyhrnul mi tričko nad prsa, aby mohl pokračovat níž po mém těle. Cítila jsem, jak vzal mé pravé prso do dlaně a druhé líbal. Mé ruce se vrátili zpět do jeho vlasů, nad čím opět zavzdychal. Po mé kůži projela elektřina a okamžitě mi naběhla husí kůže.

Vzal jednu z mých bradavek do jeho pusy, což mě donutilo vzdechnout nad tím, jak se jeho rty pohybovaly na mé jemné kůži.

„Jasone!" Ozvalo se z chodby. Trochu jsem se lekla a všimla jsem si, jak si Jason naštvaně povzdechl.

„Dokončíme to zítra, zlato. Teď mám bohužel povinnosti." Políbil mě na rty, a potom odešel z mého pokoje pryč.

Já jsem ještě chvíli rozdýchávala to, co se právě teď stalo, a potom jsem usnula s nejlepším pocitem, jako nikdy předtím.

BIZZLEKde žijí příběhy. Začni objevovat