INFO

23.5K 697 4
                                    

Někteří jste možná četli info, které jsem zveřejňovala na stránce lovebites-ff.blog.cz . Pro ty z vás, kteří to nečetli, tak shruba shrnu, co jsem tam psala :)

Rozhodla jsem se napsat vícedílnou povídku podle námětu jednodílovky Army Bullshit. Předem vás musím upozornit, že je to moje první vícedílná povídka, takže to berte tak trochu s nadhledem. Další upozornění tu napíšu jen jednou: v povídce se mohou vyskytovat sprostá slova a sexuální scény, takže to čtěte jen na vlastní nebezpečí!

Dál.. pokud jste četli již zmíněnou jednodílovku, tak asi chápete, o čem to tak asi bude. Můžu vás ujistit, že tak jednoduché to nebude a doufám, že vás vývoj děje aspoň trochu překvapí.

A teď to nejdůležitější. Tahle vícedílovka NEBUDE pokračování na jednodílovku. Bude to začátek toho všeho ... jestli mi teda rozumíte. Pokud se v téhle povídce objeví už napsané scény z jednodílovky, budou vsunuty někam "doprostřed" povídky. Roli pak dostanou i Liam, Louis a Niall. Předem upozorňuju ty, kteří jednodílovku nečetli, že One Direction jako skupina v tomhle příběhu neexistuje.

A poslední bod tady tohoto "infa" nebo co to je :D... Týká se to toho, jako často budu jednotlivé díly přidávat. Rozhodně to nebude každý den. Spíš budu ráda za jeden díl týdně nebo tak.. :D Hlavně teďka na konci roku se píšou všechny závěrečné písemky, takže do prázdnin to nebude zas tak často... no a o prázdninách uvidím. Ale věřte mi, že budu přidávat díly co nejčatěji pro ty, kteří to budou číst ;).

Jinak doufám, že se vám povídka bude líbit, a že jsem z toho neudělala totální blbost :D. Říkat vám tady, že každá hvězdička i koment poteší je asi zbytečný, tak se toho vyvaruju a ukončím tohle vykecávání, abych mohla jít psát další díly x.

-Krist-

Army Bullshit [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat