İddia

10.5K 1K 658
                                    

Bu sefer multi için yer ayırdım gizemlianonimmm ☺️

Motosiklette yenilen rüzgar bir başka keskin oluyordu. Nihayet kapalı ve sıcak bir yere girdiğimize memnundum. Atlas kombinin ısı ayarını yükseltti. Bana giymem için kendi kazaklarından birini verdi. Mis gibi yumuşatıcı kokan koca kazağı kendi ince kazağımın üstüne giyince tombul bir ayı yavrusu gibi olmuştum ama görünüşe takılacak durumda değildim. Isınmak daha önemliydi.

Ev sahibi mutfakta kahve hazırlarken, banyoyu ziyaret ettim. Lavabo aynasında soğuktan rengi iyice çekilmiş yüzüme baktım. Gözlerimin kenarları soğuktan kızarmıştı, fakat yeşilinin tonu daha bir parlak görünüyordu. Dudaklarım da aynı şekilde kuru soğuğun etkilerinden nasibini almıştı. Dudak nemlendiricim yurtta kaldığı için Atlas'ın kremlerinden birini kullanmaya karar verdim. Aynalı kapaklı banyo dolabını açtım. Atlas'ın bütün kişisel bakım ürünleri gözlerimin önündeydi. Bu kadar güzel kokmasına sebep olan traş losyonları, after shave ürünleri düzenli bir şekilde sıralanmıştı. Hemcinslerini kıskandıracak güzellikteki saçları için kullandığı bakım ürünleri de diğerlerinin yanındaydı. Norveçli balıkçıların meşhur kremini buldum. Benim işimi görecek olan buydu. Kapağı kapatıp, en son saçlarımı elimle şöyle bir düzelttikten sonra banyodan çıktım.

"Herşey yolunda mı? Epey uzun kaldın içeride."

"Dakikaları mı tuttun?" diye söylendim utanarak.

"Kahven soğuyacak diye dedim."

Yine salondaki üçlüye oturmuştum. Atlas'da önceki sefer olduğu gibi tekli koltukta karşımdaydı.

"Kazak yakışmış."

Ben banyodayken o da eşofmanlarını giymişti. İçimden, sana da ev hali yakışmış diye geçirsem de dile getirmedim tabi. Ayaklarımı koltuğun üzerinde topladım. Kolumu koltuğun sırtına, elimi de kafama yasladım. Öylece durmuş beni izliyordu. Aynı anda hem heyecan verici hem de huzur verici bir yanı vardı bakışlarının. Açıklaması güçtü ama kendimi iyi hissediyordum. Bu gece kavga etmeyeceğimizi biliyordum. Ilımlı bir hava vardı üzerimizde. Sütlü kahvemden bir yudum aldım. Üstüme iyice bir tembellik yayıldı. Yorgundum belki de ondan eksilmişti direncim.

Atlas o gece yaşananı,

"Tunç'tan hoşlandığını bilmeme rağmen seni öptüğüm için özür dilerim. Kolaylıkla kontrolü yitiren biri değilimdir. Anlattıklarım yüzünden üzüldüğünü düşündüm. Duygusal bir halin vardı gitmek istediğini söylerken. Gitmeni istemedim, neden bilmiyorum, kendim gibi değildim o an. Ne oldu ben de bilmiyorum. Sana anlattığım herşeyi yalanlarcasına davrandım." diye açıkladı.

"Öncelikle ben sana Tunç'tan hoşlandığımı söylemedim." dedim.

"İnkar etme şimdi."

"Hoşlanıyor musun diye sordun. Bilmiyorum, o kadar tanımıyorum dedim. Görüşür müsün dedin. Olabilir dedim."

"Peki..." dedi devamını getir dercesine.

"Tunç'tan hoşlanmıyorum. Hele ki anlattığın şeylerden sonra... ama bu seninle de olacağımız anlamına gelmiyor."

Herhangi bir cevap vermedi.

"Konuştuk bunları." diye devam ettim. "Sen gayet açık konuştun. Ben de gayet açık konuştum. Bütün bu drama bana fazla dedim. Sana başka hayallerim olduğunu söyledim. Sonuç olarak, ne olduysa oldu, arkamızda bırakalım. Özrünü kabul ediyorum. Tabi Tunç'tan hoşlandığım halde beni öptüğün için değil, istemediğim halde öptüğün için."

POBEDAWhere stories live. Discover now