Malmö

3.3K 69 15
                                    

Tisdag 8 maj 2018. Klockan 15:21

Det har gått två dagar sedan jag träffade Dante. Vi hade SMSat lite men inte bestämt att träffas. Just nu var han nere i Malmö med Ludwig för någonting, jag orkade inte fråga så jag lät det vara. Däremot skulle jag och Noel träffas. Han kände sig ensam utan Dante och Ludwig och Axel var visst iväg på något han med. Som Noel fick det att låta lät det verkligen som att dessa tre killar är det enda han kan träffa men jag klaga inte och vi bestämde att jag skulle komma upp till honom vid 17. Det kändes så konstigt att bestämma "träffar" när man bara har en trappa mellan sig men det var det vi bestämde iallafall. Jag hade varit noga med att fråga Dante hur han mår, det känns viktigt att hålla sig uppdaterad dock kan jag inte riktigt märka om han ljuger när han är flera hundra kilometer bort. Han hade sagt att han mådde bra dem flesta gångerna, han saknade Stockholm och gillade inte att vara borta så länge men att det var skönt att komma bort ett tag, jag förstod honom. Tiden fördrev jag med det vanliga, Instagram, det vill säga men det fanns inte något intressant att se, förutom:

 Tiden fördrev jag med det vanliga, Instagram, det vill säga men det fanns inte något intressant att se, förutom:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gillas av dantelindhe, axeljiggy, norinmoa och 10,875 andra

ludwigkronstrand kära malmö, vi ses i sommar

Visa alla 376 kommentarer

axeljiggy Vem taggar mer? Du eller Dante? 

norinmoa tat lugnt

dantelindhe @/axeljiggy Noel, om han fick vara med

anvandare JA!! Är så taggad 

anvandare2 omgomgomgGG can't wait

Jag log lite lätt när jag såg bilden. Vet att det är konstigt att anta men han såg ut att må bra. Klockan började närma sig 17 och jag gick den extremt långa vägen till Noel. Jag knackade och inifrån lägenheten hörde jag en röst som sa "Kom in!" och jag släppte in mig själv. Det var mer städat denna gången än förra gången jag var här, jag undrar om Noel är en sån som städar ofta eller om det är enstaka gånger när folk ska komma på besök. 

"Hejsan!" 

"Hej hej, som du ser har jag händerna fulla, haha." 

Jag kollade på honom och skrattade. Han höll mobilen i ena handen och dammsugaren i andra. 

"Vem pratar du med?" 

"Dante och Ludwig." 

Jag gick närmre honom och han stängde av dammsugaren. Han hade på FaceTime men det såg ganska tomt ut på skärmen. Antar att det är en prioritet att FaceTimea när bara hälften drar på jobb. 

"Dem är nere i Malmö för att skriva klart några låtar, jag och Axel kunde inte åka med så det får bli såhär då." 

"Åhh, så ni har ny musik på G? Det vet jag nog några som längtar efter." 

Vi dansar vidare i livet | D.LWhere stories live. Discover now