Ingen annan, bara du

2.1K 60 5
                                    

27 september 2018. Klockan 18:32

Väntetiden innan killarna skulle spela var alltid lika tråkig. Det var kul att få träffa och prata med en massa men det var alltid roligast att se dem på scenen. Jag och Nelly gick som vanligt runt området medan killarna var iväg och fixade inför giget. Det var alltid så men jag klagade inte, det gav mig tid att prata med Nelly och vice versa. Området var ganska stort men tomt just nu. Festivalen började ikväll och Hov1 hade fått äran att inviga den så dem skulle ha insläpp en timme innan, alltså vid 19. Så tiden innan dess passade vi på att ta en rejäl promenad runt hela spelområdet. 

"Fick du pratat med Elias?" 

"Mm, ja. Han är okej." 

Nelly kollade på mig och log innan hon kollade ner i marken igen. Jag kände att hon själv inte riktigt var okej men jag lät det vara, för nu, alla frågor var säkert bara irriterande. 

"Hur går det med jobbet nudå? Några intressanta intervjuer på G?" 

"Nja, i veckan ska Sabina Ddumba in på en intervju men jag ska ej vara med. Min chef ville ha något möte med mig angående något, så får bli det istället." 

"Oj oj oj, är det en befodran på väg kanske?" 

Nelly puttade till mig skämtsamt i sidan och jag log mot henne.

"Haha, jag vet inte, hon sa inte vad det gällde. Man kan ju alltid hoppas." 

Vi fortsatte gå runt ett tag innan vi hörde någon säga att det var dags för insläpp och då började vi dra oss tillbaka för att inte stå i vägen. Vi hittade snabbt ett litet ställe där det gick att sitta och där spenderade vi resten av tiden innan Nelly fick ett SMS av Ludwig.

Ludwig 19:58

Dags nu, vart är ni?

Jag ställde mig upp och tillsammans tog vi oss bakom scenen och träffade på killarna som alla fyra såg lika nervösa ut. Dante stod och hoppade lite för att värma upp sig och det såg lite roligt ut.

"Är du nervös?" 

Jag satte mig ner på en låda och kollade på honom.

"Äsch, det är bara adrenalin." 

Han log mot mig och ställde sig precis framför mig och kramade om mig. Han lutade sig neråt och gav mig en liten puss i pannan innan han kollade bak mot Noel som gjorde en gest så han skulle komma dit.

"Lycka till." 

Sa jag och ställde mig upp och såg på hur han och dem andra tre gick iväg. Nelly tog tag i min arm och drog med mig till ett ställe där vi hade perfekt utsikt över scenen och ställde oss bredvid Carmelo. Han gav oss ett lätt leende innan han vände tillbaka blicken ut mot scenen för att se till att allt såg rätt ut. Ett par minuter gick innan melodin till Farväl började spelas och publiken började skrika. En efter en kom dem ut på scenen. Ludwig, Noel och sedan Dante. Axel stod bakom båset och försökte få igång publiken så mycket som möjligt och det fick han. Jag tror aldrig jag sett en publik vara så uppspelt. Efter Farväl kom Redo och publiken blev ännu mer högljudd om det ens var möjligt. Jag och Nelly stod såklart vid sidan om som två hängivna fans och sjöng tillbaka alla orden. Efter Redo ändrades atmosfären då en lugnare låt började spelas. Noel ställde sig längre bak vid Axel medan Dante och Ludwig satte sig på kanten av scenen och dem första raderna till Sex kom ur Dantes mun. 

Jag ber dig att se mig för den jag är, säg vem den vackraste tönten är.

Nelly tog tag om mig och vi stod nu och gungade lugnt fram och tillbaka till låtens rytm. Det här var en av mina favoritlåtar och det var så otroligt vackert att se hur publiken anpassade sig till låten och det hela blev lite emotionellt. 

Men ler lika mycket när jag hör om dig, jag skrev lika mycket jag du hörde mig. Alla ord här i hjärtat se, berör dem dig? Det känns som det lönade sig

När Dantes vers var över tog Ludwig över på refrängen och Dante gick bak mot Noel och Axel. Han log lätt mot mig och jag kunde se att hans ögon skimrade. Deras passion för sångerna och musiken är det finaste som finns. Jag besvarade hans leene och mimade jag älskar dig vilket fick hans leende att bli ännu större. Ett par låtar senare var det dags för en liten paus och killarna klev av scenen. Dante gick fram mot mig och gav mig en svettig kram. Jag kramade åt honom hårt innan han släppte taget och tog sig snabbt fram till ännu en vattenflaska och öppnade den. 

"Fem låtar kvar, nu kör vi!" 

Sa Axel högt innan han tog plats på scenen igen och publiken började än en gång skrika. Nu var det dags för lite nostalgi och Ska vi var första låten efter pausen. Jag kunde verkligen aldrig lyssna på låten utan att tänka på vår första kyss men det var absolut inga problem, det gjorde mig bara glad. När sista låten tonades ut ställde sig killarna bredvid varandra längst fram och höll det vanliga tack talet. Som alltid var Dante sist ut från scenen och när killarna klivit av tog dem sig direkt till sin loge för att fixa sig. Jag och Nelly tog tag i ett par saker och gick sedan till en utav bilarna för att vänta på dem andra. Vi fick vänta en bra stund då killarna såklart skulle prata och träffa alla fans som stod utanför och väntade. När dem väl tagit sig igenom alla bilder och kramar satte vi oss tillsammans i bilen och åkte tillbaka till hotellet, det blev ingen efterfest idag, det var det ingen som kände för. 

Gillas av dantelindhe, axeljiggy och 1,194 andra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gillas av dantelindhe, axeljiggy och 1,194 andra

norinmoa det finaste jag har 

Visa alla 248 kommentarer

dantelindhe ingen annan, bara du 

anvandare fäller tårar för hur fint förhållande ni har

axeljiggy get a room 

När bilen stannat utanför hotellet tog vi oss alla upp till rummen. Turen på vår sida så hade jag och Dante fått ett eget rum vilket var inget annat än skönt. Det var så härligt att inte behöva anpassa sig efter alla andra. Direkt när vi kom in på rummet spenderade jag en stund med att ta bort mitt smink och sedan bytte jag om till lite bekvämare kläder. Jag ställde mig vid min väska som stod på skrivbodet och rotade fram min mobilladdare samtidigt som Dante la sina händer runt min midja. Jag vände mig om så jag mötte hans ögon och han kysste mig lätt på läpparna och lot mot mig.

"Jag älskar dig." 

"Jag älskar dig med, ingen annan, bara du." 

Del 45: Check! Påminner om mitt IG konto @/exempel.66 kommer troligen sluta med att jag inte ens använder det för hatar IG men man kan ju alltid försöka. Tack för 15K läsningar, vi ses i nästa del🤷🏼‍♀️

MVH A

Vi dansar vidare i livet | D.LWhere stories live. Discover now